Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dick imza attıktan 1.5 gün sonra cıktığı maçtaki galibiyet için kral ilan edildi.

gazeteler uefa kupasını 2.defa almak istiyor falan yazdı.
şimdi ilk lig maçından bir ümitsizlik falan.

bu ülkede sevincin ve hüznün ayarı yok arkadaş
Mesaj tarihi:
Ben takımdan umutluyum ya baya.Sonuçta tüm hazırlık kampını farklı sistem çalıştı bu adamlar.Rakipte boru değil.Daha iyiye gideriz net.Hocanın oyuncu değişiklikleri çok yerinde
Mesaj tarihi:
abi çok iyi bi takım bile başakşehir deplasmanında zorlanır normal yani hele hele ilk maç

fenerbahçe'nin şansızlığı olmuş ilk haftadan başakşehir'e gitmek
Mesaj tarihi:
Abi bide dakika 3 de böyle bir takıma karşı yenik duruma düşüyorsun.Salih ve Volkan kapasitesinin çok altında oynamasına + ozanlı orta sahaya rağmen yine de umut verdi takım bana
Mesaj tarihi:
zaaaaaa
maçın en komik anı leylek gibi sekerek oynayan başakşehirli siyahi arkadaştı sdfsdf oyundan da almıyorlar herifi
başakşehir'in taraftarı olmuş bu arada lan oley felan çekiyorlardı uzatmada
Mesaj tarihi:
olm adam napcak, fifa degil ki bu. fm'de bile taktige uyum saglama sureci var. hayir advocaat iyi td demiyorum da bir gunde hicbirsey olmaz zaten.

rakip takim tek isabetli sutla mac bitirdi ve 1-0 yendi yapcak bisi yok ehueheu
Mesaj tarihi:
Ya geçen sezonki kanserlerden sonra yanlış geçen bir kamp süresinden sonra zaten deplasmanda hiç yenemediğin bir takıma karşı belki de ilk defa bu kadar üstün oynadın.Bekleyin abi 2-3 ay.Ben yine tekrarlıyorum çok umutluyum
Mesaj tarihi:
Ozan ve H. Ali ile bu iş olmaz da işte.. Dick görene kadar çekmeye devam.. H. Ali zaten geldiği günden beri sıfır bir adam.. getirenin de alanın da kulakları çınlasın...
Mesaj tarihi:
abi klasik anadolu takımı işte üç büyüklerin hepsine böyle oynuyorlar
başakşehir'de ayrı bir iticilik var evet ama bir şekilde 1-0 yapan her leş takım otobüs çekip çakma kontratak yapmaya çalışıyor
başakşehir'in en ileri ucunda pektemek olunca o şans olmadı sadece
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...