souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Dzemaili Bologna'ya 1,5m civarı satılmış dedi Nevzat Dindar. Kesin bilgi diye ısrar etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Ali Güneş, "Ben Gökhan İnler'e 'Galatasaray'a gider misin?' diye sordum. Gökhan cevap vermekten çekinerek sadece hafif tebessüm etti; fakat o tebessümün olumlu sinyallerin ifadesi olduğunu düşünüyorum, kısa zamanda imzaların atılmasını bekliyorum" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 souldarkorn said: Dzemaili Bologna'ya 1,5m civarı satılmış dedi Nevzat Dindar. Kesin bilgi diye ısrar etti. Yaş ve son sene itibariyle zaten yıllık ücretine satılıyor, 1,3 müydü neydi. Fayda vermeyecek gibi gözüküyordu, o bakımdan en azından saçma sapan Eren Derdiyok ve Serdar Aziz yükünü hafifletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Dzemaili net olarak Selçuk'tan falan iyi bir adam. İstediğimiz box-to-box oyunu da oynardı ama hiçbir zaman ya şans gelmedi ya da gelen şansı demotive bir şekilde kullanamadı. Ben isterdim rotasyonda olmasını ama son senesinde olan ve iyi maaş alan bir oyuncunun bonservis kazanılarak gönderilmesi olumlu. Direkt 2.1 milyon euro sildi maaş bütçesinden, onun dışında son gelen Cavanda falan çok ucuza oynayacak, Serdar ve Eren'in yıllıkları da GS standardında saçma sapan değil. Tolga Ciğerci transferi olmasa ve yabancı DMC gelse çok iyi bir transfer dönemi diyeceğim hatta pozitif bakıp ama, işte. Bu arada Sabri kesin olarak yolcu, Selçuk'a da bir ayar çekiyormuş Riekerink Bey devre arasına kadar eski performansına kavuş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 karamürselidelihamdi said: Ali Güneş, "Ben Gökhan İnler'e 'Galatasaray'a gider misin?' diye sordum. Gökhan cevap vermekten çekinerek sadece hafif tebessüm etti; fakat o tebessümün olumlu sinyallerin ifadesi olduğunu düşünüyorum, kısa zamanda imzaların atılmasını bekliyorum" dedi. Görüşüyor zaten 2 haftadır falan hem BJK hem GS ile, FB ile de görüştüler de orta sahada zaten aynı tipte çok fazla kalabalık oyuncu var diye pek takılmadılar maaş isteği yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 BJK gel vereyim yıllık 1 milyon rotasyona gir der, biz aaa bu adamın geçmişi falan süper, hem İngiltere şampiyonundan geldi maç oynamasa da; al 2.5 milyon euro diyip Selçuk'un yanına monte ederiz. Sonra neden Chedjou kötü, neden Denayer balon. Orta saha kurgusu konusunda bu kadar mı yanlış adamlarla görüşülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 olcan bursaya gidiyormuş.iyi birinden kurtulduk kaldı tarık ve umut.umut kalacak gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Umut'u TS'ye teklif etmişiz zaten Cavanda transferi pazarlığında, "mıh mıh mıh" diye gülmüş TS başkanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Olcan kendini yaktı. Tarık ve Umut gibi iki yetersizin yanında anılıyorsa ismi, kendi tembelliği ve karakterindendir. Daha geçen sene Hamza gidene kadar takımda bankoydu, iyi oynuyordu, Fener'e falan kafa golü atmıştı hatta hdshfsdf, Euro 2016'ya gider gözüyle bakılırken 6 ayda düştüğü durum bu. Yoksa yetenek olarak diğer 2 basiretsizin önündedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 bjk'den uzak dursun abi inler. çok istiyorsa geçen sene bonservissiz gelseymiş, kaçtı o tren. atiba - oğuzhan - tolgay'ı necip yedeklesin daha iyi bu geleceğine. sub 1m alacaksa takılsın diyeceğim yedekte de ona da pek gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Tamam adam kötü düşüş gösterdi de bu kadar gömülecek biri değil sdfdsfsd Uygun maliyetle gayet kadroda yer bulabilir. O uygun maliyetli kontrat için BJK'ye gelmez ama Gökhan işte o yüzden beklememek gerek fazla. said: Levent Nazifoğlu: "Lucas Leiva konusu bizim için kapandı. Alternatiflere yöneleceğiz." (Ntvspor) Banka teminatı bulunamadığı için bu transfer yatmış. Klopp'un kalsın diye bi isteği yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Stringray said: bjk'den uzak dursun abi inler. çok istiyorsa geçen sene bonservissiz gelseymiş, kaçtı o tren. Kendi kaybetti diyorsun :D Var arkadaş ne takımmış. Neyse adam en azından iyi para kazanıp yatarak EPL şampiyonu oldu, iyidir bu lige gelmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 valla abi selçuk'tan iyi performans verebilir ama atiba - oğuzhan - tolgay'ın olduğu bölgeye sen bu adamı alır mıydın? gereksiz yani. ben zaten fiko'nun bu adamlarla ciddi ilgilendiğini pek düşünmüyorum trollüyor ortalığı ufaktan. ha 1m'a düşerse de gelsin takılsın diye düşünüyordur. eren derdiyok da bunlardan biriydi bjk topiğinde de çok önce daha ilk dedikodular çıktığında gelmesin ne işi var demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Eren BJK de iş yapardı. Gökhan da tam aranılan tipte adam. Fiko'nun maaşları takım standartlarında tutma çabası var sadece o yüzden imzalamazsa imzalamıyorlar bizle. Eren bizim tekliften 900k yukarı imza attı mesela GS'ye. İnler de atmazsa o yüzden atmaz. BJK'nin transfer sıkıntısı Tolgay - Oğuzhan - Atiba üçlüsünün varlığı değil, bunları yedekleyecek adam yok. Şunlara direkt yazabileceğin iki adam var biri Veli biri Necip. Veli 3 ay daha yok, Necip zaten joker olarak tutuluyor da Necip yani. Rotasyonda adam olmadıktan sonra as üçlün iyi olsun ne yazar. Gökhan gibi bir adama açık ara ihtiyacı var Beşiktaş'ın ki Gökhan olsa da olmasa da ortaya takviye gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 30 yaşındaki adamlara bonservis vermenin mantığı yok abi. oraya adam alınacaksa bu üçlünün arkasında bekleyecek ve yatmayacak genç birisi alınır, para yoksa opsiyonlu kiralanır. çok mutlak bakıyorsunuz olaya eren de aynı şekilde. umut'tan elbet iyidir ama demba ba -> gomez -> eren şeklinde forvet yaparsan takıma o iş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 DarKRideR said: BJK'nin transfer sıkıntısı Tolgay - Oğuzhan - Atiba üçlüsünün varlığı değil, bunları yedekleyecek adam yok. Şunlara direkt yazabileceğin iki adam var biri Veli biri Necip. Veli 3 ay daha yok, Necip zaten joker olarak tutuluyor da Necip yani. Tolgay/Ozzy i yedekleyecek Sosa var işte. Atiba'yı yedekleyecek bir tek Necip var ama çok problem değil çünkü yedeklemesen bile olur Atiba'yı adam her maç oynuyor nasılsa. Penaltı atışı sırasında çizgiye bastı diye kırmızı görüyo, o kadar uçuk durumlar yani adamın maç kaçırması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 mehmet yıldız boştaymış onu alalım http://www.transfermarkt.com.tr/mehmet-yildiz/profil/spieler/33570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 cemali ne bahtsız adammış abi ahahah. herif geldiğinden beri bilol'ler falan oynadı etti. emre çolak oynadı. selcuk en en kötü zamanında olduğu halde yine o oynadı falan. bu adam hep yokmuş gibi davrandılar. kiraladılar ettiler. yazık yani. sırf prandelli transferi diye başka bir şey değil. bu takıma pandev geldi. umut bulut oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Dzemaili'yi Hamza yedi ya. Kiralandığı zaten 1 sene. Prandelli zamanı takımın futbol anlamında konuşulacak birşeyi yoktu ama Dzemaili oynuyordu düzenli. Pandev için ise, adam gerçekten bitik durumda geldi; Türkiye kupasında kasaba takımlarına falan yürüyerek gol atıyordu ama işte üstdüzey mücadelede eridi gitti. Yanlış hamleydi. Zaten en uçta oynayacak adam değil Pandev. O sene aldığımız Olcan,Pandev,Yasin,Tarık,Dzemaili hepsi elimizde patladı Yasin dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Esnaf said: mehmet yıldız boştaymış onu alalım http://www.transfermarkt.com.tr/mehmet-yildiz/profil/spieler/33570 denk oyuncular umut bulut yazıyor asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Mehmet Yıldız, Rooney gibi adamdı lan Sivas'ta ahah. Kriter Umut Bulut'sa Mehmet Yıldız'ı tercih ederim, en azından top tutuyor ilerde. Umut, Şaban gibi iki kol çırpına çırpına koşturuyor ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 bugun kulubumuzun finansal durumu nasil paticik ahali? ne zaman batiyoruz? boateng bedelsiz gitmisken serdar niye 4.5 a alindi? ffp sinirlamasi ne durumda? riva degerlendirilecek mi? futbol bolumunde bunlari konusalim lutfen nerdesiniz aceace red bulletride vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ne zaman batiyoruz? Futbol kulüpleri batmayı pek sevmezler. Kulüpler ne kadar çok para çarçur ederlerse etsinler birisi çıkıp bu çarçurun kefaretini öder. Buna finansta subjektif risk deniyor. Thatcher döneminde parasızlıktan kıvrılan Charlton ile sanırım Bristol kira ödeyemediler diye statlarından ayrılmalarına rağmen batmadılar sonuçta. Batmalar yakın dönemde gerçekleşti zaten. Rangers falan gibi. O da sayıca çok az sonuçta. boateng bedelsiz gitmisken serdar niye 4.5 a alindi? Anlayamadığın ya da benim anlatamadığım yönetimin ALENEN taraftarlara yalan söylemiş olması. Benim babam televizyonda maç gördü mü hayatta kaçırmaz. 0-0'lık Lecce Cagliari maçına denk gelse onu bile izler. Ama hayatta maç izlemek amacıyla televizyon başına geçmez. Eğer Galatasaray geniş scout ekibiyle tüm dünyayı dolaşıp Tolga Ciğerci dışında babamın tanıdığı adamları alıyorsa hadi lan ordan derim. (Tolga'yı tanımıyor ama Tolga'yı futbolu takip edip pek de tanımayan yok) Düşünebiliyor musun 72 millet var ve sen tüm topçuları takip ettiğini söylüyorsun. Bulduğun en iyi forvet Beyoğlu'ndan 150 metre ötede forma giyiyor :) ffp sinirlamasi ne durumda? Yöneticilere bu konuda suç bulmak için erken. Sonuçta transfer sezonunun sonuna kadar FFP'yi denkleştirme şansları var. Denkleştiremezlerse eleştiririz. Muhtemelen çok geç olur ve ceza yemiş oluruz ama şu anda bir şey deme hakkımız da yok. riva degerlendirilecek mi? Ben hala nasıl oldu da Ağaoğlu Riva'ya konmadı inanamıyorum. Gerçi ha Ağaoğlu ha Bağaoğlu... Transferde alenen yalan söyleyen Riva'da neden doğruları söylesin? Ben de sana bir soru sorayım. Tanıdığın birisi sana ALENEN yalan söylese ne hissedersin? Hatta düzelteyim. Tanımadığın birisi dahi sana yalan söylese ne hissedersin? Futbolu boşver. Gel senle kişisel konuşalım :) Edit: Amarika Avustralya maçını izleyecem diye büsürü typo yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 BulletRide said: Mehmet Yıldız, Rooney gibi adamdı lan Sivas'ta ahah. Kriter Umut Bulut'sa Mehmet Yıldız'ı tercih ederim, en azından top tutuyor ilerde. Umut, Şaban gibi iki kol çırpına çırpına koşturuyor ortalıkta Gekas'ı alsak bu sezonu idare eder işte rotasyonda mis gibi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 sagol cevaplar icin ;) nef anlasmasini nasil degerlendiriyorsun? bu sene avrupada olmamamizdan oturu kabul edilebilir bir mebla mi sence? bir de 1+1+1 olayi var onun ayrintili sartlari aciklandi mi 3 sene sonra ekonomik olarak ne durumda oluruz butun derdim bu su an. ayrica mecidiyekoydeki otel insaatinda fazla bir kipirdama yok gibi? galatasaray adasi ne durumda? bugun podolski instagram story paylasti adadan, bayragimiz dalgalaniyor, su anki ekonomik getirisi nedir adanin ve gelecek icin plan var mi? yarin da rivayi ayrintili konusalim derim. 3. kopru acildi, istanbulu cok bilmem de 3. kopru ve yeni havalimani projesi rivanin degerini arttirir deniyordu, bunu bir konusalim yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar