yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mourinho için zor ama Türk taraftarlar için gayet kolay bir grup, dalga bile geçilebilir bir grup hatta, ama Mourinho temkinli, salak işte, sen daha mı iyi bilicen lan bizden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 3. ve 4. maç manu ile tam silkeleme maçları, beleş puan vermezler bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Lan bi kere de kura da yuzumuz gulsun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 http://www.sabah.com.tr/yazarlar/spor/toroglu/2016/08/27/yukarida-allah-var-sana-da-lazim-olacak# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Sabah yazarı Erman Toroğlu ile Türk Futbolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Geçen yıl Fenerbahçe transfere 90 milyon Euro harcamış, bu Türk parası 270 milyon TL eder ortalama. Peki karşılığında Fenerbahçe kupa olarak ne almış? Hiçbir şey, maşrapa bile alamamış… Erman Toroğlu. safsafasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Erman gayet yerinde konusuyo da iste arasira sacmaliyo. Bu yazida direk 90a takmis lami cimi yok. Herkes oguz hakseverin sordugu sorulara takildi cunku bildigin ayarlanmis sorular amk. Tayyip neyse aziz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Aynen öyle, Genelde beşiktaş hakkında konuşurken saçmalar ama fener ve Gs hakkında hep 90'a takar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Besiktasa da iyi laf sokuyodu gayet. Hani "birader haksizsin" diyemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Sen diyebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 geçen yıl transfere 90 milyon euro değil 285 milyon euro harcadık yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Phyx said: geçen yıl transfere 90 milyon euro değil 285 milyon euro harcadık yalnız 285 diil olm o 475. bi daha bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 E.T. gitsin patlican satsın. Yazdıkları kahve muhabbeti bile sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bale İ almadık mı 90a işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 transfermarkt 42m euro diyor Ba-Fabiano-Markovic'e kiralık ücreti ödenmediyse eğer ortada dönen 70m-80m lafları tipik maaşları da dahil edince 1 senelik maliyet kısmı diye biliyorum. ama direk bonservise 42m vermiş fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Rvp 25 Marko 10 ba fabiano 10 galiba. Sowu da 1.7 milyona sattık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Jermaine Lens kiralanmış.Sol kanata 4.oyuncu . Aferin aynen böyle devam.Stoch'a yine hüsran anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Erman ne güzel vurmuş gelişine öyle ya. Esh in dediği gibi bazen megalomanlığı abartmasa çoğu yorumcudan dürüst en azından. Ne düşünüyorsa onu söylüyor. Zaten söylediklerinin herkes farkında ama kendi yalanlarına inanıyor gibi davranıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Liebe said: Rvp 25 Marko 10 ba fabiano 10 galiba. Sowu da 1.7 milyona sattık zaten. olum sen muhasebe işi yapmıyor musun ? anlamıyor musun yoksa salağa mı yatıyorsun. ben bonservis kar ya da zararı mı dedim, satılan oyuncuların ne alakası var, yalan borcum mu var al bak işte alla alla http://www.transfermarkt.com.tr/fenerbahce-sk/transfers/verein/36/saison_id/2015 Souza 8 Kjaer 7,65 Ozan 7 Nani 6 Rvp 5,5 Ferdi 3,4 Volkan 2,5 Sener 1,63 topla bakalım ben transfere 42m harcamıs fener diyorum, sowu bilmem ne kadara satmadık mı diyorsun bana, lan ben şu kadara sattınız satmadınız gibi bişey mi dedim. sayılarla ortada olan şeyleri bile çarpıtıp garip garip konusuyorsunuz, komikli şakalı şeyler yazınca kendinizi haklı sanıyorsunuz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Olm cins misin transfere harcanan paranın manası nedir söylemende bi anlat da bilelim? Real robaldoyu satıp 4 tane adam alsa aynı paraya işte atıyorum 100 milyonluk transfer yaptılar yine şampiyon olamadılar mı dersin? Muhasebecilikse al sana muhasebecilik, bana net transfere harcanan parayla gel fener 90 değil 42 harcamış deyince gerçeğin yarısını söylemiş oluyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 transfere 3m harcayan takımı şampiyon olamadı diye eleştirir misin ? peki 42m bonservise bir o kadar da yıllık ücretlere veren takımı eleştirir misin ? sonuna kadar eleştirirsin. aradaki farkı anlayamıyorsanız lafım yok zaten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş maçının hakemi Halis Özkahya'yı eleştirdi. Federasyonu da topa tutan Yıldırım, "Biz transfere 70 milyon euro harcadık. Bir hakemin düdüğüyle bu paraları sokağa atamayız" dedi. 30 Eyl 2015 http://www.aljazeera.com.tr/haber/70-milyon-euroyu-bir-dudukle-sokaga-atamayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Ziyech > Ajax Menejeri açıkladı Radyospor'a bağlanıp, Ajax'ın son teklifi çok iyiydi kabul ettik demiş. Fenerbahçe'ye gelmeyecek Ajax'ta artık kesin vs... Bizim eleman dün akşam bile kesin bizde diyordu, bitirdik anlaştık Twente ile falan diyordu. 2.5 milyon euro kiralık parası + 8,5 milyon euro satın alma garantili opsiyon falan demişti alım şartları içinde Twente de kabul etti diyordu. Bu sene çok haberde olduğu gibi yine haberi alınca heyecanlanmış beklemeden demek ki sdafsdfds Bu arada Ziyech ile 1.5 - 2 aydır anlaşıldı Twente ile anlaşılamıyordu ki adamlarda zaten bekleyerek en doğru kişiye yolladılar, tahminen 10+ m euro para almışlardır. Sezon açılınca da deli gibi oynadı zaten ondan çok piyasa yaptı. Ajax'ın da deli ihtiyacı onun gibi adama ki oradan da zaten EPL yapar 2 sene içinde tahminen daha iyi paraya. edit: Hesap ver lan dedik elemana şaka yollu, halen gelecek diyor sdafsdsd said: "Ben hala gelecek diyorum. Menajeri niye İstanbul'daydı dün onu açıklasın... Ve kim aldı onu :P" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 :)-D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Şu yuzumuz hiç gulmeyecek galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar