Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

resmen yine bir yönetim skandalıyla daha karşı karşıyayız. abi yazıklar olsun, her ne kadar boktan bir adam da olsa şu perreiraya yapılanların hiç bir haklı sebebi olamaz. şl'den elendin mi kardeşim buyur tazminatın haydi eyvallah diyorsan de ama bu yıldırma politikası hiç bir şekilde hoş karşılanamaz, karşılayan da fenerbahçeliyiz biz diye gezmsin.
Sosyal ağlarda paylaş

aptal beceriksiz adamlar, sülük gibi yapıştılar koltuklara da gitmiyolar hiç bi yere yüzsüzler. vp istediği kadar kötü olsun sözleşme yaparken düşünecektiler bunu, böyle rezaletler çıkarıyorlar en sonunda ümit özata bırakıcaklar takımı. bu rezil adamlar yüzünden her sezon ayrı bi rezalet yaşıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

9 maddenin hepsi nasıl saçmalık oluyor? adamın görüşünü almadan bonservisi elinde kim varsa aldı aziz takıma işe yarar yaramaz bakmadan. rvp konusunda haksız olabilir, onu bilmenin imkanı yok. ayı konusunda haklı ne yapsın adam, mecburen de oynattı elinde başka forvet yok rvp harici. bunların hiçbiri de adama mafyalık yapmasını gerektirmiyor.

aziz'in yaptığı şu an sana ffp nedeniyle 4m çıkamıyorum tazminat git fifa'ya ver, 2 sene sonra 10m öderiz o zamana ayarlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek A Haber’de katıldığı programda tarihi açıklamalarda bulundu. Gökçek, “Şunu kesin olarak ayıralım, şike meselesi ayrı, Fenerbahçe’yi ele geçirmesi ayrı. Doğru. Fenerbahçe ele geçirilmek istendi ama bu durum şikeyi ortadan kaldırmaz. 3 Temmuz sürecinde şike kesin var. %100 var. Net bilgilerim var bu konuda” dedi.

Fenerbahçe’nin 3 Temmuz sürecinde FETÖ tarafından ele geçirilip FETÖ kulübü yapılmak istendiğini söyleyen Melih Gökçek, “FETÖ bu olayı öne sürerek o dönem Fenerbahçe’yi ele geçirmek istedi. Kulübe kendi adamlarını getirecekti ve Fenerbahçe’yi FETÖ kulübü yapacaktı. Ancak gerçekleştiremedi. Bu saatten sonra bir şey yapamaz. Yalnız şunun altını tekrar çiziyorum, şike meselesi ile bu ayrı Şike kesin var. İnanıyorum ve biliyorum” ifadelerini kullandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...