enrique Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 yalnız uefa kupasi için yarış fena halde kızıştı
escape Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 enrique said: maçı ben de izlemedim ama kesin hakemler yok etmiştir gsyi yine :D Yoo hakemlik bir şey yok Biz kötüyüz
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Hakemlik nasıl bir sey yok? Tudor'u attı. Gol sevincine kart gosterdi o sarı kırmızıya dondu. Yedigimiz ilk golde bariz faul var cejuyu itiyorlar. Daha ne yapıcak hakem. Kendi vurup ggol atmadıgı kaldı bir.
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Eren'in hakemin suratına bakısı herseyi anlatıyor.
escape Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Llama said: Bu heycanda size yeter :) da ayrı kardeşim ağlama mavi gözlerinle :D
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 rıza gelen golü hissetti resmen faul yapan aptala sövdü baya sdsafas 4.lük yarışı kızıştı TS'nin de galip geldiği haftada
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 çok güzel maç oldu. Bruma gerizekalıca gördüğü ilk sarı kart yüzünden atıldı, elin antalyaspor taraftarına neden gol attıktan sonra sus işareti yaparsın :D
Vasfi Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 evet bjk topigine gelip hakem diye aglayanlar, hakemin frikik golunden once nası bi faul verdigini bi konusalım istiyorum
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 bruma'nın golden sonraki sevinçten yediği 4. sarı kart olabilir bu sezonki.. bebe daha olur o kadar
escape Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 madcow said: Hakemlik nasıl bir sey yok? Tudor'u attı. Gol sevincine kart gosterdi o sarı kırmızıya dondu. Yedigimiz ilk golde bariz faul var cejuyu itiyorlar. Daha ne yapıcak hakem. Kendi vurup ggol atmadıgı kaldı bir. Tudor abartıydı evet Gol sevinci doğru karar Golden önce faul belirsiz
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Bariz bir sekilde itiyor daha napıcak faul olması icin? Vasfi said: evet bjk topigine gelip hakem diye aglayanlar, hakemin frikik golunden once nası bi faul verdigini bi konusalım istiyorum Faulu yapan adam arkasına bile bakmadı sarı kartı aldıgını bilerek. E oha.
Laraken Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 madcow said: Hakemlik nasıl bir sey yok? Tudor'u attı. Gol sevincine kart gosterdi o sarı kırmızıya dondu. Yedigimiz ilk golde bariz faul var cejuyu itiyorlar. Daha ne yapıcak hakem. Kendi vurup ggol atmadıgı kaldı bir. bruman'ın gol sevincindeki sarısı doğru, ikinci sarı da doğru ama aynı pozisyonda antalyalıya vermedi sarı, carol'ün kafayı yardılar. ilk golde foul var mı bilmem de net chedjou'nun çaşıtlığı. tudor küfür etmediyse niye gönderildiğini anlamadım.
escape Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Vasfi said: evet bjk topigine gelip hakem diye aglayanlar, hakemin frikik golunden once nası bi faul verdigini bi konusalım istiyorum Şiko'nun faul pozisypnu mu? Şikonun atılması gerekiyordu bu maç ve kaldı ki golden önce faul zaten? Aynı maçı mı izledik?
Vasfi Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 frikik den onceki faul den bahsediyoruz antalya tek kale oynarken 4 antalyalı faule itiraz ederken aniden kullanılan faul ve antalyayı faule/frikeke/gole sebep olan
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 escape said: Llama said: Bu heycanda size yeter :) da ayrı kardeşim ağlama mavi gözlerinle :D 40bin postum var hic birinde ayirmadim
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 O da faul topla alakası bile yok herifin. Pozisyonun tekrarını izle. Hala chedjou'nun casıtlıgı falan. Adam elini chedjou'nun sırtına koyuyor ve kolunu acıyor. Chedjou'nun dengesi kayboluyor. İtmenin tanımı ve foul. İsterse ceju topla cins cins hareketler yapmaya calıssın itiliyorsa faul var.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 bence farklı pozisyondan bahsediyorsunuz. gol olan top, maçı aziz yıldırım bile yönetse faul... gerçi o çalmayabilir 2.ye düşündüm de sdasf
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Rodriguez in pozisyonundan once orta sahada selcuga arkadan yapılan bir hareket var. O da faul. Hatta acıp tekrar geriye alıp izledim digiturkplayden merak ettigim icin.
escape Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Digiturk en fazla yarım saat geriye gidiyor en fazla golü görebilirim şu an. Tam olarak kaçıncı dakika?
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 90+4teki golun faulunden onceki faulden bahsediyor hızlı kullandıgımız. Bir de cejuya yapılan faulu gormek istiyorsan mactan sonra gol tekrarlarını verirken tekrar izle bhilla'nın kolunu.
escape Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 he hatırladım evet tartışmalı olabilir ama maç için bu tarz o kadar çok faul verildi ki kimse onu hatırlamaz bile. boşver sen de kurcalama.
Öne çıkan mesajlar