Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnşallah yönetim artık gevelemeyi bırakır da stoper + forveti bitirir artık. Hala stoper Necip nedir ya, 1 ay sonra ŞL maçı var takımın.

Şenol hoca da bıraksın şu Tolga ısrarını, kendi başını yakıp duruyor.
Mesaj tarihi:
Sezonda Fabri oynayacak zaten ya, bu şampiyon oyuncuları onurlandıracağım goygoyuna Tolga'yı oynattı.

Stoperden ziyade forvetin ne kadar şart olduğu gözüktü bir de, Cenk kaldıramayacak psikolojik olarak yükü çok belli.
Mesaj tarihi:
Abi ben ligi sallamıyorum şu kadro ligi zaten götürür, ama hedef şl gruptan çıkma olmalı, yani yedek beşiktaş bile fena değil çok daha iyi olur orası ayrı. Stoper de forvet de alınacka zaten inş olanlardan kalitelisi gelir yoksa cek ayarında forvet alacaksalar hiç zahmet etmesinler cenk ligi taşır nasılsa :)
Mesaj tarihi:
Asıl ŞLde gruptan çıkmayı zorlarsak sıkıntı olur ki bu kadro ile aşırı şanslı kura çekmezsek dördüncü torbadan zaten zor gruptan çıkmak, AL zorlamak mantıklı seçenek olur.

Bize rahat etmek için bi şampiyonluk daha gerekiyor. Bu sene alırsak inanılmaz büyük rahatlık gelir, ekonomik olarak falan çok rahatlarız. FFP de kalkıyor seneye transferde de bi tık rahat ederiz.

Bizim her şeyi yine kenara bırakıp adım adım yükselmeyi tekrar benimseyip, her şeyimizi tekrar lige vermemiz gerekiyor. Bi lig şampiyonluğu otomatik olarak 200 milyon TL civarında para demek oluyor ki sadece performans geliri bu, diğer gelirlerle 300-350 milyon TL para kazanırsın. Borcu 3 senede neredeyse yarıya indirme ihtimali var.

Şampiyonluk da bu sene kolay değil. Çabalayıp almamız tekrar şart. rakipler kötüyken zaten her şekilde almak gerekiyor. realist takılmak gerek. Seneye ŞL zorlarız.
Mesaj tarihi:
Beşiktaşın transfere ihtiyacı var.En kötü ihtimalle 2 transfer şart. Ha takım kötü mü, değil. Oynamayan oyuncuların da katılımıyla daha da iyi olacaktır ama yeterli görmüyorum.

Gomez kalitesinde forvet almadıktan sonra her türlü işimiz zor.
Mesaj tarihi:
Gomez veya benzerine ihtiyac son derece fazla. Ev , araba , bobrek satip bu olayi cozmek lazim.

Birde gomez neden gitti ve gelemedi birisi kisaca aciklayabilir mi ? Gelmemesi kesin mi ?
Mesaj tarihi:
skordan bağımsız olarak en açık görünen sorun, takımda laubaliliğin devam etmesi. ligde idare ediliyor bu ama tek / eleme maçlarında görüldüğü gibi büyük problem. gereksiz yere maç uzadı, penaltılara gidildiğinde takımı biraz tanıyan herkes eleniriz derdi zaten.

hoca bu kadro en hazır oyunculardı diyorsa üstüne laf yok. mevki olarak bakmak gerekirse;

kale, tek oyuncudan oluştuğu için oyuncu eleştirisi gibi olacak ama tolga cl'de oynayacak bir takımın kalecisi değil. maçı izleyen taraftar gibi futbolcular da penaltılar sonucu elendik havasını yakalamıştı. golde de hatalı. kornerden sert orta gelir penaltı noktasına, 10 futbolcu olur kalırsın kalede. 50 metreden süzülerek altı pasa gelen topa çıkarsın birader. stoper çıkar müdahale edemeyebilir, sen çıkıp gs'li oyuncuya çarpıp topa müdahale edersin alırsın faulü. takıma 3 kaleci alındı boyko'yu da yeni sayarsak. bunlardan birisi hazır edilmeli en kısa zamanda. fabri belli ki çevik ve hamleli bir kaleci, boyko yan toplarda iyi. utku genç ve kaliteli. tolga'nın hiçbir ekstrası yok ve hem takıma hem taraftara umutsuzluk yüklüyor artık.

defansı full yedek olarak düşünürsek gayet iyi. necip hamle stoperi olarak düşünülüyor belki ama biraz fazla dengesiz. yine de yedek olarak iyi. transfer acil bitirilip stoperler belirlenmeli.

atiba geçen seneki gibi devam. tolgay gayet iyiydi ama sosa olmadan hücum gücü beklenilen gibi düşük kaldı biraz. daha dengeli göründü takım. oğuzhan yine çok klas paslar attı ama devamlılık konusunda biraz daha çaba göstermesi lazım. maçın ara ara 30 dakikasında hiç yok gibi oynuyor. q7 belli ki hazır değildi çok etkili olamadı. olcay geçen seneden devam. adriano ve gg gelince yorum yapmak daha iyi olabilir, bu oyuncularla kanadın daha etkili olacağını düşünüyorum.

gomez'in ne kadar hayati bir eleman olduğu görülmüştür. forvete odun koysak 20+ gol atar yorumlarının boş olduğunu çok söyledim. sorun cenk'in gol kaçırması değil, bu maçtaki goller gibi gomez de gol kaçırıyordu. ama asla oyundan düşmüyor ve mutlaka gol atıyordu. cenk mental olarak bu yükü kaldıramıyor, kaçırdıkça morali bozuluyor. birinci forvet transferi bitirilmeli ve cenk kenardan kullanılmalı. şişmanoğlu gayet iyi bir eleman, pektemek verilip bu adamın türkiye kupasında 11 oynanması sağlanmalı.
Mesaj tarihi:
fenn said:

Gomez veya benzerine ihtiyac son derece fazla. Ev , araba , bobrek satip bu olayi cozmek lazim.

