Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

Liebe said:

Odeon said:

adam ta nerden gelip hayvan gibi giriyor bacagim kopmasin diye yukari cekiyor haliyle topal indirirkende basiyor bunami sari verecek?

Benim bu kara futbol cahiline anlatacak gücüm kalmadı artık, siz de çok zorlamayın abi.

https://www.youtube.com/watch?v=Tl8oWAXupCQ

buna kırmızı diyen adamsın ???

Ya he he tamam topal kırmızı tamam
Sosyal ağlarda paylaş

ismaili beyenenler falan var abi siz hangi maci seyrediyorsunuz.

babami koysam defansif bek oynar onun gibi adam gecirmez gelen topu uzaklastirir. fenerbahcede besiktasta oynayan sol bekten bahsediyoruz hicmi ofansif katkisi olmaz bi adamin bukadar amele olunabilirmi. ok olunabilir diyelim bu adami 2. sefer buyuk takima transfer edene sovuceksin aslinda.

dicke lafim yok elinden geleni yapiyorda abi bu ikinci yari oynadigin sistemde hicmi yeri yok yani salihin. bukadarmi kotu durumda bu cocuk.
van persie oynadigi zamanin %90 inda bildigin duz kosu yapiyor sahada ne etliye ne sutluye karismadan. birde orta sahanin onune koyunca gl hf yani.

bilmiyorum bulabileceklermi ama devre arasinda iyi bir ortasaha gelmezse hic umutlanmamiza gerek yok boyle tekleye tekleye belki uefaya katilmaya hak kazaniriz.
Sosyal ağlarda paylaş

8. ya da 9. hafta ya advocaat kovulur ya da aziz istifa eder artık kova kova bir hal olduğu için. aziz istifa etmese de taraftar büyük isyan bayrağı açar.

edit: gerçi 11. hafta derbi varmış kadıköyde, aziz o haftaya kadar dayanabilir muhtemelen taraftar da bu maçı bekler, de bu defa gs pis yener gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen biz iyi gideriz, FB kotu gider o haftaya kadar. Temiz 3-0.

Olmuyor o stadda. Hani Inonu de filan yenilmedigimiz cok oluyor. Evet cok yenemiyoruz ama normal zaten. Yarisi da berabere bitiyordur. O stadda berabere bile zor oluyor gerci son yillarda artti beraberlikler.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Liebe said:

Odeon said:

adam ta nerden gelip hayvan gibi giriyor bacagim kopmasin diye yukari cekiyor haliyle topal indirirkende basiyor bunami sari verecek?

Benim bu kara futbol cahiline anlatacak gücüm kalmadı artık, siz de çok zorlamayın abi.

Arkada kalmasin bu cidden kirmizi degil mi apple?
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

applev0dka said:

Liebe said:

Odeon said:

Arkada kalmasin bu cidden kirmizi degil mi apple?

beck topla oynuyor, 2 ayağı birden yerden kesildiği sırada volkan geliyor, orda ayağını cebine koyamayacağı için temas kaçınılmaz.

valla ben meşhur cüneyt çakırın nani'yi attığı maçta arkadan gelen adamı görmediği için kırmızı olmadığını savunmuştum.

hani rakip karşıdan gelir topla oynamak niyetindesindir ama adamı biçersin kırmızı çıkar başka, yandan, arkandan gelir, gözün topta olur göremezsin, ya da böyle 2 ayağın havadadır kaçınamazsın falan kırmızı ağır karar öyle pozisyonlarda bence.

ayağı sakınabilir falan diyen olacaktır da, slow motionda bile 1 saniye süren pozisyonda 2 ayak birden havadayken sandalyenizden kalkıp bir zıplayıp bir deneyin nerenize sokuyorsunuz o ayağınızı
Sosyal ağlarda paylaş

bu pozisyonu daha geniş açıdan ve daha uzun izlemek lazım bu haliyle kırmızı gibi görünüyor. volkan'ın topa dokunma ihtimali yok, ama zorla beck'in altına giriyor. Beck de normal uzaklaştırabileceği topta (mal olduğu için) ayağını arşa kadar kaldırıyor, volkan altına girince de tabanı basıyor volkan'a. volkan hatalı, art niyetini bilemem. beck de hatalı, beck sarı kart olmalı yaptığı abartılı hareket sonrası gelişen durum nedeniyle.

apple'a yüklenmeyin o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...