Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wispy said:

"Demba ba etkisi göstermez demişim, derbilerde içimizde gezdirdi, ama birazcık yanılmışım, fazla değil" :(

Seviyeye gel. Her sene resetleniyor mu sizin hafızanız? Kaç senedir içerde dışarda hep üzülmediniz mi? Seyirci+desibel rekoru diye gelip sahaya inen arkadaşlar da paralelciydi gerçi.
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

Red said:

bir beşiktaş'lı nasıl oluyor da böyle özgüvenli özgüvenli galatasaray'a laf giydirebiliyor anlayamicam hiçbir zaman.

10 senede bi şampiyon olan takım. avrupa'da başarısı yok. gelmiş real nasıl 6 iteledi size diyor sdfdsf

10 senede bir sampiyon olunca kalan 9 senenin ezikligini atiyolar iste sdf

la hadi gs'lileri anlarım da bi fb'linin bu konuda laf atması sadfsdfsd

seneye şampiyon olursak son 10 senedeki şampiyonluk sayıları eşitleniyor. son 15 ve 20 seneyi katarsan 1 fark kalıyor. ondan sonra zaten bizim efsane 90'lar dönemine denk geliyor FB geriye bile düşüyor.

Hani şampiyonluk sayısı üzerinden laf etmek zaten saçmalık ama böyle 10 senede bir şampiyonluk laflarını bi fb'linin yapması bayağı komik oluyor. şampiyon olamasak bile fark 2 yani laf etmeye utanır insan şuradan sdadfsd
Mesaj tarihi:
Bu durum tamamen jenerasyon meselesi. Mesela bu forumun çoğu 30 yaş civarında, haliyle Galatasaraylı olanlar kupa görmekten sıkıldı artık. Mesela 90'larda Fenerbahçe'nin tek şampiyonluğu var, yine Trabzon ile gidip gelen bir yarış sonucu falan.

Galatasaray'ın Derwall devrimi öncesi şampiyon olamadığımız 14 yıllık dönemi çok karanlık ama biz görmedik tabi onları, o yüzden GS taraftarı başarı budalası ve şımarık bizim jenerasyonda. Derwall döneminden sonra 86-87'de yıllar sonra ligi alıyoruz ve bu geçen 30 senelik dönemde 14 kez şampiyon oluyoruz yanılmıyorsam, 9 kez TR kupası, eski CL'de yarı final, UEFA kupası, Süper Kupa, CL çeyrek finalleri falan bu dönemde. Hatta o 14 senelik şampiyon olamama olayının kırılıp şampiyon olduğumuz gün doğmuşum hsfhsd. Derwall devrimi=Barça'daki Cruyff devrimi. Onun döneminin öncesinde Galatasaray bu kadar büyük değildi taraftar sayısı ve market olarak
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
seneye şampiyon olursak son 10 senedeki şampiyonluk sayıları eşitleniyor. son 15 ve 20 seneyi katarsan 1 fark kalıyor. ondan sonra zaten bizim efsane 90'lar dönemine denk geliyor FB geriye bile düşüyor.
dayak mi yemedin saymayi mi bilmiyorsun?

son 20 yilda fenerbahce 7 kez sampiyon olmus (96, 2001, 2004, 2005, 2007, 2011, 2014). besiktas ise 2003, 2009, 2016'da proclamis. seneye 3 luk mu atacaksiniz?
Mesaj tarihi:
Stringray said:

dünü kimse sallamıyor futbolda. bu sadece gs için değil tüm takım ve taraftarları için geçerli. ancak laf atma / laf karşılama şeklinde dünü hatırlatma var. bu nedenle başarı sürekli olmalı diyoruz zaten.

real ligde 1-2 sene şampiyon olamadı diye real madridliğinden ödün vermiyor. daha geçen seneye kadar 3 sene üst üste şampiyon olmuş bir sürü kupa almış takım galatasaray. 3 sene üst üste yanlış oldu arada fener şamiyonluğu var bi tane. 2+1 olcak sdfs. sanki yıllar önceydi her şey sdfds. yok ronaldo gol kralı olmuş vs. ulan bunu diyen adamın takım avrupa'da 8 yemiş takım bi de ahhahaa. komik yani.

bir valencia taraftarının real ile taşak geçme hakkı yoksa beşiktaşlı'nın da galatasaray ile yok yani.

birkaç sene domine etsin. gitsin cl'de çeyrek final falan oynasın. 2 sene gruplardan çıksın falan öyle gelsin.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Wispy said:

"Demba ba etkisi göstermez demişim, derbilerde içimizde gezdirdi, ama birazcık yanılmışım, fazla değil" :(

Seviyeye gel. Her sene resetleniyor mu sizin hafızanız? Kaç senedir içerde dışarda hep üzülmediniz mi? Seyirci+desibel rekoru diye gelip sahaya inen arkadaşlar da paralelciydi gerçi.

GS taraftarı seviyeden bahsetmesin bir zahmet.
Sizin hafızanız 16 sene önceki avrupa kupasını sahipleniyor ama 2 sene önceki hezimeti sahiplenmiyor maşallah.

Fenerle yıllarca dalga geçildi 0 puan diye, Burak'ın şansa bala golü olmasa ortak oluyordunuz rekora. "Ama biz Avrupa fatihiyiz".

Gelir böyle gevrek gevrek LP'dan 8 yediler eheh diye konuşurlar. Bir kaç sene önce kendi taraftarlarının önünde 6 tane yediklerini, dk 60'da milletin çıkmaya başladığını hatırlatınca tansiyonları çıkar.

Benim bir takımla alıp veremediğim, başka takımların başlığına yazmışlığım yoktur. Herkes Avrupa'da başarılı olsun, ülke puanı yükselsin istiyorum.Fener Monacoyu yenince sevindim hakikaten. İnşallah tur da atlarlar.

Ama gelip de birisi sürekli Beşiktaş başlığında sataşıp durursa, öyle saça böyle tarak.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Kim lan niasse de kiralama opsiyonlu satin almaya calisiyo gs ya?

asdas, sayın BJK'li sakin ol dostum, Futbol tarihine geçecek bi transfer şeklini icad ettin.
Mesaj tarihi:
gs'liler cidden kendilerini real madrid ile mi kıyaslıyor? real madrid kendi liginde son 10 senede x kez şampiyon oldu diye real madrid değil ki. adamlar kulüp kültürünü yıllardır belirli bir çizgide sürdürüyorlar ve devamlı avrupa kupalarında başarılılar. 15 yıl önce bir uefa kupası kazanan ve şl'de birkaç kez çeyrek final oynayan, yakın tarihte avrupa'da sürekli 4 yiyen ve şu an avrupa'da oynayamayan takımla real madrid ne alaka. 10 yıl boyunca üstüne koyarak, en azından aynı çizgide ilerlesin herhangi bir türk takımı eyvallah diyelim. şu an hepsi leş işte, neyin kavgasını yapıyorsunuz anlamadım.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

:) kalitesizlige gel. ahah.

ruyalarina da giriyordur bunun biz ezik degiliz, biz de buyuguz, bizim de 2 yildizimiz var bursaspordan fazla sampiyonlugumuz var diye terleyerek uyaniyordur net.
Mesaj tarihi:
29 macta 18 golu var ba'nin

gomez'in 33 macta 26.

girdigi pozisyonlara bakarsan gomez'in cok daha fazladir. demba ba gayet gomez'e yakin performans gostermistir.

ama iste 'icimizde gezdirdi' seviyesinde bir adama ne anlatirsan bos.

hala adam 6 tane yediniz filan demis. e bu galatasaray senin sahanda sana 6 tane salladi ne konusuyorsun?
Mesaj tarihi:
https://pbs.twimg.com/media/CoiueebWEAAYPTV.jpg

Sosa, İstanbul'dan ayrılıyor. Söylentiye göre Milan'la görüşmek için gidiyor.

Umarım bir an önce istediğimiz parayı bulup, transfer olup gider. Çok severdim ayrı konuda şu yaptıkları bayağı amatör işi...

Milan 4'ten yukarı çıkmıyor bu arada haklı olarak, bizimkiler 6 verirseniz bağlarız demişler ama çıkmaya niyetleri yok adamın. Uzayacak gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
gözyaşları yine sel ya asdasfda

hani osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur derler ya.

8 ile dalga geçenler 4er 4er yedikleri 6ları hüplettikleri zamanlarda bizden daha kötü performans sergilediklerinin farkında değiller.

işlerine gelince tek maça bakılır
işlerine gelince turnuva ya da lig geneline bakılır.

fenerli biri gelip 6-0 dese, siz 6 atıyorsunuz biz şampiyon olduk tek maçla övün der

kendisi gelir 8-0 der, 8 yediğimiz sezonda bile gs'den iyi puan ve averaj yaptık deriz orda tek maça bakar.

komik bile değil

edit gomez ile ilgili "içinde gezdirmek" lafına alınan drogba zamanındaki gs topicini açsın okusun
Mesaj tarihi:
abi beşiktaş başlığında ne drama dönmüş ya. yahu tamam biz de rakiplerimizin başlıklarında yazıyoruz da transfer döneminde mantıklı tartışmalar seviyesinde dönüyor, maç yok ortada lig başlamamış bir şey olmamış. yok şu iyi oyuncuydu yok şu şuna şu kadar attı.

Beşiktaşlılar olarak biz gayet mutluyuz takımdan. Gomez gitti, sosa da giderse gider, yeri doldurulur. Aslolan takımlardır, şu anda takımımızdan gayet memnunuz. Fabri iyi çıkacağa benziyor zaten demiştim sürpriz yumurta tutarsa çok güzel olur diye. Stoper olarak marcelo geldi ben çok çok çok beğeniyorum geçen seneden, bir tane daha stoper alınacak. sol sağ bek yoktu geçen sene bunlar yüzünden kaç maç kaybettik yerlerine bana göre yıldız seviyesinde adamlar geldi.

gomez ve sosa kesin ve KESİN giderse (gomez beeeelki döner diyorlar o yüzden diyorum) yerleri dolar. gomez keşke gitmeseydi ama işte gitti adam, bizim sistemimizde üst kalibre bir golcü her türlü iş yapar o yüzden ofansta çekincem yok. sosa da yeri dolmayacak adam değil, 5-6 m getirip gidebilir.

takıma katılanlara baktığımızda en önemli birçok sorunumuzu çözdük. Biz rahatız, biraz da bu yüzden meyve veren ağaç taşlanmaya çalışılıyor. biz yolumuza bakalım.

en önemli artımız ayrıca şenol güneş bu sene de göreceğiz bunu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...