Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 geçen aylarda ünlü birinipaso yazıyorlarmış caps filana atmıştı ama adını untutum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sana yakın emniyete gidip orda bilgi verebilirsin şahet ben o şekilde yapmıştım o tarz ağırceza mahkemesi olmadığı sürece sorun olmaz gitmemen. Gidiyorsun Sana yakin adliyede ifade veriyorsun. yani ben öyle yapmıştım yakın zamanda. Ha illa seni istiyorlarsa ayrı konu süperonline hack konusunda ben saniktim mesela avkatım bile yetmemişti illla beni istediler gittim. Ama sen tanıksın yani yakın adliye işini görmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 http://i.imgur.com/7L0Lyqo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 antalyadaki adam ankaradaki davada tanık olarak zorla götürülür mü? usul ekonomisine ve anayasaya tamamen ters. farklı örnek davalı şirket istanbulda davacı urfa da. defter incelemesi için bilirkişiyi istanbuldan mı yollayacağız? şirkette keşif yapılması gerekirse istanbuldaki hakim kalkıp gidecek mi urfaya? ancak illa orda bulunmanızı gerektiren bir husus olursa hakim direk yüzyüze görmek isteyebilir. mesela yemin hususunda olabilir. isticvap olabilir. vs vs. artık teknoloji yolu ile hapishanelerden tutukluların video konferans yoluyla ifadeleri alınıyor, duruşmaları izliyorlar. öncelikle tanık olarak yazdırılmış olmanız savcının veya hakimin sizi tanık olarak dinleyeceği anlamına gelmez. sizin tanık olarak dinlenilmenize karar verildiyse ilgili mahkemesine taşındığınız ve yeni adresinizi bildirir bir dilekçe yazarsınız. aslında bunu yapmasanız bile mernis sisteminden kayıtlı adresinizi bulup oraya tebligat yaparlar önce ama hiç riske girmeye gerek yok. gerçekten gbt de yakalamanız varsa alıp götürürler denk getirdikleri yerde. dilekçenizden sonra ikametgahınıza en yakın mahkemeden istinabe yolu ile dinlenirsiniz. ankaraya gitmenize zerre gerek yok. çağrı kağıdı gelmezse tanıklığınızdan vazgeçmiş olabilirler vs. o yüzden sıkıntı olmaz. ancak siz üstünüze düşeni yapın derim. ikametgahınıza yakın mahkemede şu gün şu saatte gel ifadeni ver derler kurtulursunuz. tanıklık ücreti bile var en son 20 30 tl bişeydi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Nasil uygulaniyor bilmiyorum, bizim buroda ceza yok hic, okul disinda gormedim. Orada istinabe hastalik gibi gelmesini engelleyen seylerde demislerdi hocalar. Uygulamada yol uzak oldugunda da oluyorsa iyiymis ama. Yeni bir sey ogrendim ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 amfibiosis said: Dostum, tanıklar kendi ikametgahlarının bulunduğu adliyede istinabe yoluyla yani oradaki denk mahkeme önünde beyanla dinlenir. Elle bile yazabileceğin kısa bir dilekçe ile ikametgahının Antalya olduğunu, beyanını buradaki bir mahkemede vermek istediğini, Ankara'ya gelmenin işyerinden izin almanın zor olacağından ve masrafların fazla olacağından dolayı mümkün olmadığını yaz, İkametgah belgeni ekine koy Antalya'daki nöbetçi denk mahkemeye ver. Denk mahkeme derken sana hangi mahkemeden çağrı kağıdı geldiyse (ör. asliye ceza ise Antalya'daki asliye ceza) o mahkemenin gittiğinde nöbetçi olanını bul ver. Ankara'daki yargılamanın sonraki duruşmasında (sana gelen çağrı kağıdında günü vardır) Antalya'ya müzekkere yazılmasına diye karar verir ve sana çağrı kağıdı Antalya'daki bir mahkemeden gelir. Günü gelince de saatinde gider 15 dakkada ifade verir çıkarsın. Geçmiş olsun. öyle güzel anlatmış ki. ek yapayım, dilekçende yok izin alamıyorum falan yazmana gerek yok. ikametgaha da gerek yok. çağrı kağıdı geldiyse o kağıttaki mahkeme ve esas numarasına antalyadaki denk mahkeme aracılığıyla bir dilekçe gönder, seninki asliye ceza... Diyelim ki ankara (ankarada bir de ankara batı adliyesi var dikkat et ona, eski sincan adliyesi) Ankara 34154123. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilmek üzere Antalya Nöb. Asliye Ceza Mahkemesi'ne Mahkemenizin 2015/1231561 nolu dosyası tanığıyım. İfademin aşağıdaki ikamet adresim vasıtasıyla alınmasını ve tarafıma yapılacak tüm yazışmaların belirttiğim ikamet adresim kullanılarak yapılmasını, Arz ederim. 24/05/2016 HAMDİ DALKIRAN Tanık Hamdi Dalkıran İkamet Adresi: Pompik mah, dombili cd. Heleloy sk. No:3/1 Gevişler/Antalya Tel No: 0900 3312121 dilekçe örneğin de budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Ankarada son dk isim çıktı davayada geleyim dedim suan 10:55 dava saati listeye bakıyorum min 2 saati var daha yemin ederim midem bulandi, ilk defa adliyeye geliyorum birde umarım savaş falan çıkar tez zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 inşcnmya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar