Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan konya'da bir tane 50 metreye pas atacak adam yok mu. sol kanatta çakılılar, sağ kanat bomboş 2 pasta sağa dönemiyorlar, tık tık her adamı ıskalamadan x ile pas vermeleri gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Konyanın el penaltı değildi net yapışıktı. Bizimkinde eleman topun üstünden atlayınca beklenmedik biçimde çarpmış gibi geldi çok açık da değildi kapalı da değildi,kasti de değil gibi geldi ama olabilir de sanki o kadar arada kaldım o kadar farklı açıda izlememe rağmen
Mesaj tarihi:
Hangi ikincisi, skrtel'inki mi?

hani kolunu açarak, kapalıyken topa doğru açarak müdahake ettiği pozisyon mu penaltı değil?

o kadar farklı açısı falan yok ofsayt değil bu laf kalabalığına gerek yok. skertel kapalı olan elini açarak topa müdahale ediyor. hani adam kolu açıktır zaten yakın mesafeden çarptı mı falan denir ya da normal salınımına devam ediyordur elini kolunu kaçıramaz. burada skrtel bildiğin topa doğru kolunu uzattı. 10 kere izlemeye gerek yok, hakemin önü de açık sanırım.
Mesaj tarihi:
helal olsun ne performans ya, ben topiclere genelde yazmayıp okuyorum, özellike bjk topicleri süper zevkli geçiyor taç verilmedi, ortasahada alakasız bir faule sarıkart verilmedi, 5. kırmızı kartı atladı hakem vs gibi şeyleri okumak çok zevkli ama aynı enerjiyi başka bir takımın maçında da göstermenize hayran kaldım.
Mesaj tarihi:
Penaltı falan klasik zaten fenerde de şimdi gelelim fasulyenin faydalarına.

arkadaş birincisi konya hiç top oynamadı, hiç. yani konya buysa son maç falan biz konyayla oynayalım 10 falan atarız (bize böyle oynarsa) fener oynatmadı falan da değil yani bildiğin oynayamadılar. artık yorgunluktan mıdır, as kadrodan adamların oynamamasından mıdır, ki çoğu da oyundaydı. dediğim gibi 40 metre üzeri atılan pas sayısı 2-3 falandır heralde kaleciyi çıkartırsan.

bu oyun tarzıyla derim ki ya futbolcular yorgun, ya aykut avrupa falan olayından defansif ve yeteneksiz bir kadro sürmek zorunda kaldı sahaya, ya da yatış. başka bir açıklaması yok. aykut karakterli adamdır yatacağını sanmam ama sonuç bok gibi oynayan bir konya. hayır bak bok gibi oynamasını geçtim. son 10 dakika fener 10 kişi defans yapıyor, 6 konyalı ortasaha civarında. lan basın 1-0 geridesiniz. 90 + olmuş içeriye orta yapılıyor fener ceza sahası şu şekilde.

http://oi68.tinypic.com/2ni72ub.jpg

ne kaybediceksin lan olmuş dakika 90+, hala 5 kişiyle hücum ediyorsun. neyse yatış demeyelim de konya acaip berbattı bu maçta diyelim. şu son 10 dakikada 5 kişiyle 10 kişi defans yapan fenere karşı hücum etmek olayını da zaten kimse açıklayamaz. aykut gerçekten adamsa şu takımın güzel bir kulağını çeker.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

BJK de yılların ezikliği sonrası gelen sınırsız bir özgüven var. Normal karşılamak gerek.

Konusmalar da son 5 yili domine ediyolar sanrisiyla yapiliyo genelde sdfg
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

BJK de yılların ezikliği sonrası gelen sınırsız bir özgüven var. Normal karşılamak gerek.

kardeş neyin ezikliği?

eziklik varsa sizde var aziz'in köleleri olmuşsunuz hepiniz, biz burada insan gibi futbol konuşuyoruz, eğer ÖZÖKLÖK falan girecekseniz 10 senede elinizden kaçan şampiyonluklara bursanın şampiyonluğuna timsah yapmanıza stadınızı yakmanıza falan bakabilirsin.
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

souldarkorn said:

Konusmalar da son 5 yili domine ediyolar sanrisiyla yapiliyo genelde sdfg

yok siz varsınız domine eden

masa tenisinde, lel.
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

Hahhahahahah sakin ol lan adam fenerli bile degil

asdhafha pardon son 3 ayda gelişen fener-gs kardeşliğine alışamadığımdandır.

Dominasyon oradan da belli oluyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...