Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Ciğerci geçen sene az oynamış ama koşu ortalaması 13 km. jsdfj. Bizim orta sahanın birinci sorunlarından biri g.tünü kaldırıp pres yapacak adam olmamasıydı ama yine de DMC transferimiz bu adam olmamalı, Dzemaili'nin yerine rotasyon oyuncusu hamlesi diyeceğim ama ödenen paralar korkunç. Furkan Özçal'ı göndermeyip oynat daha iyiydi
Sosyal ağlarda paylaş

Denayer'i de kiralamak gerek tekrar, onu hallettiler sanırım. Leiva'yı zaten bitiremediler sürekli bir muhabbet çıkıyor, DMC'den de umudum kalmadı. Hadi şu sene Eren'in birinci forvet olmasına razı oldum da bari Rodagella gibi bir adamı alıp rotasyonu çoğaltalım. Yoksa Sinan ve Podolksi de var nasıl olsa ile olmaz o iş, forvette tamamen kayboluyor ikisi de.

Takımın forvet forvet arkası hücum gücü Bruma,Sneijder,Podolski,Yasin,Sinan Gümüş; ama bir tane forveti var, DMC'si yok. BMW-Doğan gibi kadro
Sosyal ağlarda paylaş

gs'nin ffp anlaşmasına bonservis dahil değilmiş. gerçi onu da ne kadar iyi okudular bilemiyorum sdfdsf

takımın yıllık maaş bütçesi 65m taahütü verilmiş.

said:
Galatasaray SK Verified account
‏@GalatasaraySK

Levent Nazifoğlu: FFP ile ilgili kotayı aştığımız söyleniyor. Ama iyi okursanız, o kotaya, o cezaya bonservisler dahil değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

gs'nin ffp anlaşmasına bonservis dahil değilmiş. gerçi onu da ne kadar iyi okudular bilemiyorum sdfdsf

takımın yıllık maaş bütçesi 65m taahütü verilmiş.

said:
Galatasaray SK Verified account
‏@GalatasaraySK

Levent Nazifoğlu: FFP ile ilgili kotayı aştığımız söyleniyor. Ama iyi okursanız, o kotaya, o cezaya bonservisler dahil değil.

Bonservise dahil olmama ihtimali yok, taraftar gazlamak için vs. söylemiştir. Yani maddeyi bilmeme ihtimali olduğunu düşünmek istemiyorum sdfdsfs

Başa baş uygulamasının temel prensiplerinden biri transfer gelirlerinde pozitif rakam yazmak ya da zarar etmemektir. Bu ne demektir sattığın kadar al işte.

Ben seni sevdim, sana bonservis yok diye bir şey olmadı. Şimdiye kadar başa baş uygulamasından ceza yiyen her takımda transfer geliri uygulaması sonuna kadar uygulandı. GS'de uygulanmayacak gibi bir durum yok. Kulüp açıklamasında bunun duyurulma gibi bir gerekliliği de yok. Merak eden açıp uygulamayı UEFA'nın sitesinden vs okusun zaten.

Büyük ihtimal birilerini sattı GS zaten ya da satmayı planlıyor, uğraşıyor. Mali sezon sonuna kadar denkleme zamanları var yani şimdi harcama yapmalarında sıkıntı yok eğer ileride yerine koymayı garantilemişlerse. Bu şekilde şovlarını da yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...