=)) Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Patinin ben futboldan anlıyorum diyen güzel insanları.pool u kurdum isteyen varsa güzel tartışmalı bir challenge görelim kim biliyor kim bilmiyor güzel katılım olursa zevkli olacagına inanıyorum.kendi arkadaş çevremizde de yapıyoruz her kupada.bu sene online a taşındı böyle olunca. http://predictoplanet.com/ pool adı:paticik şifre:patipati üye adınızla kaydolursanız daha iyi olur. Kendine güvenenler için bonus video https://www.youtube.com/watch?v=0LUkTDk6WiM http://match-schedule-euro-2016.predictoplanet.com/img/match-schedule-euro-2016.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ee tahmin yapmak için şekilden şekile girdim ama hala tahmin yapamıyorum. Site olmamış... hah buldum sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 dashboard a basıp predict group stage e basarsan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 vardy ve kane ikilisi beni liderliğe götürür.ingiltere nin tüm maçlarına 2+ oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Gruptaki son Çek-Türkiye maçına 3-2 oynamayan bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 aktivasyon maili gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 junka geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 junka düşmemiş de ancak sabaha gelmiş giriyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 aceace ve aktiftablet baya iyiler, iddia kuponu yapın basalım beyler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: aceace ve aktiftablet baya iyiler, iddia kuponu yapın basalım beyler sdf erden görüyoruz diğerlerini? Ya benim bütün kuponlar yattı bu arada ama ilk maçlar genelde alt bitiyo gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Dashboard->pools->paticik in yanındaki ranking dün itibariyle liderliği ele almıştım ama bugünkü maçlarda sıçtım, aktif geçer beni geri diye düşünüyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 türkiye - hırvatistan maçına 0-1 yazmak isterken 10-1 yazmışım lan ben :D 100 puan geleceğine 25 puan gelmiş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Bunu da asılı hale getirelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 bazılarınız unutmuş galiba tahmin yapmayı, 0 puan alanlar var komple bu hafta. devam edin gencolar. puanlamada biraz sıkıntı var bence ama eğlenceli. 2-0'ı 4-0 tahmin edince 75 puan alıyon 1-1'i 2-2 tahmin edince 50 puan alıyon. maç sonucu tahmin etmek 50, bir tarafın gol sayısını bilmek de 25 puan veriyor galiba. ama bence 1-1'i 2-2 diye tahmin etmek daha kritik sanki mandıg olarak bi de 1-0'ı 0-2 tahmin etmişim mesela 10 puan almışım :D maçta gol olacağını bildim diye mi 10 puan veriyor çok saçma lan, baya 0 puan almam lazım şu tahminden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 ulannn dün 1 maça tahmin yapmayı unutmuşum. gerçi 1-0 polonya derdim az puan alırdım ama olsun. bütün sitede 20. mi neydim, düştüm şimdi aşağılara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar