Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Stringray said:

genç bir kaleci almışız bu arada, utku yuvakuran.

http://www.transfermarkt.co.uk/utku-yuvakuran/profil/spieler/342995

herkes koşturuyordu peşinden büyük iş başardık bunun için
Mesaj tarihi:
Utku için TR'de potansiyeli en yüksek kaleci deniyordu. Bayağı iyi çocukmuş zaten harbi de bu yaşta iyi olması önemli değil, üste taşıyabilecek mi o önemli. Umarım kaybetmeyiz.

Fikstür aşırı zor bu arada, hiç nefes almalık ara yok.

İlk yarıdaki derbilerin tamamı da ŞL haftasına denk geliyor. Özellikle 6. ŞL haftası süper.

Deplasmanda FB, ŞL 6. maç, içeride Bursaspor.

Fikstürü çekenin ellerine sokayım bu nasıl uğursuzluk sadsfasdsad

FB'nin fikstürde genelin aksine zor ama yanılmıyorsam ikinci yarıda bütün zorlu Anadolu takımlarıyla vs. içeride oynayacaklar. İlk yarıdan işi sıkı tutarsa Fener 2. yarı çok puan kaybetse bile işine gelebilir. Bir adım daha öndeler.

Bu yıl bayağı güzel geçecek ama fikstürler çok tatlı.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

son 3 hafta acaip balli..o zamana kadar dusen kalan kesinlesir o takimlarin hepsi kasmaz abi..

bu sene inönüdeki fenerbahçe maçında şampi oluruz
Mesaj tarihi:
Bu sene fener supurur ya. Salak salak 3-5-2 denemezlerse.

4-1-3-2 abi klasik turk takiminin oynayacagi taktik.

1 melo
1 yarma 1 hizli forvet
2 cakili defans
2 orta acabilen bek.

Bitti
Mesaj tarihi:
Stringray said:

konya deplasman 1
akhisar deplasman 1
gs deplasman 1
kayseri deplasman 1
ts deplasman 0
başakşehir içerde 0
fener deplasman 0
osmanlı deplasman 0
puan alırız
79 puanla şampiyonuz

iyi sezonlar
Mesaj tarihi:
Valla Fener an itibarı ıle kadrosunu en cok guclendıren takım zaten gecen senede kadroları ıyıydı. Bizim artık stadımız var gomez de gelirse gene kafa kafaya cekişme olur. Başaksehir osmanlı konya faln gibi kalbur üstü takımlardan daha cok puan alan sampiyon olur.Geri kalan takımların alayı çöp gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Bu sene fener supurur ya. Salak salak 3-5-2 denemezlerse.

4-1-3-2 abi klasik turk takiminin oynayacagi taktik.

1 melo
1 yarma 1 hizli forvet
2 cakili defans
2 orta acabilen bek.

Bitti

sdf aynen bu. ama slim fit %100 polyester gömlek reyis yine saçma sapan işler yapacak ve ligi verecek muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Fener süpürecek kadar güçlendirmedi kadrosunu hatta an itibariyle geçen seneden birkaç tık geride bana kalırsa ama zaten geçen seneki kadar puan toplasa her şekil şampiyon olur. Zaten geçen sene topladığı şampiyon puanıydı tek ekstra işte BJK'nin topladığı fazla puanlardı. Bu sene aynısı zor olur bizdeki yapı ile bana kalırsa.

An itibariyle biten-bitmeyen transferler doğrultusunda FB en avantajlısı benim gözümde de ama öyle ahım şahım, süpürür bir tarafı da yok işte Fener'in. Yeni transferler gidenlerin yerlerini doldurdu eyvallah ama üstüne halen + koyamadılar.

Slim fit reis faktörü de halen var sadfsda

Bir de bizim fikstür harbi çok zor. iyi plan yapılıp ona göre ligde kayıpsız gitmeye oynamak gerek. şl'den 3.lük hedefleyip ligde şl haftalarını az kayıpla geçmeye odaklanmak bu sene bizi şampiyon yaparsa yapar yoksa ilk yarıdan havlu atarız psikolojik olarak.
Mesaj tarihi:
sosa -> milan 6,5m diyorlar, muradına erdi sanırım gitmekte diretti bayağı. yerine maalesef scarione düşünülüyormuş sosa kesin giderse imza parasız 1,4m'a anlaşılmış. tolgay ve oğuzhan'ın bir şekilde sürekli oynamasını isterdim ben rotasyona girerler umarım zira scarione'den hiç ümidim yok.

darbe muhabbeti kolarov ve gomez konusunu patlatırsa sıçtık yalnız bu sene.
Mesaj tarihi:
Scarione iyidir, yani Sosa kadar olmaz ama rotasyonda her şekilde iş yapar. Ligde de zaten seviyeye göre üst bir oyuncu bana kalırsa.

Gerçi tek avantajı çift ayaklı olması doğruya doğru. Ama işte bu ligde iki ayağını da aynı seviyede iyi kullanan her adam çok değerlidir. Kasımpaşa da sırf bu yüzden leş olduğu dönemlerde de bile zilyon pozisyona girip, leblebi gibi atabiliyordu.

Hücumda her şekilde Sosa'dan daha faydalı olur bana kalırsa ama işte takım savunmasına katkısı bayağı soru işareti olur.

Bence gayet iyi iş, imza parası da yok yıllık 1.4 milyon eurodan 3 sene deniyor. TR şartlarında kusursuz rotasyon oyuncusu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...