fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 oha o ne lan ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Volkan BabaZAAAAAAn Ben bu spor medyasında hala kendime neden iş bulamıyorum anlayamıyorum. Çok da güzel manşet halbusi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 dick imza attıktan 1.5 gün sonra cıktığı maçtaki galibiyet için kral ilan edildi. gazeteler uefa kupasını 2.defa almak istiyor falan yazdı. şimdi ilk lig maçından bir ümitsizlik falan. bu ülkede sevincin ve hüznün ayarı yok arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Daum ilk maçını 3-0 mı ne kaybetmişti ve gazeteler idam etmişti. Gazetelere takılmamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Ben takımdan umutluyum ya baya.Sonuçta tüm hazırlık kampını farklı sistem çalıştı bu adamlar.Rakipte boru değil.Daha iyiye gideriz net.Hocanın oyuncu değişiklikleri çok yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Başahşehir kayıp kaçak bedeli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 abi çok iyi bi takım bile başakşehir deplasmanında zorlanır normal yani hele hele ilk maç fenerbahçe'nin şansızlığı olmuş ilk haftadan başakşehir'e gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Abi bide dakika 3 de böyle bir takıma karşı yenik duruma düşüyorsun.Salih ve Volkan kapasitesinin çok altında oynamasına + ozanlı orta sahaya rağmen yine de umut verdi takım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 zaten sezonlardir 0 puan yazdigimiz bir macti, varsin bu sezon da 0 olsun ehueh farkmaz. bu arada slimfitcomarimizin hic kondisyon yuklemedigi cok bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Ne umudu abi 25 dakika 10 kişi oynayan takıma yarım Pozisyon bile bulamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 sezonun ilk zaa sı zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Holy Za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 mihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 bu senenin ilk zaaaası gelsin Zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 zaaaaaa maçın en komik anı leylek gibi sekerek oynayan başakşehirli siyahi arkadaştı sdfsdf oyundan da almıyorlar herifi başakşehir'in taraftarı olmuş bu arada lan oley felan çekiyorlardı uzatmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 olm adam napcak, fifa degil ki bu. fm'de bile taktige uyum saglama sureci var. hayir advocaat iyi td demiyorum da bir gunde hicbirsey olmaz zaten. rakip takim tek isabetli sutla mac bitirdi ve 1-0 yendi yapcak bisi yok ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Ya geçen sezonki kanserlerden sonra yanlış geçen bir kamp süresinden sonra zaten deplasmanda hiç yenemediğin bir takıma karşı belki de ilk defa bu kadar üstün oynadın.Bekleyin abi 2-3 ay.Ben yine tekrarlıyorum çok umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 apoyu ne özledim yaaa valla şu suratını özlemişim aşırı : ) son direk ve volkanın kurtarışı ibbyi şampiyon yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 la doyamadım zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Ozan ve H. Ali ile bu iş olmaz da işte.. Dick görene kadar çekmeye devam.. H. Ali zaten geldiği günden beri sıfır bir adam.. getirenin de alanın da kulakları çınlasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 1 gol atıp 87dk otobus cektiler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 ismail köybaşı gibi bir adam aldınız oynatmıyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Fistan said: 1 gol atıp 87dk otobus cektiler lol yere yatsana yere yatsana abdullah avcı yere yatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 abi klasik anadolu takımı işte üç büyüklerin hepsine böyle oynuyorlar başakşehir'de ayrı bir iticilik var evet ama bir şekilde 1-0 yapan her leş takım otobüs çekip çakma kontratak yapmaya çalışıyor başakşehir'in en ileri ucunda pektemek olunca o şans olmadı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar