Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Top Kapma % nedir? 100 toptan 83'ünü mü kapmış, naapmış? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 daha cok istop oyun istatistikleri gibi.. bu arada o istatistikler ne zamanin bilemem de.. gecen sene boyleymis..tolga cigerci.. 2 gol 2 asist antrenman eksigi var..sakatlik var..kadroda oynatilmadi var.pek parlak degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ciğerci geçen sene az oynamış ama koşu ortalaması 13 km. jsdfj. Bizim orta sahanın birinci sorunlarından biri g.tünü kaldırıp pres yapacak adam olmamasıydı ama yine de DMC transferimiz bu adam olmamalı, Dzemaili'nin yerine rotasyon oyuncusu hamlesi diyeceğim ama ödenen paralar korkunç. Furkan Özçal'ı göndermeyip oynat daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yanlız adı geçen hiç bir oyuncuyu alamadılar asjfonfas direk kolaya kaçıp saçma sapan transferler yaptılar.hala 2 transfere daha ihtiyacımız var 1 forvet ve 1 orta saha almamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Denayer'i de kiralamak gerek tekrar, onu hallettiler sanırım. Leiva'yı zaten bitiremediler sürekli bir muhabbet çıkıyor, DMC'den de umudum kalmadı. Hadi şu sene Eren'in birinci forvet olmasına razı oldum da bari Rodagella gibi bir adamı alıp rotasyonu çoğaltalım. Yoksa Sinan ve Podolksi de var nasıl olsa ile olmaz o iş, forvette tamamen kayboluyor ikisi de. Takımın forvet forvet arkası hücum gücü Bruma,Sneijder,Podolski,Yasin,Sinan Gümüş; ama bir tane forveti var, DMC'si yok. BMW-Doğan gibi kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Cavanda alınmış sfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kaç para bayılmışlar acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 4 milyon bonservis + maaşlarını biz ödemek kaydıyla umut, tarık çamdal ve donk. oyuncuya da 2,2 milyon euro garanti para artı bonuslar verilecek. Salladım tabii ama böyle bir şey bekliyorum haber gerçekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 oha ersun nasıl bıraktı bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Cavanda'yi alirsak uzerine Umut, Donk, Tarik, Salih, Endogan, Olcan arasindan 2-3 tanesini de gonderirsek playoff getirirler sezon sonunda puan farkini yariya indirmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Gözler ıslandı gene valede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 cavanda öyle iyi bir oyuncu değil bence ama umut,tarık ve olcan üçlüsünden en az birini itelediysek ve uygun paraya aldıysak iyi transfer sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Cavanda bi lahm değil tabi ki ama gg den sabriden iyidir her türlü. Solbeke de linnes alternatif olabilir böylelikle. Denayeri de 1 sene kiralasak mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 çiğerci kap geldi. linke ulaşamadığımdan veremiyorum sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 valequenta said: Cavanda bi lahm değil tabi ki ama gg den sabriden iyidir her türlü. Solbeke de linnes alternatif olabilir böylelikle. Denayeri de 1 sene kiralasak mis. Adeta bir dani alves amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 tesislerde donsuz geziyormuş herif. sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 melo olaydı iyi anlaşırlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ciğerci kap 3m bonservis, 3x2m yıllık, 5k maç başı cavanda ne alaka, linnes, sabri, tarık ve salih'in ardından gs neden 5. sağ bekini aldı? dursun takımı batırıp riva'yı satmak mecburiyetinde bırakacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 cunku linnes, tarik ve salih, sabri'yi kesmesi icin alinip elde patlayanlar. gerci linnes'i ayri tutmak lazim ilk defa bir hazirlik kampi ve full sezon sansi var ki kumasi iyi topcu esasen. bu arada Cavanda icin Trabzon'dan da kap bildirisi geldi biraz once. hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 gs'nin ffp anlaşmasına bonservis dahil değilmiş. gerçi onu da ne kadar iyi okudular bilemiyorum sdfdsf takımın yıllık maaş bütçesi 65m taahütü verilmiş. said: Galatasaray SK Verified account @GalatasaraySK Levent Nazifoğlu: FFP ile ilgili kotayı aştığımız söyleniyor. Ama iyi okursanız, o kotaya, o cezaya bonservisler dahil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 paticik futbolda ben ve 1-2 kisi disinda Galatasaray'in yalnizca muhasebesiyle ilgilenildigi icin soyle bir sey var paylasayim dedim, resmi bi belge degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Tolga gelince Leiva veya defansif orta sahadan vazgecerler mi diye tirsmadim degil ama neyse ki aciklama geldi: https://twitter.com/GalatasaraySK/status/762636717379710977 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Stringray said: gs'nin ffp anlaşmasına bonservis dahil değilmiş. gerçi onu da ne kadar iyi okudular bilemiyorum sdfdsf takımın yıllık maaş bütçesi 65m taahütü verilmiş. said: Galatasaray SK Verified account @GalatasaraySK Levent Nazifoğlu: FFP ile ilgili kotayı aştığımız söyleniyor. Ama iyi okursanız, o kotaya, o cezaya bonservisler dahil değil. Bonservise dahil olmama ihtimali yok, taraftar gazlamak için vs. söylemiştir. Yani maddeyi bilmeme ihtimali olduğunu düşünmek istemiyorum sdfdsfs Başa baş uygulamasının temel prensiplerinden biri transfer gelirlerinde pozitif rakam yazmak ya da zarar etmemektir. Bu ne demektir sattığın kadar al işte. Ben seni sevdim, sana bonservis yok diye bir şey olmadı. Şimdiye kadar başa baş uygulamasından ceza yiyen her takımda transfer geliri uygulaması sonuna kadar uygulandı. GS'de uygulanmayacak gibi bir durum yok. Kulüp açıklamasında bunun duyurulma gibi bir gerekliliği de yok. Merak eden açıp uygulamayı UEFA'nın sitesinden vs okusun zaten. Büyük ihtimal birilerini sattı GS zaten ya da satmayı planlıyor, uğraşıyor. Mali sezon sonuna kadar denkleme zamanları var yani şimdi harcama yapmalarında sıkıntı yok eğer ileride yerine koymayı garantilemişlerse. Bu şekilde şovlarını da yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Cavanda bonservis 1.5 milyonmuş sanırım. Define mi buldunuz yahu? 4 topçuya 4+4,5+3+1,5 verdiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar