Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

onun talibi coktur. su an celta vigo epey dikkat ceken bir takim. penaltici secebilsek belki biz de oyle olurduk :(

mitrovic'in de talibi çoktu, 10 kere yazdım tahminen ama yine yazıyorum bu adamı napoli'nin elinden aldı bjk. onlar yıllık 600k euro civarı verirken gerçi bizim verdiğimiz para ortada gelmesi içinde istesek alırdık. maaşı yüksek tutup akıllarını çeldirme şansı çok yüksek türk kulüplerinin çünkü. şl yapan bir takımsna daha iyi. satmaktan kaçınmayan, genç satmış ve satacak takımdan yine zıplama tahtası olarak görüp gelebilirler vs...

maxi gomez celtadan yıllık maks 500-600k euro alır. quaresma-tosic'e o kadar bağlayacağına yarısını buna bağlayabilirdin mesela vs... gider de gider.
Sosyal ağlarda paylaş

4500 kisi yenilememis sadece o da aninda tükendi. Boyle giderse dortmund gibi kurayla satacaklar.Kesin kalir diye abimin kombinesini ustume almadim simdi acikta kaldim cok sinirliyim.

p.s. birde fikret orman fiyatlara cok asiri zam yapmadi.Bizim baskana cok yakismadi bu hareket aslinda.
Sosyal ağlarda paylaş

kapalı üstü bırakıp yeni açıka geçtik, ama 1 kişi açıkta kaldı bizde de :(

Yenilemeyen 4500e biz de dahil miyiz acaba?

Bu arada passoligde çalışan tanıdığın varsa günler öncesinden sana rezervasyon yapabiliyor onu da öğrendik.

Ayrıca dolan bloklar passonun sitesinde listeden düşüyor, fakat bu durumda bile bazı bloklar full kırmızı olduğu halde saatlerce listeden düşmedi (bazıları düştü) Yani birileri koltukları tuttu ama ödemedi. Tahminimce rezerve koltuklar bnlar.
Sosyal ağlarda paylaş

zor oldu ama bugün çöktüm 424 10 sıraya kuruldum daha da kaldıramazlar :)

10 da açılacak dediler 10.30 oldu önce kart merkezinde sıradakilere diye saçmaladılar. O zaman passo ya açma herkes oraya gitsin.
Sonra açıldı arkadaş dedi benim yanım boş oradan al mal gibi iptal ettim tabi aval gibi açıkta kaldım sonra.
20-25dk denedim 424 ten geldi şanslı koltuk
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

kapalı üstü bırakıp yeni açıka geçtik, ama 1 kişi açıkta kaldı bizde de :(

Yenilemeyen 4500e biz de dahil miyiz acaba?

Bu arada passoligde çalışan tanıdığın varsa günler öncesinden sana rezervasyon yapabiliyor onu da öğrendik.

Ayrıca dolan bloklar passonun sitesinde listeden düşüyor, fakat bu durumda bile bazı bloklar full kırmızı olduğu halde saatlerce listeden düşmedi (bazıları düştü) Yani birileri koltukları tuttu ama ödemedi. Tahminimce rezerve koltuklar bnlar.

aynen öyle. bugün milleti arıyorum olm söyleseydin rezervasyon yaptırırdık dediler deli oldum adamlar yeni kombine sahibi ama 3-4 gün önceden almışlar
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

aynen öyle. bugün milleti arıyorum olm söyleseydin rezervasyon yaptırırdık dediler deli oldum adamlar yeni kombine sahibi ama 3-4 gün önceden almışlar

Hala bazı bloklar kapanmamış. Ama girdiğin zaman da tamamı kırmızı. Birileri akşama kadar koltuk bırak koltuk kap oynamayacağına göre burada henüz satın alınmamış ama rezerve edilmiş koltuklar var.

Buna bi ses çıkarmak lazım aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Rhodolfo da Franco da öldü. Hız falan kalmadı.
Hele Franco, son oynadığı maçta 15 metre geriden gelen adam bunu geçince GG demiştim.

Rhodolfo 1M, Pedro 500k iyidir.

Q7+Adriano'ya da gerçekten Çin'den söz konusu rakamlra önerildiyse beklemeden yollamak lazım.

Güzel takım kurulur o paraya. Ama yıldız falan hayal tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Franco hep çok ağırdı ama çok iyi pas yapıyordu. Ön liberoydu aslında Kolombiya da ama burada stoper yapılınca, üstüne Kolombiya altyaşlarda da stoper olarak kullanılınca öyle kaldı.

Mesela Kolombiya'ya geri kiraladığımızda yine ön libero olarak oynatıldı. Ama işte hava topu olayını geliştiremeyince kaldı öyle. Yoksa ciddi anlamda çok kaliteli ayakları vardı. Hamle hızını bir tık arttırabilse her şekilde yatırıma değerdi.

Milosevic'te de injury prone ciddi sorun. Almanya'da da harika başlamıştı ama yine sakatlıklar, geçmeyen ağrılar vs... kadroya giremiyor derken adamlar sezonu kapattı diye direkt kontratı bile feshettiler.

3 yılda ülkenin en gözde genç stoperinden, milli takımlara düzenli çağrılmalardan ne hale geldi. Onun da geleceği yok bana kalırsa kaliteli adam olmasına rağmen.

Ben ikisini de çok severim ve her fırsatta çok iyi transferler olduklarını savunurum ama işte genç transferlerinin bu sıkıntısı var. Çok şey vaat etselerde çoğunlukla hiçbirini veremiyor. Senin de eğitim sıkıntın varsa zaten yatırım çöpe gidebiliyor.

Bilic kalsa mesela Franco iş yapardı ama, çok iyi kullanıyordu onu o. Liverpool'a karşı harika oynamıştı mesela, resmen kusursuzdu. Gerçi Brugge maçında da kepaze olmuştu da neyse sdfsad
Sosyal ağlarda paylaş

Rhodolfo da hiçbir zaman hızlı değildi ama Brezilya'da yıllarca 3'lü, Gremio'da da Avrupa stili 4'lü çok oynayınca tecrübelenmişti.

Rhodolfo yavaşlığına rağmen geçen sene kaç kere adam kaçırdı arkaya mesela? Özetleri açsan beş tane bulamazsın. Yerleşmesi çok iyi, rakip oyuncuların nereden nasıl geleceğini çok iyi sezip özellikle pas aralarını vs. harika yapıyordu.

Hani zaten yavaş adam diye stoper beğenmemek tamamen saçmalık. Stoperde önemli olan hız değil, mental kalitesidir zaten.

Kapalı savunmada iş yapar ayrı konuda geçen sene Ersan ile 45 metrede falan adam karşılıyorlardı. O zaman yavaş değil miydi yani.

Sakatlık ciddi geriye itti ayrı konu ama kazanmaya çalışılmadı bile. Gerçi Marcelo ile de pek tutmadı.

Geçen yıl mesela Ersan - Beck ona çok iyi güvenlik sibopluğu yapıyordu. İsmail de sakatlıklar sonrası savunma ağırlıklı kastırınca savunmadaki genel kalite eksikliğinin aksine çok dirençli bir yapı vardı.

Yine de 30 yaşında, son sözleşme senesideki adama 1.5 milyon euro falan iyidir. Yarı yarıya zarar, şampiyonluk gösterdi bize. Güzel anıdır, güle güle reyiz :(
Sosyal ağlarda paylaş

en azindan olcay transferi gibi peskes cekmemisler. makul bir bedele gitmis.

son sezonlarda takimda formda bir rhodolfo'dan iyi stoper gormedim. ama sakatliklar adami bitirdi. belki senol'un da etkisi vardir. bana senol bir kez sildi mi net siliyor gibi geldi. caner, ba ve ersan devam ederlerse onlari gozlemleyip anlariz.

hizli stoper diye alexis delgado'yu kakalamislardi. off :/ daha gercekci yaklasmak lazim. marcelo'nun yaninda oynayabilecek, benzer kivamda bir adam yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...