Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Maskeli Haberci ne ya, inanmayın abi şöyle hesaplara sdfsda Sosa çok yüksek ihtimal gidiyor. Derdi para değil. Para üzerinden haber yapanlar direkt sıkıyor. Atiba içinde Milliyet 2 milyon verilecek diyor ama masadaki teklif 1.600.000 euro yıllık garanti 2 yıllık sözleşme diye biliyorum. Üstüne çıkabilir yönetim 1.750'ye kadar yolu var ama daha fazlasını vermezler. Atiba iyi sözleşmeye kalır bu arada zaten niyeti var. O yüzden antremanlara falan çıkıyor sorunsuz şekilde. Zaten profesyonel adam istemese bile çıkar ayrı konuda
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Beşiktaş bu işler için biraz geç kalmadı mı? Takımın en iyi oyuncularının durumları belirsiz. Sosa, Gomez, Atiba daha kaleci felan bulmanız lazım.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 DarKRideR said: Abi 1 önceki sayfada dedim ya twitterda herkes duyumcu olmuş diye. Onlardan işte. Bu twitterda kaç follower olunca nasıl para kazanılıyor? Ben de duyumculuğa başlıycam ona göre.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Remus said: Beşiktaş bu işler için biraz geç kalmadı mı? Takımın en iyi oyuncularının durumları belirsiz. Sosa, Gomez, Atiba daha kaleci felan bulmanız lazım. 3 kaleci var ikisi yabancı olmak üzere kadroda, niye kaleci ihtiyacımız olsun ki sdfdsa sosa, gomez ve atiba harici de durumu belirsiz olan yok. atiba ve gomez'in sıkıntısı aşılır. Sosa harici de sorun yok. Sosa gitse bile Tolgay geri dönüyor ki şuan ki rotasyonda bile orta sahada sıkıntı yok. Yedeğe bi Oğuzhan-Tolgay stili oyun kurucu alınsa yeterli sadece. bu üçlü arasında yeri en sıkıntısız şekilde dolacak adam sosa. Atiba mesela giderse asıl kayıp, o zaman kaos başlasın. gereksiz kaos yaratıyor medya, FB bu sezona geçen seneye göre 7 oyuncusunu kaybetmiş -ki biri kaptanları oluyor- başlayacak. Yerlerine hızlıca 3-4 transfer yapıldı diye mi iyi durumda oluyor. Takım halen en az 4-5 transfer isterken vs.. GS'nin durumu zaten ortada, bambaşka bir boyutta ama BJK çalkalanıyor oluyor vs...
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 RamsesII said: Her sene aynı terane, ne pis insanmışsın sosa durup dururken her sene senin mayisa da 500 000 dolar euro suudi arabistan riali ingiliz sterlini japon yeni filan zam yapilacak olsa eminim ki sen de sahanin ortasinda vals filan bile yapardin..
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 aktiftablet said: Bu twitterda kaç follower olunca nasıl para kazanılıyor? Ben de duyumculuğa başlıycam ona göre. gerek sart.. *** demiroren *** terim *** dilmen filan la baslaman lazim musabakaya..
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 said: FAVIO BILARDO: "Sosa Beşiktaş'ta mutluydu, ancak eşi daha fazla Türkiye'de kalmak istemiyor. Bu yüzden Milan'la görüşmelere başladık." FAVIO BILARDO: "Beşiktaş Başkanı Orman, 'Verebileceğimiz maksimum ücret 1,9 milyon. Fazlasını veriyorlarsa Milan'a gidebilirsiniz' dedi." FAVIO BILARDO: "Sosa, ne yapacağına bugün kararını verecek." West Ham kulüp başkanının oğlu da Töre ile anlaşma imzaladık. Opsiyon var, kiralık ücreti çok fazla demiş. İki zara yüzbinlik olduk mınakey diye de eklemiş.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 said: “Gökhan Töre’nin 2016-2017 sezonu için West Ham United Kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. West Ham United tarafından Şirketimize kiralama bedeli olarak 2.500.000 GBP ödenecektir.” http://twitter.com/demarkesports/status/752489764260118528 4.5 milyon euroya almıştık zaten, sadece kiralamadan 3 milyon euro gelecek. Opsiyon kullanmasalar ve seneye dönse bile fazla iyi olacak resmen sdfsda
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ağlamalar başlar.. beşiktaşın transferlerinde para aklama var diye :) bu arada 3 değil 2.93 lütfen
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Günay'ın 75k eurosunu ekle al sana 3 milyon euro, 3 kuruşun tatavasını yapmayalım sdafsdafsdafsdaf
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 9 milyon euro trasfer bütçemiz oldu şimdi. Sosa'dan 5 falan gelse Kolarov - Gomez - Küçük Gomez'e anca yetiyor. Bonservisli başka adam beklememek gerek :(
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Beşiktaş devamlı, oynattığı oyuncuları satıyor (Erkan, Gökahan gibilerde gitti yani) yerine adam almıyor gibi bir görüntü verdi. Yoksa bana ne Beşiktaş'dan. Kalecilerinizden biri Tolga... az küfür etmediniz şurda adama.
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 söylediğin 9m içinde töre'nin 3m varmı bilmiyorum da; Uefa FFP kriteri gereği "sattığın kadar bonservisli adam al" kuralına göre, kiralık olarak gönderdiğin adamın bedelini bonservise bağlamana izin vermiyor diye biliyorum.(emin değilim) 2.olarak gomez'in kiralama bedeli bizde o yüzden FB kiralayamıyor demişsin, doğru ama sizde olması sebebiyle değil, Sözleşme bitimine 1 sene kalan oyuncuyu Uefa kiralamaya müsade etmiyor.
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Remus said: Beşiktaş devamlı, oynattığı oyuncuları satıyor (Erkan, Gökahan gibilerde gitti yani) yerine adam almıyor gibi bir görüntü verdi. abi iyi sezon geçirene talip oluyor onlar da gitmek istiyor. yoksa hiç kadroyu bozmak istemiyor yönetim her yerde söylüyor zaten fiko. adam gitmek istiyorsa yapacak pek bir şey yok yani, ücret artırımı konusunda doğru davranılıyor bence onu artırırsan herkes isteyecek. artı tolgay'a yer açılmasını cidden istiyorum ben. gökhan'ın kiralık verilmesi güzel olmuş bana göre, opsiyonu kap'da yazmıyor umarım yoktur ya da 20m felandır.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Tyrion said: söylediğin 9m içinde töre'nin 3m varmı bilmiyorum da; Uefa FFP kriteri gereği "sattığın kadar bonservisli adam al" kuralına göre, kiralık olarak gönderdiğin adamın bedelini bonservise bağlamana izin vermiyor diye biliyorum.(emin değilim). Bağlanabiliyor. Zaten kiralam diye birşey yok aslında geçici transfer onun adı, biz halk arasında kiralık diyoruz sadece.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 klüp ismail için teşekkür açıklaması yapmış bu adamdan kurtulduk galiba
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ismaaaaaaeeeeelll fenere diyorlar lan giderse ne komik olur ssdasfsa
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 İso takımda hep en çok sövdüğüm kişiydi. Ama yedek medek makul bir sözleşmeyle (max 500k falan) kalmasını isterdim. İki senesini sakat geçirdi maaşını aldı, gözü yukarılarda herhalde hayırlısı olsun. Gerçekten kolarov tamamsa yeter de artar bile
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 kolarov isi yatmis son dakika puruzle. david alaba geliyormus.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mutlu yillar https://twitter.com/fenerinlinkivar/status/752565434566803457?s=09
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 :) Ooooo, GS'nin bu halinde bile trollüğü bırakmayan gs'liler varmış hala. Takdire şayan.
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Yeni sözleşmede anlaşamayınca teşekkür edip ayrılmışız. Bunda yanlış veya gayri medeni bir şey yok. Aziz'in yaptığı gibi taraftarın önüne atmamışız takımın efsanesini veya kaptanını yok elinde twit, yok şu kadar para istiyor diyerek.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Besiktasin home grown yerlileri tolga mustafa gokhan, club grown necip sadece simdi di mi?
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 asıl eğlence ismael fenere imza atınca başlıcak. messi'nin sol bek versiyonu olduğu ve ne büyük transfer çalımı olduğu hikayelerine hazırlıklı olun
Öne çıkan mesajlar