Birde gomez neden gitti ve gelemedi birisi kisaca aciklayabilir mi ? Gelmemesi kesin mi ?
kiralık sözleşmesi bitti geri döndü fiorentinaya
bu nası soru
Mesaj tarihi:
Cenk çok kötüymüş yea diye yapılan yorumlar biraz yanlış. Ha net bi şekilde iyi bir forvet lazım o ayro ama Cenk de sezon başı olması ve takımın genel olarak tam hazır olmadıgı gibi o da tam hazır degil.

Zaten geçen seneki gibi rakip alanda hızlı paslarla yaptıgımız hücumu yapamadık. Tolgay müthiş oynuyo ama bu oyuna biraz alışması lazım. Q7 de hiç hazır degildi, onun da bu sisteme göre oynamaya biraz gayret etmesi lazım.

ŞLye degil lige konsantre olmalıyız bence de. ŞLde şanslı bi kura ile gruptan çıkma şansımız olabilir ama biz genelde en zorları çektigimiz için fazla kasmaya gerek yok. 6 grup maçı yapıcaz işte, evimizde bir iki galibiyet alsak gayet yeterli sonuç olur.

Ligde de illaki 3, 5 maç takım kötü oynayacak, ŞL maçları ve derbiler aynı haftalara falan geliyor, zor maçları aldırıcak yıldız bi santrfor lazım.
Mesaj tarihi:
Türkiye'ye düşmeyecek kadar sağlam adam.

Oldu ki şans eseri düştü zaten opsiyondu vs. olmaz. 1 sene gelir toparlar kendini gider oradan kariyer yapar. Les Ferdinand gibi olur.

Daha bu yaz Arsenal vs. kovalıyordu rotasyon için bize gelmez diyorum o yüzden, Porto kadrosunda düşünmediğini de açıkladı 10-15 arası verene direkt satabilir de.

Salı günü görüşmesi yapılacakmış bakalım.
Mesaj tarihi:
Kumaşı kaliteli de gerisi kaliteli değil Omeuro'nun, Dany'den farkı yok benim gözümde sdaasdfsd

Maçın %90'ında iyidir ama çıkar kilit anda öyle hata yapar ki takımı yok eder. Geçen sene özellikle hatalı paslardan çok gol yedirdiğini hatırlıyorum.

Rotasyonda bulunması iyi iş yapar bence kaliteli lig standartlarında göre de işte çok şey etmemek gerek.

Neyse Chelsea ile aramızı sıcak tutmaya yarayacaksa bu kiralama işi hoş gelsin. Böyle böyle ilişki kurulursa daha iyilerin uygun şekilde kiralanmasına yol açabilir.

edit: Milosevic'te satılmış sanırım. Açıklanır hafta içi diyorlar. Olimpiyatlardan sonra bonservisine ödediğimizden daha yüksek bi teklif almış az bir şey bizimkilerde yollamış. u-23'ten sonra 3.5 milyon euroluk teklif vardı keşke o zaman sallasaydık da işte çok kral potansiyeldi :(

TR'ye genç yaşta gelip patlayan bi İskandinav potansiyel yeteneği daha. Uymuyor oranın gençleri bize, yaşlıları da çok uymadı gerçi de olsun.
Mesaj tarihi:
bu herif leş gibi oynadı ligdeki maçta bize karşı ya. necip'ten daha iyi değil yani. kötü transfer ama dediğin gibi chelsea ile ilişki babında kiralandıysa olumlu, şg oynatmaz zaten bunu türkiye kupası harici. gil de bitiyor yüksek ihtimalle yoksa önce bunu açıklamazlardı. forvet için ne kadar vaktimiz kaldı, uefa'ya kadrolar ne zaman veriliyor?

edit. inler muhabbetleri dönmeye başladı yine, bu adam bize gelmiyor umarım?
Mesaj tarihi:
Ya bize ya GS'ye gelecek Inler artık kimin teklifi cazip gelir, kimde oynamak cazip gelirse kendine oraya gider. Kesin bir şey diyemem bizde diye masada teklif var ama.

Sosa'nın da hafta içi Milano uçuşunda yeri varmış. Tekrar görüşmeye gidecekmiş. Çin satışından sonra istediğimiz fiyata çıktılar vs. diyorlar. Milan'a transferi de sonuçlanabilir sonunda.

Hain Arjan güzel anılar bıraktı genel olarak, sonunu kötü yapsa da... Yolu açık olsun. Şampiyonlukta sağlam katkısı vardı. Emeklerinin hakkı yenemez.
Mesaj tarihi:
Sosa giderse eğer yerine yeni birisi alınır muhakkak zaten orta saha rotasyonu lazımdı iyice 2 transfer olmalı konumuna gelir.

Ayrıca o Gökhan İnler geçen sene oynamadı ama rotasyonda gayet iyi olur çok para almadığı sürece.
Mesaj tarihi:
Bizimki sürekli geç transfer yapacak anlaşıldı, son saniye kapar birilerini yine, alexis gibi denyolarda gelir patlar gider.

Yok tamam adamda satıyorsunda satarken hemen alırken son saniye :p
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...