Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Peregrin said:

applev0dka said:

Bonjo said:

Rakipler hala Fenerbahçeyi takip ediyor ilginç ya aynı durumda gs veya bjk olsa umurum olmazdı benim ,
Harbi Fenerbahçenin tüm rakipler üzerinde yarattıgı ilginç bir psikolojik baskı var.

benzer şey gs başlığında da yazıldı.

her ay kamyonla para döküyoruz ligtv'ye boş dursun diye değil izliyoruz, gördüklerimizi yazıyoruz işte.

herkes kendi maçını izleyecek olsa 600m dolar istemezdi TFF, cok saçma mantık

kendi takiminin paketini alsana olm dark misin sen her seyi izliyon

izliyorum abi seviyorum :D evde olmadığımda izleyemediğim maçların özetlerini izliyorum, EPL izliyorum, en kötü oyun oynarken dinliyorum arada bakıyorum falan.

fener 8-10 puan geride diye neden maçlarını izlemeyi bırakayım ki cidden saçma mantık ya sdsaf
Sosyal ağlarda paylaş

Basma yok, dokunma var, Topal da teması hisseder hissetmez fırsatını görüp atmış kendini işte. Premier ligde odunla kovalarlar ona penaltı çalan hakemi :) Tabii Topal'dan çok gelmesine çok şaşırmadık:

Zamanında şunu yapmışlığı var :D

http://www.youtube.com/watch?v=wiBo8HvN8Aw

Öte yandan BJK'nın 10 puanda haklısın, 7'si kaldı işte 3ünü bu maçta aldınız fizban, biz de istiyoruz kendi payımızı :)
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

olm geçen yıl şansala niye haber vermedik şampiyonluk kaçtı, nasıl aklımıza gelmedi ya lanet olsun. ondan önceki yıl da unutmuşuz büyük aptallık.

ligin başında kayıp yaşamak istemezler
son 5 haftaya kadar mudale sonra serbest bırakıyorlar işte
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

dur abi adamlar futbolda tokadı yiyince baskete döndüler, alışamadılar daha futbol kurallarına.

"futbol erkek oyunu,her düşme faul olmaz" falan yazılarını hatırlıyorum ben paticikte, nerden nereye geldik sdafa "dokunma"

Harbiden ya, nasil bi tokat yemisiz kendimizden haberimiz yok.

http://i.hizliresim.com/ZY4nR0.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...