Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aynen, bu kadar kötü olduğumuz zaman ve oyunda tutan 2-3 adamdan da yoksun kaldığımız, sakatlıklar olduğu dönemde kesin yenecekler.

Ne yapalım..İlla bitecekti bu olay da. Şimdiye kısmetmiş.

Tebrikler GS.
Mesaj tarihi:
Şu gsye en az 4 atmamız lazım ya, sakatlıklar falan var da yani gsde ayrı tırt artık. Her iki tırt takımın mücadelesinde yenermişiz gibi geliyor. Beraberlik plase.
Mesaj tarihi:
Sikinti yok Fener foymasini kim giyerse farkli oluyor o stadda. Hic totem filan degil. Her sene bu sene demekten sikildim ben sdfsf.
Ha berabere filan kaliyoruz artik daha cok o da guzel.

Zaten sikinti hersene yenme uzerine odaklanilmasi. Yoksa git Kadikoy'de her sene berabere kalmaya oyna mis gibi. Gayet istedigini almis oluyorsun. Benim icin deplasmanda yenilgi beraberlik orani 1'e yakinsa gayet yeterli demektir. Mesela Besiktas'a karsi oyle. Yeniliyoruz ama berabere de cok kaliyoruz.
Mesaj tarihi:
Besiktas'in sampiyonluguna 2 filan veriyor yabanci siteler. Bence daha iyi risk/return orani olan bisi yok su an dunyada.

Fener'i gectim Besiktas'in olamamasi mucize olur bu sene.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

13. haftada o nasıl virajmış ki en büyük aday olunuyor sdafsdfsd

Türk taraftarı ne çabuk gaza geliyor ya...

Şimdi fener 280km hızla yaklaşınca viraja dönemezse uçuruma yuvarlanacak en azından yolda kalmak için önemli mac tabi
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Besiktas'in sampiyonluguna 2 filan veriyor yabanci siteler. Bence daha iyi risk/return orani olan bisi yok su an dunyada.

Fener'i gectim Besiktas'in olamamasi mucize olur bu sene.

Abi ben BJK içinde o kadar rahat konuşamam. Bu ligde bir kere şampiyon 2. devre performansıyla ortaya çıkar.

BJK kadro yapısı, genişliği ve kalitesi ile elbet en büyük aday ve yarışı da ne olursa olsun sonuna kadar götürecek gibi gözüküyor ama hiç belli olmaz. Konuşmak için cidden erken.

Ha ben de diyorum ama, bu sene bu ortamda şampiyon olamazsak zaten ABV :(
Mesaj tarihi:
Bir de bence bizim ikinci yarı fikstürümüz daha zor, özellikle FB ve GS'ye göre bayağı zor. O süreç cidden bizim geleceğimizi belirler.

Yanılmıyorsam viraj diyebileceğimiz maçlardan sadece FB ile içeride oynayacağız. Gerisi hep deplasman falan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...