Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Yasin mesela o eksiği kapatıp Denge Dengeoğlu döneminde direkt x-factor olmuştu, Sneijder de çok besliyordu bunu. Ama sonra şımardı, zam istedi, onu bunu istedi çöküş var. Fakat yine geriye baktığınızda geçen sene berbat geçen sezonun son düzlüğünde takım biraz top oynarken skora hep o katkı yaptı yine. Kaprise girmez ise forvet arkası 3'lüyü zorlar ve derinlik katar Sinan Gümüş ile. Topu alıp kaleye gitme anlamında sorunumuz olmaz, ulan bir forvet ve bir DMC ulan. Reçetesi bu kadar belli olan bir takım olamaz.

Yasin'in istatistigini cok merak ediyorum o donemdeki. Nasil oynatmiyordu aklim almiyordu, cildiriyordum. O zamandan beri de takip etmiyorum aslinda.

Yasin'siz baslayip gol yiyorduk, sonra Yasin giriyordu daha iyi oynayip kazanmaya calisiyorduk.
Sosyal ağlarda paylaş

Bruma hakkinda kolpa yorumlar yapanlar vardi lel.

Bruma zaten yetenekleriyle, hiziyla ilk geldigi gunden beri taraftari heyecanlandiran bir futbolcuydu. Bazen tecrubesizliginden kaynaklanan yanlis kararlari, bazen yetersiz fiziginden kaynaklanan yorgun son vurus denemeleri ile bir cok kez ulan acaba dedirtti ancak 1 senede ne hale gelmis hem fiziksel hem mental inanilmaz.

acik ara ligin en iyi transferi sayabiliriz Bruma'yi bu sene. Sakatlik filan olmazsa assist+gol rekoru gelebilir.

Daha adami toplam 15 dk izlemeden tahmini yorumlarda bulunan wotcu arkadaslar vardi burada.
Sosyal ağlarda paylaş

Formalar güzel. Kol detayları falan iyi olmuş. 3rd kit yine alakasız renklerle tüm kulüplere çıkaracak Nike aynı formadan. Bize de mor yine, alternatif rengimizin turuncu olması iyi olurdu. Aslında Galatasaray Nike'ın A-class yani özel tasarım grubunda 12-13 takım olan Barcelona, City, Psg falan, buna rağmen yine o istenilen düzeyde formalar çıkmıyor.

Ben yine de Nike'ın antrenman kitlerini merak ediyorum, Galatasaray'ın eşofman üstleri falan çok efsane senelerdir
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...