Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Şu grupta önceden ön görülemeyen tek şey içerideki Manu galibiyeti, o da zaten grup lideri yaptı Fener'i. Onun dışında zaten mantıken toplaması gereken bütün puanı topladı. Zorya'da anlamsızca kaybettiğini Feyenoord deplasmanından alması da güzel iş işte denkledi.

BJK'nin grubunda nasıl top class takım yok diye kolay diye adlandırmak kekoca bir cahillikse, bu grubu da top class takım var diye zor bir grup olarak tanımlamak aynı şey. Yine de grubu Manu'nun üstünde lider bitirmek çok büyük prestij, tebrik etmek gerek.

Tarihte ilk defa üç takım kalıyor son 32'ye ve üçü de birinci torbadan giriyor. Ciddi anlamda büyük başarı. Gönül isterdi BJK buraya harcanarak değilde, yenilse bile düzgün bi mağlubiyetle gelseydi ama yapacak bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Fener tahminen BJK'den daha üst turu görür eğer bizim oyun anlayışında bi değişiklik olmazsa. BJK ŞL grupta iyi götürdü ama eleme turlarında iş tamamen farklılaşıyor. Orada Benfica tier takımlar 3-0 yaparsa bir daha bok dönersin. Puan sisteminin yarattığı rehavet ve paniğe yenik düşme ortamı olmaz AL bile olsa.

Fener'in oyun tarzı ve kadro yapısı zaten eleme turlarında daha başarılı olabilecek bi yapıda. Geçen sene VP de güzel yaptı bunu, Advocaat'ta baktı olmuyor; o yapıyı benimsemeyi kabul edince takım yine oturdu. Aykut'ta boşuna o kadar ilerlemedi.

Zaten TR takımları ile bu turnuvalarda öyle ya da böyle standart üstü başarı yakalamış adamların hepsine baktığında eleme turu hocası tabirini rahatlıkla yapıştırırsın. FT, Lucescu, Bilic, VP, Aykut, Mancini falan.

Advocaat'ta bence halen kötü bi hoca ama bu kupada finali var öyle ya da böyle, ne yapacağını en azından bu turnuva dahilinde biliyor. Götürür takımı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Dağılın cahallar bjk ın grubu zordu bi kere

Benfica napoli kiev bunlar cl nin top class takımları

Aynen tarihinde ilk defa Avrupa kupalarına katılmış bir takım ile ŞL'ye en son katılımları 8 sene önce olan iki takımın olduğu grubun zorluk seviyesini bunlarla karşılaştırmak bayağı zeka ürünü, antik çağlara ait ama.

Top class olmadıklarını zaten belirttik, gerçi çoğu spor yazarına göre; güncel olarak bence kabul etmek saçmalık olsa da Benfica ŞL'nin top class takımlarından kabul ediliyor ama neyse; son PISA verilerinden sonra senin de okuma seviyenin oraya kadar yetmediğini tahmin ediyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim ve ekleme yapmayacağım o konuda. Şimdi buraya kadar bile okuma yeterliliği olmadığından dolayı devamını da okumayacağını biliyorum ama devam edelim.

Ama Benfica dediğin takımın toplam Avrupa kupaları katılım sayısının grubundaki dört takımın toplamı kadar olduğunu (evet manu dahil) bilmemen mesela doğal. He kupa sayısı Manu kadar yok, bir eksik ama oradan mesela çıkıp vurabilirsin koz vereyim, kendi kendine bulup buradan saldıramazsın çünkü :(

Ha Kiev'in de Manu'dan fazla Şampiyonlar Ligi katılımı var bu arada ama şşş, sen hep böyle soracak mısın bebeyim demek istiyorum o konuda da. İsmini cismini bilmediğiniz takımlara sallamaktan vazgeçin o yüzden. Hani güncel kadro yapılarından falan bahsetmedik bile.

Edit:

Napoli üç büyüklerden daha az katılmış ŞL'ye :( Seviye Intertoto plx
Sosyal ağlarda paylaş

Advocaat a bugün basın toplantısında beyaz tv muhabiri final şansını sordu
Oda kura şansının öneminden bahsetti
Şimdi kura şansı diye bir şey var gerçekten örnek dünya üçüncüsü milli takım
Cl kuraları çekildiğinde de bjk ın şanslı oldugunu kolay bir gruba düştüğünü
Avrupa ligi kuraları çekildiğinde Fenerbahçenin şanssız oldugunu zor bir gruba düştüğünü cümle alem biliyor
Burda züğürt tesellilerine girmenin hiç bir anlamı yok bjk müthiş bir şekilde başarısız olmuş , Fenerbahçede başarılı olmuştur.
Zorya ile kievi karşılaştırmalar benficayı başarılı gösterme çabaları şunlar bunlar geçeceksin
Yazacaksanda hakaret etmeden insan gibi yazacaksın ben burda kimseye hakaret etmiyorum saygı sınırları çerçevesinde hakkımdır dalgamı geçiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha çılgın bilgi; FB'nin ŞL katılım sayısı GS'den 1 fazlaymış; bütün Avrupa kupalarına katılım sayısı da 2 fazlaymış.

Gerçi UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası'nı da ŞL olarak sayıyor arşivlerinde devamı olduğu için ondan da olsun :(

Gece gece beni UEFA arşivlerine soktun çıkamıyorum Bonjo, bağımlılık yaptı. Faydan mı dokundu yoksa zararın mı an itibariyle karar veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Züğürt tesellisi yapan yok ki, ben zaten iki takımında grupları açıklandığında BJK Kiev'i içeride yener, dışarıda maks berabere kalır her şekilde üstünde 3. bitirir, çok şanslıysak belki Benfica'dan ilk maçta hazır değilken GS stili 3 puan alır 2. çıkarız gruptan demiştim.

FB içinde Feyenoord'dan min 4, Zorya'dan altı alır. Manu'ya deplasmanda yenilir, içeride yedek gelirler zaten en kötü bir puan alır gruptan 2. kesin olarak çıkar demiştim. İkisinin de postlarını bulurum koyarım, zaten FB için tahminimi geçen Rıdvan için koymuştum.

Beklentilerim buyken şahsi olarak züğürt tesellisi yapacak bir şey yok elde; realiteme göre uygun bir sonuç elde edilmiş.

He ucu ucuna üst turu kaçırmak ve hakem katliamı bi yana takımın psikolojik çöküntüsünden kaynaklı Kiev'den 6 yemek cidden üzücü ama sonuç olarak ters bir şey çıkmadı.

Zaten aklı mantığı olan insanların bunlardan daha farklı sonuç beklemediğini biliyoruz yine kuralar vs. çekildiğinde de BJK'lisinden tut FB'lisine hatta GS'lilere kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...