Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne hasta ruhlu adamlar var ya ahah. adam istiyor ki yalnizca 6-0, uefa muhabbeti olsun filan.
sen 5 milyona normal dersin, bana gore coktur. bunun hangi takimin taraftari olmamla ne alakasi var?

yazik lan kompleksli :(
Mesaj tarihi:
kizillelma said:

Kahvaltıda futbolcuların zeytin sayılarını azaltarak
gelir arttırmaya çalışan takımın taraftarının
bizim transferimizin ekonomik değerini konuşması
çok eğlenceli ..

Ffp diye bir şey var bugün yediğin hurmalar yarın gelip poponu tırmalıyor. O da çok eğlenceli olacak izlemesi sezin sonunda şampiyon olamazsan yine, ki sl hayalken şu transferleri yapmak acaip mantıksız.
Mesaj tarihi:
iste boyle boyle 3 gun sonra atiyorum genclerbirligi sampiyon olacak..gaziantep olacak- efsanevi f - p yabanci transferleriyle altyapilariyla..guzel seyler bunlar..3 buyuklerin ezdigi transfer parasiyla baraj yapilir gere gere..
Mesaj tarihi:
Red said:

fernandao niye gidiyorki ?

rvp'den daha fazla katkı yapmıştır bu sene sdfds. tamam kazmalık yok mu var da lig için yeterli adam

abi ben halen inanmadığım için başka detay vermek istemedim de çok iyi teklif almışlar çin'den. kokusu çıkar 2-3 güne eleman doğru diyorsa. skrtel'i zaten o yüzden direkt aldı aziz diyor. valbuena da hafta içi duyurulur tamamen dedi.
Mesaj tarihi:
6,5m pound gerçekci gelmiyor, zaten şu an sadece nani'den gelen 8,5 var bonservis için harcanacak kota. 6,5m pound zaten 8mio euro ya denk gelir, gerçekleşmemiş transfer(fermandao) güvenip 8 e stoper alacak kadar da cahil değil yani aziz, kaldı ki daha solbek ve 10 numara(ziyech) için kaynak lazımken.
Mesaj tarihi:
Bence de 3'lü gider. Yoksa zaten transfer yaparken 10 kere düşündüğün bir dönemde iki stoper ihtiyacını da yüksek maliyetli yabancılar ile harcamazsın bir de Kjaer varken. Onun dışında Van der Wiel Ajax'da parladığı dönemde sağ kanat da oynadı. Sol tarafa Volkan Şen kaldıramayabilir o işi, Bursa'dan kapatır yine Fenerbahçe Emre Taşdemir ile; herif sahada sol koridorun her tarafında oynuyor değişik bir adam.

Yalnız Fenerbahçe geçen sene kaleye gidemiyordu Alper'i kanatta ilk 11 çıkarıp, Nani'yi 10 numara oynatınca kıpırdandılar ama zor o işi çözmeleri yine
Mesaj tarihi:
Mustafa Denizli taktiği ne kadar forvet o kadar gol. Zaten Anadolu takımları kabız 20 pozisyondan 1 tane atıyorlar tutmaması için bir sebep yok.

Antalya, Beşiktaş gibi iyi takımlara 4lu defans yaparsın yine.
Senede 6 maçı geçmez oda :)
Mesaj tarihi:
4'lü defansta pozisyon üretemeyen reis, 3'lü defansta nasıl pozisyon üretecekmiş soran oldu mu? bunları hiç düşünmüyor galiba italya falan izleyince özeniyor olsa gerek.

bu kafayla başlasınlar da ilk 5 hafta falan puan farkı takalım bari iyi olur sdafsdfsd
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...