BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Abi arka üçlüsü Podolski-Sneijder-Bruma(Gümüş) olan adam akıllı bir forvet ile, bu hat zaten gol sorunu çekmez. GEçen seneki rezil sezonda bile çekmedik, BJK'den sonra en çok golü biz atmıştık sanırım. Önemli olan DMC transferini bitirmek. Hatta bu DMC'ye alternatif bir DMC daha almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 çok güzel kafalar gerçekten. gs'li bile olsa, şu düşüncelerde olan başka bir kişi var mı la bu bölümde :D edik: arka sayfada vale'ye ithafen yazdıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 BulletRide said: Abi arka üçlüsü Podolski-Sneijder-Bruma(Gümüş) olan adam akıllı bir forvet ile, bu hat zaten gol sorunu çekmez. GEçen seneki rezil sezonda bile çekmedik, BJK'den sonra en çok golü biz atmıştık sanırım. Önemli olan DMC transferini bitirmek. Hatta bu DMC'ye alternatif bir DMC daha almak Bir de bi alternatif forvet ve stoper daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Chedjou gitmeyi kabul etse onu satıp yabancı bir stoper getirebilirdik ama gitmedi işte çakal. Yazın bedavaya kaçacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Kaçsın bedava, dert değil. Satsak bile 3-3,5'tan fazlaya okutamayız zaten, onun yerine bu sezon da stoper oynasın, iyi adam. Ben zaten Chedjou yanına 2. stoper lazım diyorum Serdar'ı as saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Serdar cok net transfer Chedjou yanina. Duran top zaafiyetimizi yuksek hava topu kazanma orani ile cozum olacak. yanlis hatirlamiyorsam %67 idi gecen sene orani ve ligde en yuksek Serdar yanilmiyorsam. yuzde dogrudur da en yuksek Serdar mi emin degilim ama en iyilerden. Chedjou Semih ilan %30larda. Chedjou topu oyuna iyi sokabilen, atletik ve hizli sayilabilecek stoper. Serdar ile birbirlerini iyi tamamlayacaklar. bonservis 4.5 vs vs olaylarina girer simdi kuslar ve iyi gun taraftarlari. o konu ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 En çok hava topu alan Bruno Alves'ti. Ben Chedjou'nun sıkıntılı bir adam olduğunu düşünüyorum. Son 3 sezondur yediğimiz gollere bakıyorum çok basit, çok aptalca goller. Chedjou topu oyuna iyi sokar, ileri sürpriz çıkışlar yapar ok ama gerçekten konsantrasyon eksikliği olan bir adam. Mesela biz bu adamı dediğiniz gibi 3.5 gibi bir rakama satıp önceki sayfada dediğim gibi Eder Balanta'yı alabilirdik. Keza adam Basel'e 3.5 milyon Euro'ya gitmiş. Sat stoper al stoper hem de daha düşük paraya oynardı. Yaşı daha genç, potansiyeli daha fazla bir oyuncun olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Lan geçen sene biz Bruma'yı neden ne amaçla kiraladık fikri olan var mı? Tamam yönetim bu zamana kadar hiç mantıklı karar alamadı zaten de.. Acep kiralamak hangi zihnisinirin fikriydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 hazırlık maçlarında çok kötüydü çünkü orda biraz kendine gelmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Aceace said: Lan geçen sene biz Bruma'yı neden ne amaçla kiraladık fikri olan var mı? Tamam yönetim bu zamana kadar hiç mantıklı karar alamadı zaten de.. Acep kiralamak hangi zihnisinirin fikriydi? Bonservis geliri elde etmeye çalışıyorduk, bu yüzden takımda adam gibi para edecek sadece 4 adam vardı: Sneijder, Muslera, Telles ve Bruma. İlk ikisinin satışını taraftar baskısı ve takıma verdikleri için elersek Telles ve Bruma potansiyel gelir kalemleriydi, bir de yerli fetişi Hamza'nın Yasin'e de güvenip Bruma'ya gerek yok mantığıyla ilerlediği bir ortamda kiraya verildi satış opsiyonlu. Sociedad'da oynadı da ama ahım şahım değildi o yüzden geri döndü. Ha hala var 6 milyon'a alıcısı ama Telles'i de satmışken ve Bruma da birkaç sene önce 10 küsüre alınmışken+kanat transferi Bruma giderse her türlü lazımken yollamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Bruma'dan bir yol olmaz. Yine dandik takımlara karşı hazırlık maçlarında iki şekil yaptı diye dileniyor taraftarda adamın son 3 senesi resmen koca bir çöplükten ibaret... Zamanında bize iyi kitlediler diye kabul edip, 6 milyona teklif varsa direkt göndermek en mantıklısı da ki medyada geçtiği üzere olduğunu sanmıyorum yoksa direkt salardı Dursunlar. 6'ya satıp, çok rahat daha efektif bir kanat oyuncusu alınabilir. En kötü Valbuena'yı FB opsiyonsuz, düşük bedelle kiralayacak işte ona çökse verimi daha garanti adam almış olursun beklemektense, üstüne en kötü 2 transferlik para cebine kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Bruma sakatlanmadan once fırtınanın ogluydu gercekten. decisions 3 tu ama rakibi diziyordu sırayla, sut pas kararı yanlıstı. Bir kupa macında 7-8 kisiyi calımlayıp falan gol atmıstı sacma sapan. Ne zaman dizinden sakatlık gecirdi, ameliyat oldu ozaman o ucarı kacarı bitti korkak bisey oldu. Eger bir sekilde o onceki haline gelirse brumayı turkiyede durdurabilecek cok bek yok. Ama decisions hala 3 ise o da farketmeyebilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bruma baya klas yazdi yine. agzina agzina vuruyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Bruma'nın şu an satılması ciddi hata olur. Bu sene kalsa iç saha maçlarında 6-7 gol atıp bir o kadar da asist yapsa zaten şimdiki teklifler yine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 galatasarayın teknik direktörü var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bonuSimo said: galatasarayın teknik direktörü var mı Marcelo Lippi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 alman gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 o değil de bruma yeni sezonda çok can yakacak gibi.Sakatlanmazsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 o son anda acaba bir yere kacabilir miyim diye canini disine takiyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 su vodafone hibrit cim stadinda bos yer varsa kiralasak aslinda bizim muzede yer kalmadi. bi kupa daha aldik bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 aman dur nazar değecek hocam şimdiden kupa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 dana22 said: o son anda acaba bir yere kacabilir miyim diye canini disine takiyordur.. DHA'nın haberine göre maçın ardından takımdaki geleceğine yönelik soruyu yanıtlayan Bruma, "Benim için önemli olan kendi düşüncem. Gitmek istiyorum." şeklinde konuştu. Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink geçtiğimiz sezonu Real Sociedad'da kiralık geçiren 21 yaşındaki Portekizli oyuncunun kadroda kalmasını istiyor. Daha önce de yazmıştım tekrarlayayım. Büyük takım, potansiyel gördüğü oyuncusunu satmaz. Düzenli oynayabileceği bir takıma kiralar. Oradan gelecek 3-5 kuruş paraya değil, yatırıma bakar. Küçük ve parasız takım potansiyel gördüğü oyuncusunu kiralamaz. Kendi oynatır. Kendisi parlatıp satar. Çünkü kirada oynayan bir oyuncunun değeri, kendi takımında oynayan oyuncunun değerinden daha azdır. Şimdi... Bruma'nın Galatasaray'daki 2 yıllık geçmişine bakarsak... Galatasaray büyük takım mıdır, küçük takım mıdır? Dursun efendi takımın içine öylesine etti ki artık takımın ne olduğuna dair hiç bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Yalan haber o. Kuş medyası cikariyor. Bruma da açıkladı birez önce resmi siteden. Bruma da maçta adeta tokatlıyordu. Paticik sallamasyon wotculara inat tak tak napacaklarini sasirmislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 İyi bir forvet bulursak, forvet arkası üçlüsü baya baya efsane oldu takımın yağlı surat başkana rağmen, Poldi-Wesley-Bruma; buralarda yedekten gelecek Sinan Gümüş ve Yasin de var. Kurmaylarına talimat vermiş güya bana bir DMC bir forvet yıldız getirin diye. Sorsan kurmayı yoktur ssjddsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar