Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi antalya, gs ya da fb'de ağlar tabi adam sen eto'o olsan gözlerini oymak istersin. bjk'de şl oynayacak işte adam kendini neyin beklediğini biliyor burada. takımın lidere ihtiyacı var şu an, avrupa'da rakiplerin de kadroyu görünce irkilmesi lazım. eto'o bunları verebilecek biri. kale ve defans hariç nereye koysan da sağlam oynar bu arada. bizde yedekliği dert etmez ki bence ligde forvet arkası, şl'de sonradan ikinci forvet gibi düşünülecek.
Mesaj tarihi:
Eto'nun daha 4mio dan 2 yıllık sözleşmesi var Antalya'da, bonservissiz gelse bile o parayı neden bıraksın ki? Aboubakar'a 3.3 verilen yerde 2mio dan oynamaz bu adam, 1+1 sözleşmeye tamam diyeceğini de sanmıyorum. 35'lik adama 2 yıl veya min. 6mio bence BJK için gereksiz olur. FFP kriterine takılmıyor şu an için klup ama payroll'da geçen seneki takıma göre ciddi artış var. Bonservis yatırımı da yapılmadı, görüntü olarak oğuzhan ve g.töre den başka ciddi para kazandıracak oyuncu yok.
Mesaj tarihi:
Transfer bitmiş, tahmin ettiğim gibi başka stoper gelmeyeceğinden Atınç'ı da duyurmuşlar. Umarım bolca süre veririz de döndüğünde orada da direkt formasını alır tekrardan.

Gökhan İnler'in maliyetini merak ediyorum. Eğer 1.5 milyon eurodan fazla veriyorsak yıllık benim gözümde net kötü transferdir. Lass için dediklerimi birebir onun içinde diyorum çünkü. Ha Lass'a göre çok daha kısa bir süredir kötü durumda ama Lass'ın en azından geçen sezonu var toparlanıyor gibi gözüktüğü. İnler'de onu da göremedik vs...
Mesaj tarihi:
https://pbs.twimg.com/media/CrLbXuuXYAAlnog.jpg

Kadro bu, zaten daha transfer beklememek gerekiyor.

Stoper hattı zayıf değil bana kalırsa lig standartlarının çok üstünde ama ŞL'de işte soru işareti olacak. O da oyuncu yeterliliğinden ziyade orta sahanın savunma zaafiyeti yüzünden üstlerine binecek yükü taşıyabilecekler mi bende onun merağı var.

Hadi hayırlı olsun yeni sezon, umarım şu kadrodan 1-2 ismi yine parlatıp totalde 15-20'e falan okuturuz yoksa maddi olarak da işimiz zor bu sezon.
Mesaj tarihi:
stoper transferi yapılmayacaksa atınç'ı oynatma sözü verilmiştir takımına. rhodolfo / marcelo, atınç / tosiç ile oynayacağız yani.

transfer kesin kapandı mı bizim için, net mi bu? elimizde para kalmıştı oysa ki. en azından eto'o gelseydi.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

liste bu mu olur sence? sağ bek teklenecek gibi görünmüyor gg'nin durumu nedeniyle. ama beck girerse kim silinecek o da muamma.

01. Club-Trained (1): Necip Uysal
02. Club-Trained (2): Atınç Nukan
03. Club-Trained (3): Fatih Aksoy
04. Club-Trained (4): Eslem Öztürk
05. Association-Trained (1): Tolga Zengin
06. Association-Trained (2): Utku Yuvakuran
07. Association-Trained (3): Gökhan Gönül
08. Association-Trained (4): Caner Erkin
09. Fabricio Agosto
10. Rhodolfo
11. Marcelo
12. Dusko Tosic
13. Adriano
14. Gökhan İnler
15. Atiba Hutchinson
16. Talisca
17. Oğuzhan Özyakup
18. Olcay Şahan
19. Ricardo Quaresma
20. Kerim Frei
21. Tolgay Arslan
22. Cenk Tosun
23. Aboubakar

Liste dışı (TR'de oynayabilenler)
Aras Özbiliz, Andreas Beck, Ömer Şişmanoğlu.
Mesaj tarihi:
veli kavlak omuz kanseri galiba adam 1 yılda 4 omuz ameliyatı oldu sdfsdfs süreyya'ya yardım eder bu sene sol omzuyla. doğru düzgün de bir adam üzülüyorum aslında türkiye için oldukça yeterliydi.

abi tosiç sol stoper yedeği. şg üzerine basa basa her mevkiden en az iki oyuncu koymak istediğini söyledi. o nedenle dört stoper şart listeye. rhodolfo'nun durumu da tam bilemiyoruz o nedenle marcelo'nun yeri kesin. ya beck girip kerim çıkacak listeden ya da kerim kalacak, adriano yedekleyecek sağ beki de.
Mesaj tarihi:
birinci stoperimiz hakkında doğru konuş abi sfsdfasfd
yalnız bu stoperler ve tolga bu sene de patlarsa cl'de başkan takımdan tüm kalecileri ve stoperleri kovup baştan dizecek orayı ocak ayında artık
böyle daha mı hayırlı olacak bilemedim
Mesaj tarihi:
kötü bir stoper değil bence ancak hataya yatkın ve 'tartışmasız' bir isim değil. bjk'nin böyle bir isme ihtiyacı vardı. sağlık olsun artık, ara transferde alırlar birini belki.
Mesaj tarihi:
Marcelo'ya geldiğinden beri laflar diziyorum ben de yapacak bir şey yok. Ayrıca öyle ya da böyle açık ara ligin en iyi hava topu kesicisi falan olabilir. Bilir değil hatta öyle direkt sdfsd

Ama işte cidden kestiği topları rakibin önüne indirmesi olsun, yerdeki hakimiyetsizliği olsun. Zerre güven vermiyor. Zaten yedek stoper o şimdi yoklukta oynuyor. Tek ya da 1-2 işte de başarılı olması zaten onu bundan daha fazlası yapmaz.

Bu takımın as stoperi direkt Rhodolfo. Zaten sağlıklı olduğu sürece o oynar da işte Atınç'ı sokup takımı yavaşlatır mı ŞG bilmiyorum. Geriden oyun kurma konusunda ama şuan takımda daha iyi bir isim yok.

Atınç - Rhodolfo en mantıklısı gibi duruyor şaka maka ama tahminen Marcelo - Rhodolfo yüklenecek ŞG. Tosic - Rhodolfo bu ikiliden daha iyi olur bence bir de
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Marcelo'ya geldiğinden beri laflar diziyorum ben de yapacak bir şey yok. Ayrıca öyle ya da böyle açık ara ligin en iyi hava topu kesicisi falan olabilir. Bilir değil hatta öyle direkt sdfsd

Ama işte cidden kestiği topları rakibin önüne indirmesi olsun, yerdeki hakimiyetsizliği olsun. Zerre güven vermiyor. Zaten yedek stoper o şimdi yoklukta oynuyor. Tek ya da 1-2 işte de başarılı olması zaten onu bundan daha fazlası yapmaz.

Bu takımın as stoperi direkt Rhodolfo. Zaten sağlıklı olduğu sürece o oynar da işte Atınç'ı sokup takımı yavaşlatır mı ŞG bilmiyorum. Geriden oyun kurma konusunda ama şuan takımda daha iyi bir isim yok.

Atınç - Rhodolfo en mantıklısı gibi duruyor şaka maka ama tahminen Marcelo - Rhodolfo yüklenecek ŞG. Tosic - Rhodolfo bu ikiliden daha iyi olur bence bir de

Abi aynı adamı mı izliyoruz bilmiyorum da, Marcelo yerde de gayet iyi ve fiziğine göre baya baya hızlı. Oyun kurma ve pas konusunda da zaten Uber daha ne olacak.
Mesaj tarihi:
ben berbat demiyorum, ortalama gözümde sadfsda

ne çok güvenilir ne de çöp. kusursuz yedek oyuncu işte. ası sakatlanınca ya da maç kaçırınca vs. çok rahat yerine monte edersin. Ama çıkıp hiçbir zamanda as düşünmezsin.

Benim için Marcelo o dur yani.

Bir de istediği kadar isabetli pas atsın önemi yok. Geçen maç başarılı olduğunu saydığınız şeylerin yanında iki kere geri pas hatası yapıyordu az daha, ikisi de Tolga'ya kısa kalacak paslardı ki garip bir şekilde Tolga ileride olduğundan yetişti. Bir maçta iki kere aynı ve böyle bir hatayı yapıyorsa stoperin sürekli güvenemezsin kusura bakmayın.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...