aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 said: Boyko’nun bir ay sahalardan ayrı kalması bekleniyor. elimizde patladı
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 sleepingdeath said: boşalttım hacı
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Arsenal 3 Leicester 4 PSG 3 Bayern (belki 1) OK!
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 boykoyu boykot edememiorum çünkü ŞG tolga fetiişisti
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Taliscanin 1 yillik maliyeti 3.5 milyon euro. Hic yakismamis Fikoya.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Sotto said: Arsenal 3 Leicester 4 PSG 3 Bayern (belki 1) OK! Arsenal icerde yenemeyecegimiz bir takim degil. Ozellikle onlarin CL performansını dusunursek. Leicester gözünüzü cok korkutmus sizin. Ilk kez burada olan takimin esip gurlemesini mi bekliyorsunuz ki ? PSG Fransa'da uzer burda şansımız var. Icerde cogu takima karsi sansimiz var aslinda 0 yazdiklarim disinda. Yeni stadin atmosferi inanilmaz boost olacak. Bayen belki 1 demedim cok dusuk ihtimal 1 dedim arada baya bir fark var. Geri kalaninda mutabık oldugumuza sevindim
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Portekiz basınında bile konuşuluyor Fiko'nun cimriliği adkfndpksngs
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 BJK iyi takim. Ama CL cok ayri bir kategori. Yenmekle 1 puan arasinda ciddi fark var CL'de. Arsenal'le berabere kalirsin ama kolay kolay yenemezsin. Keza Leicester. Bu takimlar 2-3 gomlek ustun bizim takimlardan. En son BJK Avrupa'da ne zaman oynadi. Ha iyi oynadi Arsenal maclarinda dogru. Ama eleyemedi/yenemedi. Ama ne olur cidden dandik yedek kadroyla gelir garantilemistir o ayri. Ikisinin de cikma sansi oldugu zaman bu takimlari icerde filan yenemezsin. Hele ki 2016 BJK'nin 2015'ten daha iyi olup olmadigini kestiremedigimiz zaman. Leicester ilk kez oradaysa BJK de ilk kez orada. Umarim yanilirim alintilarsiniz ama uzun sure CL oynamayan Turk takimlarinda acayip bir ozguven oluyor. Sonra fail oluyor tabi bu. Kolay degil yani sizin yazdiginiz gruplardan cikabilmek. Su an icin BJK'nin cok cok iyi bir kura cekmedigi surece cikma sansi cidden zor.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 kusura bakma ama ağır saçmalamışsın. 1.si leicester 2-3 gömlek üstün değil 2.si Beşiktaş her sene avrupa'da leicester ise tüm kulup tarihinde toplam 6 avrupa maçına çıkmış 61/62 97/98 sonuncusu 00/01 ve sen diyorsun ki bu takımın çıkma şansı olduğunda içerde yenemezsin. adamlar hep 1. turda elenmiş 16 senedir avrupada yoklar, ve sen her sene avrupaya katılan beşiktaş'tan tecrübe olarak üstün görüyorun, söyelyeceklrim bu kadar.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Bu isin maziyle bir ilgisi yok ki. Su anki kadro tecrubesiyle ilgisi var. Gs'nin kadrosunu komple degistirdigin zaman o takim hala Avrupa'da tecrubeli mi oluyor? Su anda BJK'de CL tecrubesi edinmis kac oyuncu var. Leicester'da da yok o dogru da adamlar Premier Lig sampiyonu. Bir zahmet 2-3 gomlek ustun oluversinler. Daha bir tane CL maci yapmamisken su ozguven nereden geliyor anlamak guc. Su anda baksan Leicester li oyuncularin toplam degeri 2 kati filandir BJK'nin. Ha bu bir gosterge mi degil. Ama BJK'nin Leicester'i elemesi surpriz olur. Tersi degil. BJK her sene Avrupa'da derken? Ne yapmis Avrupa'da. Begenmedigimiz UEFA'da bile ciddi bir basarisi yok BJK'nin. Bircok takim var hersene UEFA'da oynayan lig sampiyonlugu almis. Cogu Leicester'dan iyi degil.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 offf offf Adriano 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu 44 maç 32 ilk 11 Quaresma 1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu 47 maç 34 ilk 11 Talisca 11 maç 7 ilk 11 Gökhan gönül 14 maç 13 ilk 11 alınacak forvet orta saha ve stoper de CL ayarında olması muhtemel, 7 adam olacak yeter mi senin için ?
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 her sene avrupada olan besiktasin gecen sene 3 puan aldigi takimlar: skenderbrau. bitti.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Lol Quaresma'nin sampiyonlar ligi sampiyonlugu oynamadigi Inter'deyken aldigi degil mi. Yani Quaresma'li GG'li, Adriano'lu, Talisca'li BJK icin ciddi bir CL tecrubesinden bahsediyorsan komik. Her halukarda Leicester'dan daha iyi bir takim degil BJK. Premier Lige koysan ilk 5'e giremez herhangi bir Turk takimi, gidip Arsenal'i, Leicester'i begenmiyorsunuz anlam veremiyorum. Hayir cok degil 2-3 sene once Brugge cekip zaaa yaparken elenmediniz mi o dandik UEFA'da. Nedir BJK'nin Avrupa basarisi. Yok herhangi bir basarisi. Kaldi ki basarisi bile olsa su anki kadronun beraberken neler yapmis oldugu onemli. 1996 GS ile 2000 GS ayni mi. Leicester'in da yok. Ama Premier Lig title'i basit bir olay degil. Dedigim gibi BJK eslesir elerse surpriz olur. Biz de Juve'yi eledik. Daha iyi takimmiydik hayir. Yine diyorum UEFA'ya her sene katilan, duzenli Avrupa'da oynayan tonla takim var. Bunlarin cogu Leicester'dan iyi degil. Hani adamlar sansa sampiyon olmadi gecen sene. Sansla mansla Premier Ligi kaldiramazsin. Bu sene nasillar gorecegiz. Ama bu seneki BJK'yi de bilmiyoruz zaten olay o. BJK'nin yapacagi olay duzenli 2-3 sene bu kulvarda yarismak mumkunse 1-2 torba ilerleyebilmek. Ondan sonra isler degisir.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 leicester bir rüyaydı bitti gitti işte. bir nevi bursa spor. leicester bu sene avrupa kupalarına gidecek kadar puan alsın öpüp başına koysun. güzeldi iyidi hoştu ama CL'de muhtemelen fiyasko olacaklar, en düşük puanlı 1. torba takımı olabilirler tarihteki. son senelerde arsenal liverpool tottenham ile eşleştik 6 maçta da cidden iyi top oynadık, arsenal playoff'da 1-0 0-0 elimmizden kaçtı sonra gitti gs'ye içerde dışarda 4er tane attı. liverpoolu eledik, tottenham'lı grupta ise tottenham'dan 4 puan alarak lider çıktık. deplasmanda iyi maçlar çıkardık hep, 1 tanesinde 45de tırt bir gol, birinde boktan bir penaltı ile 1-0 yenildik 3 takımın da kadrosu mevcut leicesterdan daha iyiydi. manu-city falan olmadığı sürece ingiliz takımlarına ezileceğimizi düşünmüyorum leicester cidden hiç korkutmuyor 4 puan senin gördüğün kadar dağların ardında değil yani.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Ingiliz takimlarinin UEFA'ya olan yaklasimini biliyoruz - belki Tottenham haric. O yuzden CL'de elemekle ayni sey degil. Ingiliz takimini CL'de elemek kolay degil. Veya UEFA'da cok ileriki turlarda onda da ciddi ciddi tam takim oynadiklari zaman. 1. torba takimlari icerisinde elbette Leicester'i secmek iyi olur. Ama o takimdan 4 puan cikarabilecegini sanmiyorum ben BJK'nin. Bursa karsilastirmasi da yanlis - Bursa sampiyon olurken bile kadrona Bursa'dan max 1-2 adam alirdin. Su anda Leicester kalecisinden forvetine cogu mevkide BJK'den iyi, hemfikir miyiz? BJK'de acikcasi Oguzhan disinda Avrupa'da iyi takimlarda banko oynayabilecek outstanding bir oyuncu yok. Tolgay'i cok bilmiyorum. Iyi takim begeniyorum guzel top oynuyor. O yuzden kendiden degerli takimlardan daha basarili BJK. Ama onun da bir limiti var.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 of umarim leicester gelir 1. torbadan. club brugge geldiginde sevinen fikret orman gifini avatar yapariz sonra elmali votkaya.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 umarım gelir ya. en son böyle bir muhabbet olduğunda playoff'da arsenal'e elemiştik, para için teşekkürler falan yazan gsliler 2 maçta 8 gol sonrası konusamadılar. leicester gelsin de tokatlayıp 3. olarak uefa'ya yollayalım sonra orda fenerle eşleşsin o zaman çok eğleniriz işte.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 arsenale elenmeyi basari olarak saydigin icin tebrikler tatlisko.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 ha bu arada gecen sene 2 macta 1-2 puan falan aldiginiz lokomotiv moskovayi slimfit fenerbahcesi rahat rahat elemisti.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 o sonucu yukardaki mesajdan çıkartmayı nasıl başardın takdir ettim gerçekten azmini.
Öne çıkan mesajlar