Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakemlik nasıl bir sey yok?

Tudor'u attı. Gol sevincine kart gosterdi o sarı kırmızıya dondu. Yedigimiz ilk golde bariz faul var cejuyu itiyorlar. Daha ne yapıcak hakem. Kendi vurup ggol atmadıgı kaldı bir.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Tudor'u attı. Gol sevincine kart gosterdi o sarı kırmızıya dondu. Yedigimiz ilk golde bariz faul var cejuyu itiyorlar. Daha ne yapıcak hakem. Kendi vurup ggol atmadıgı kaldı bir.

Tudor abartıydı evet
Gol sevinci doğru karar
Golden önce faul belirsiz
Mesaj tarihi:
Bariz bir sekilde itiyor daha napıcak faul olması icin?

Vasfi said:

evet bjk topigine gelip hakem diye aglayanlar, hakemin frikik golunden once nası bi faul verdigini bi konusalım istiyorum

Faulu yapan adam arkasına bile bakmadı sarı kartı aldıgını bilerek. E oha.
Mesaj tarihi:
madcow said:

bruman'ın gol sevincindeki sarısı doğru, ikinci sarı da doğru ama aynı pozisyonda antalyalıya vermedi sarı, carol'ün kafayı yardılar. ilk golde foul var mı bilmem de net chedjou'nun çaşıtlığı. tudor küfür etmediyse niye gönderildiğini anlamadım.
Mesaj tarihi:
Vasfi said:

evet bjk topigine gelip hakem diye aglayanlar, hakemin frikik golunden once nası bi faul verdigini bi konusalım istiyorum

Şiko'nun faul pozisypnu mu?
Şikonun atılması gerekiyordu bu maç ve kaldı ki golden önce faul zaten? Aynı maçı mı izledik?
Mesaj tarihi:
frikik den onceki faul den bahsediyoruz antalya tek kale oynarken 4 antalyalı faule itiraz ederken aniden kullanılan faul ve antalyayı faule/frikeke/gole sebep olan
Mesaj tarihi:
O da faul topla alakası bile yok herifin. Pozisyonun tekrarını izle.

Hala chedjou'nun casıtlıgı falan. Adam elini chedjou'nun sırtına koyuyor ve kolunu acıyor. Chedjou'nun dengesi kayboluyor. İtmenin tanımı ve foul. İsterse ceju topla cins cins hareketler yapmaya calıssın itiliyorsa faul var.
Mesaj tarihi:
Rodriguez in pozisyonundan once orta sahada selcuga arkadan yapılan bir hareket var. O da faul. Hatta acıp tekrar geriye alıp izledim digiturkplayden merak ettigim icin.
Mesaj tarihi:
90+4teki golun faulunden onceki faulden bahsediyor hızlı kullandıgımız. Bir de cejuya yapılan faulu gormek istiyorsan mactan sonra gol tekrarlarını verirken tekrar izle bhilla'nın kolunu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...