benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 said: Sözleşmesine saygı gösterilmediğini öne süren Pereira, Türkiye'de gergin bir ortamda olduğunu ve tehditler aldığını iddia etti. Pereira, Fenerbahçe'deki görevlerinin kendisine geri verilmesini umduğunu ancak bu süreçte Portekiz'e gitme kararı aldığını açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 resmen yine bir yönetim skandalıyla daha karşı karşıyayız. abi yazıklar olsun, her ne kadar boktan bir adam da olsa şu perreiraya yapılanların hiç bir haklı sebebi olamaz. şl'den elendin mi kardeşim buyur tazminatın haydi eyvallah diyorsan de ama bu yıldırma politikası hiç bir şekilde hoş karşılanamaz, karşılayan da fenerbahçeliyiz biz diye gezmsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 aptal beceriksiz adamlar, sülük gibi yapıştılar koltuklara da gitmiyolar hiç bi yere yüzsüzler. vp istediği kadar kötü olsun sözleşme yaparken düşünecektiler bunu, böyle rezaletler çıkarıyorlar en sonunda ümit özata bırakıcaklar takımı. bu rezil adamlar yüzünden her sezon ayrı bi rezalet yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Adam canini zor kurtarmis gibi gorunuyo ya. Bakalim su saatten sonra hangi direktor gelir fenere calismak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Bence aziz maskesi takip gezebilir sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 transfer konusunda haklı ama adama sorarlar geçen sezon fabiano, ba, souza aldırdın, hangisinden yararlandın diye. tabi ne olursa olsun al şu oyuncuyu oynat diye transfer yapılmaz ama kendi istediklerini de gördük yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 adamda sanki sütten çıkmıs gibi, çingeneleri tanımasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 fernandao cok formda, kilosunda sikinti yok diyip koruyan ben miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 hayret valla ya, ne kadar rahat tehdit ediyor aziz. En sonunda fifalık olacak fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 fizban said: fernandao cok formda, kilosunda sikinti yok diyip koruyan ben miydim? O zaman tehdit mubahtir sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 kim haklı bulabilir ki tehditleri, yukarıda 9 madde şey söylemiş, hepsi saçmalık onları eleştiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 valla işin içinde aziz olunca karşıdaki adam otomatik olarak haklıdır zaten. peyeya iyidir kötüdür o ayrı. ama fenerbahçe'nin artık şu patron kafasından kurtulması lazım. adam koca takımı rezil ede ede doyamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 9 maddenin hepsi nasıl saçmalık oluyor? adamın görüşünü almadan bonservisi elinde kim varsa aldı aziz takıma işe yarar yaramaz bakmadan. rvp konusunda haksız olabilir, onu bilmenin imkanı yok. ayı konusunda haklı ne yapsın adam, mecburen de oynattı elinde başka forvet yok rvp harici. bunların hiçbiri de adama mafyalık yapmasını gerektirmiyor. aziz'in yaptığı şu an sana ffp nedeniyle 4m çıkamıyorum tazminat git fifa'ya ver, 2 sene sonra 10m öderiz o zamana ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 transferleri yönetimin tabiki yapmaması lazım ama kendi yaptığı transferleri de gördük o yüzden saçma. fernandao konusunda evet diyetisyen değil ama 100 kilo adama niye forma veriyosun öyleyse, verme tepkini koy hiç değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 fernendoa'da nasıl haklı olabilir ki kilo sorunu varsa salona gönderecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 eheh sabah bir baktım ismail i almışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 takvim gazetesinin uydurduğu 9 madde üstünden mi tartışıyorsunuz bana mı öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Tazminat vermemek icin baski , gozdagi verip adami kacirtmak nedir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek A Haber’de katıldığı programda tarihi açıklamalarda bulundu. Gökçek, “Şunu kesin olarak ayıralım, şike meselesi ayrı, Fenerbahçe’yi ele geçirmesi ayrı. Doğru. Fenerbahçe ele geçirilmek istendi ama bu durum şikeyi ortadan kaldırmaz. 3 Temmuz sürecinde şike kesin var. %100 var. Net bilgilerim var bu konuda” dedi. Fenerbahçe’nin 3 Temmuz sürecinde FETÖ tarafından ele geçirilip FETÖ kulübü yapılmak istendiğini söyleyen Melih Gökçek, “FETÖ bu olayı öne sürerek o dönem Fenerbahçe’yi ele geçirmek istedi. Kulübe kendi adamlarını getirecekti ve Fenerbahçe’yi FETÖ kulübü yapacaktı. Ancak gerçekleştiremedi. Bu saatten sonra bir şey yapamaz. Yalnız şunun altını tekrar çiziyorum, şike meselesi ile bu ayrı Şike kesin var. İnanıyorum ve biliyorum” ifadelerini kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 'Melih Gökçek' - 'A Haber' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Olmadigini soyleyen yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sardalya said: Olmadigini soyleyen yok zaten Ahah sen yenisin bu forumda galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sik avukati geliyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sik avukati geliyo galba takimin basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Abi yine mi ayni isimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar