oldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Quaresma bilenmis illa attiracak kendini çingene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 sinir değil abi safi mallık. elini kaldırıp alkışlıyor ki kesin görsün bi sarı daha bassın. basamadı o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 takım çok kötü.. 2. yarı bala g.te attık attık yoksa nanay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Sahada gol atabilecek bir adam yok gol bala gelir gelirse Demba ba yarim saat oynuyabiliryorsa girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 valequenta said: 3 diye düzeltelim onu bi de sarı kart üzerine alkış var. Rekor peşkeş bu sene ya öyle böyle degil http://www.kimnezamanicatetti.com/wp-content/uploads/2014/09/03-abakus-1038x576.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Eheh bitmişiz biz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Merakımdan soruyorum. Quaresma'nın hala kırmızı yememiş olması sizce normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 haftaya başak trabzonla oynuyormuş. o maçı alırlarsa şampiyon olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 q7'yi çıkarsın, abou'yu kanada çeksin, santrafora da bence demba, hazır değilse de cenk'i alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Aceace said: Merakımdan soruyorum. Quaresma'nın hala kırmızı yememiş olması sizce normal mi? değil. ama bursalıların da 2-3 kırmızısı var. hakem maçın boku çıkmasın diye 2 tarafa da göstermedi. şunu sormak daha doğru olur, ŞG'nin quaresma'yı hala çıkarmaması doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Bursa'da Bilal'in kırmızı görmesi gerekiyodu. Net. Sivok'u hadi tartışırız. Sorduğun soru çok saçma ayrıca. ŞG'nin gruplu muruplu kaseti var ayrıca Q7'de. Çıkaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 devamli patlyior bir seyler ama sesi geliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Şu ses bombalarına maç 10 kere tatil edilmeliydi. Ayrica quaresma yi bir haşlamıştır Şenol devre arasında diye düşündüm ama aynen devam ediyor acil çıkmasi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 1000 tane falan sokmuşlar sanırım ya, hele maçın başında saniyede 2 tane falan patlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 cenk ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 3 maçta 16 gol yememiş bu adam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Olm kimi alsın aaaaaaa Keşke Messi girseydi evet. De peder bey erkeklesti, Atiba>Cenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Bence yanlış hareket, ayrıca Aboubakar pas dağıtıyor diyenlere gelsin babel and attığı pas. Aha bu da cenk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 hadi yine iyisiniz cenk yazdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 guzel asist, guzel gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 totemic said: cenk ne ya... zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Bi 3 puan kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Acil Q7 necip lazım yalnız ortada aşırı yumuşak şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 aboubakar'in asisti cenk'in bitirisinden guzel. ve o guzel bir bitiris, sogukkanli, ona ragmen. babel niye bugun bir sey yapamiyor onu anlamadim ben. devamli geriye veriyor. zorlamiyor. terste adam bos oluyor dibindekine en guvenli pasi verip vasatligi kabulleniyor. hic begenmedim. simdi bunu dedim beni got etmek icin uzaktan atabilir bir tane, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 failblog totemic said: cenk ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar