khalad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 İyide Antalyaspor değiliz ki biz Eto'o orada kafasına göre takılıyordu yeri geldi menajer gibi takıldı filan. Burada aymı rahatlığı bulamaz ve disiplin olarak uyum sağlayabilir mi acaba? Sonuçta tek yıldız olarak durmayacak takımda. Birde ŞG nin taktik anlayışında sırtı dönük oynayabilen pivot tipi santrafor var uymuyor sisteme 1.80 adam djfjdjjd
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Bence tranfer yapmasi zor durumda en mantikli secenek eto.Yasli tum maclari cikaramaz ama cenkde gecen sene kendini yeterince ispatladi daha fazla sure alir.Disiplin dersende adam interde yillarin forveti kanat oynadi takima ne lazimsa o olabilen bir adam.Gerekirse td bile oldu iste sldfjsdfö
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Eto oynadığı takımda tek yıldız olmamayı tecrübe edip uyum sağlamasını öğrenmiştir herhalde.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Takım futbolunun zirvesini çizen Barcelona'nın en takım döneminin as forvetinden "takım oyuncusu olabilir mi ki" diye şüphelenmek...
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Ustune gitmeyin fazla. O da feyzli bi kardesimiz aslinda, bilememis. Yapmis bi hata
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bazilari da barcelona'nin futbolunun da cozuldugunu, "neden halen dar alanda seri pas oyunu oynuyolar .s.s" soyluyodu. herkes futboldan anliyor ya.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 khalad said: İyide Antalyaspor değiliz ki biz Eto'o orada kafasına göre takılıyordu yeri geldi menajer gibi takıldı filan. Burada aymı rahatlığı bulamaz ve disiplin olarak uyum sağlayabilir mi acaba? Sonuçta tek yıldız olarak durmayacak takımda. Birde ŞG nin taktik anlayışında sırtı dönük oynayabilen pivot tipi santrafor var uymuyor sisteme 1.80 adam djfjdjjd O zaman Ahmet Çakar gibi soruyorum: Şayet gelirse; Eto'dan başka kim var yıldız BJK'nin mevcut kadrosunda?
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Sosa atiba Oğuzhan bir defa. Yıldız kavramına bağlı. Adriano da yıldız sayılabilir Barcelona nin 3. Sol bekiydı evet. Bizim yıldızımız Şenol Güneş. Ona güvenerek gelen tutar diyoruz forvete leş bir adam almazsalar her türlü iş yapar diyoruz.
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Eto'o gelmesin diyenler bu sene izlemedi ligi herhalde
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 harbi ha millet etoya burun kivirmis adrianoya alkis tutuyor.. bjk nin ortasahasinin besledigi eto 30 un altina dusmez ..
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 falcao tier bir adam olmayacaksa Eto'o ya okeyim ben de. kemik kadromuzu Sosa dışında koruduk, Eto'o 30+ atar bu sene gelirse
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 ben 60 gol atacagini dusunuyorum. yaklasik olarak 40 tane de cenk atar.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 antalyada 20 atmış, emenike gibi görmeyin adamı.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Geri kalanlarda 20 atsa mis, tarihi puan ve gol rekoruyla şampi beşiktaş
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 fizban said: ben 60 gol atacagini dusunuyorum. yaklasik olarak 40 tane de cenk atar. 20 ilk yari atsa, 30 2. yari atsa, etti sana 110 cenk de leblebi gibi 40 tane tiklatsa besiktas sampiyonlar ligi gol krali
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 olley be muhabbet geçen seneki fenerbahçe muhabbetine dönmüş 110 gol filan atar deniyordu ligi kasıp kavuracaktı göya. Eto'o gelsin bakalım nasıl olsa hortlatırız burada yazanları kim haklı görürüz o zaman. Ben haksız olmaya razıyım Beşiktaş şampiyon olduğu sürece adkmfpdasg
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Rvp > gomez diyen adamlar forvet gol sayilari konusunda yorum yapmasa lütfen
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 gelecek gibi duruyor.Sene sonunda gene gorulur kac gol atacagi. Avrupa ve istanbul maclari eto deplasman cenk oynasa her iki forvette seve seve kabul eder sanirim. Senol gunes cenki oynatmayi istiyor zaten gecen sene onun sinyalini cok verdi.Gomez azman gibi oynadigi icin cocuga hic sira gelmedi.
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Eto gelirse hem santrafor hemde 10 numara pozisyonunda sosa nın yerinde oynayabilir. geçen sene birçok maçta forvet arkası oynadı. Duruma göre oğuzhanı atibanın yanına çekersin, cenk ve eto ile oynarsın, duruma göre de cenk yada eto ile oynar, oğuzhan+tolgay+atiba 3lüsü yaparsın. çok yönlü bir oyuncu eto.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 hazırlık maçına bile eksikle çıkıyoruz ya
Öne çıkan mesajlar