kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Gözyaşının tuzluluk oranı çok güzeldir. Turşu için en ideal oran olduğu söylenir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Peregrin said: applev0dka said: Bonjo said: Rakipler hala Fenerbahçeyi takip ediyor ilginç ya aynı durumda gs veya bjk olsa umurum olmazdı benim , Harbi Fenerbahçenin tüm rakipler üzerinde yarattıgı ilginç bir psikolojik baskı var. benzer şey gs başlığında da yazıldı. her ay kamyonla para döküyoruz ligtv'ye boş dursun diye değil izliyoruz, gördüklerimizi yazıyoruz işte. herkes kendi maçını izleyecek olsa 600m dolar istemezdi TFF, cok saçma mantık kendi takiminin paketini alsana olm dark misin sen her seyi izliyon izliyorum abi seviyorum :D evde olmadığımda izleyemediğim maçların özetlerini izliyorum, EPL izliyorum, en kötü oyun oynarken dinliyorum arada bakıyorum falan. fener 8-10 puan geride diye neden maçlarını izlemeyi bırakayım ki cidden saçma mantık ya sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Ay kaleci yumurtladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 MUTLU BANA BISEYLER OLUYO MUTLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Santra yapmayın yeter öldüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 bozmuslar olm bu fenerbahceyi taktaktak atiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Fenerbahce askerden yeni gelmiscesine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 alinin adi yetti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 moral açısından ligte güzel tutunmasını sağlıcaklar bu maçla.. tebrikler lige geri dönüdünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Hakem ve Sansal sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Iyi ki bu kadar cok paramiz var ve her seyi satin alabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Ilk golu hakem hediye edince diger dort golu atmak kolay oldu,hakem sayesinde kazanmak guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Lan ne tatlı heyecanınız var çok şekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 gencler penalti penalti yalniz. topal'i nsag ayagina basiyor sol ayagiyla defans oyuncusu. yalniz besiktasin bu sene hakemle aldigi puanlari dengelemesi icin 10 puan istiyorum ben de hakemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 olm geçen yıl şansala niye haber vermedik şampiyonluk kaçtı, nasıl aklımıza gelmedi ya lanet olsun. ondan önceki yıl da unutmuşuz büyük aptallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Basma yok, dokunma var, Topal da teması hisseder hissetmez fırsatını görüp atmış kendini işte. Premier ligde odunla kovalarlar ona penaltı çalan hakemi :) Tabii Topal'dan çok gelmesine çok şaşırmadık: Zamanında şunu yapmışlığı var :D http://www.youtube.com/watch?v=wiBo8HvN8Aw Öte yandan BJK'nın 10 puanda haklısın, 7'si kaldı işte 3ünü bu maçta aldınız fizban, biz de istiyoruz kendi payımızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 S-H said: olm geçen yıl şansala niye haber vermedik şampiyonluk kaçtı, nasıl aklımıza gelmedi ya lanet olsun. ondan önceki yıl da unutmuşuz büyük aptallık. ligin başında kayıp yaşamak istemezler son 5 haftaya kadar mudale sonra serbest bırakıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Çok da serbest bırakmıyolar sonra, GS'yi daha dibe gitmesin diye 2-3 maç kurtardıkları oldu, olmadı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ha ayaga ayakla dokunmak faul degil mi yani? salihin hala oyuna alinmayisi da takdire sayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 he futbolda her ayağa dokunmaya penaltı çalınıyor istisnasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 dur abi adamlar futbolda tokadı yiyince baskete döndüler, alışamadılar daha futbol kurallarına. "futbol erkek oyunu,her düşme faul olmaz" falan yazılarını hatırlıyorum ben paticikte, nerden nereye geldik sdafa "dokunma" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 S-H said: olm geçen yıl şansala niye haber vermedik şampiyonluk kaçtı, nasıl aklımıza gelmedi ya lanet olsun. ondan önceki yıl da unutmuşuz büyük aptallık. Besiktas o ara geleni gideni 5'leyip 4. yildiza kosuyodu ondan basiretimiz baglanmisti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 gecen gun okudugu fifa kurallarini anlamayan adam bi de simdi erkek oyunu diye kural yazdigimizi yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 applev0dka said: dur abi adamlar futbolda tokadı yiyince baskete döndüler, alışamadılar daha futbol kurallarına. "futbol erkek oyunu,her düşme faul olmaz" falan yazılarını hatırlıyorum ben paticikte, nerden nereye geldik sdafa "dokunma" Harbiden ya, nasil bi tokat yemisiz kendimizden haberimiz yok. http://i.hizliresim.com/ZY4nR0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 adamlar bir kez sampiyon olarak turkyenin son 200 yildaki en iyi futbol takimi oldular, oyun olarka zaten en iyiler, ayni zamanda fenerbahcenin ve galatasarayin butun futbol tarihleri resetlenmis oldu. gecen sene iskenderbeyi yendiler cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar