arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 tore hep yarim sezonluk benzin koyduruyor. yeni isimler lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 O degil de Julio Alvesden gokhan toreyi begenmemeye geldigimi farkettim suan Julio Alvesi hatirlayan var mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 cidden töre'yi beğenmemek nedir ya bu arkadaşlar ciddi ciddi yaz döneminde bu sezon şl finali oynayan mandzukic'in de gelmesini bekleyecekler dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Mandzukicle Tore arasinda 20 ayri level falan vardir herhalde. Nereden bizim cakma mafyadan mandzukice gecis yaptin nasil yaptin bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Júlio Alves ben hatirlamiyorum actim baktim 91li futbolu mu birakmis takimsiz mi kalmis anlamadim ama oynamiyor suanda.Belki sezer gibi boksör olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 oo topik karalar bağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Dark_Soul said: Başakşehirden 15 dakkada 3 gol yedikten sonra kimsenin , yok hakem yok siyasi yok şu bu destekliyor diye ağlamasına lüzum yok. Şampiyonluk giderse de o maç yüzünden gitmiş olacak. Hmm soyle de bakabiliriz : O 3 golden 2. Ofsayt ve kalesinde 3. Kaleci yerine siyasi karar dedigin kararla oynayan as kalecisi var. Okke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Abi ofsayttan yedigin golu de cikar hadi gene 2-1 yenildin Kaleciyi cikart gol atabilecegin kesin degil Kalecinin kavga cikartacagina mi guvenecek ayrica her sene bjk? Bizim bu adamlardan kalite olarak ayrismamiz lazim bu kadar basit. Adamlarla bire bir oynarken top oynatmamamiz lazim. Yapamadik mi, maclari 90 dk ciddiye alip puan farkinin bu kadar daralmasina izin vermemek lazim (bkz fener maci). Suanki haliyle olaylarin bu noktaya gelmesi cok dogal. Butun sene de hakemleri de yendik oooooo dedikten sonra basaksehir sampiyonlugu alirsa kayriliyorlar demek de baya sacma olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 kaybedersek zaten salaklığımızdan gidicek şampiyonluk elimize kaç kere geçti bu fırsat teptik hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 cicibeybe said: Abi ofsayttan yedigin golu de cikar hadi gene 2-1 yenildin Kaleciyi cikart gol atabilecegin kesin degil Kalecinin kavga cikartacagina mi guvenecek ayrica her sene bjk? ahaha olm böyle bi mantık mı var. biz galatasaray'ı 1-0 yendik onlar bursa'yı 5-0 yendi biz bursa'yı 6-0 yenicez. haksızlık kaç maçtır var. hem kendi hatanı koyacaksın ortaya hem hakem hatalarını. çünkü bugün buna karşı çıkmazsan yarın daha feci domaltırlar afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Töre TR liginde iş yapar da ŞL veya AL'de aktif Şaklaban'dan daha kötü kalır. Sol açık gerçi efektif iş yapabilir ama sağda yok olmaz. Adriano ve Quaresma'ya teklif varsa da gönderilmeleri her şekilde kar olur. 6-7 bile ikisine büyük başarı ki totalde 2 milyon euroya bile mal etmediğin iki adamdan 4-5 milyon euro kar çok büyük iştir. Sevilla falan yapınca qral oluyor. BulletRide said: Bizim ülkede 15 milyon euro bonservis psikolojik sınırı var, altındaki paralara burun kıvırıyor herkes. 12-13 bonservis çok net iyi para girdisidir her takım için. 15'in üstünde bonservis edecek adam şu an yok. Belki 2-3 sene önceki Muslera sadece. Bana kalsa 2-3 yıl oynatıp, aldığın paraya satmak bile kardır. Çünkü zaten 2-3 sene o değerini koruduysa sana bir ton şey kazandırmıştır. Verdiğinin yanında kaybettirmemesi bile bonustur. Tabii kısa yoldan 4-5'ler falan çok hoş geliyor ama işte o tip adam TR kulüplerine 10 yılda bir düşüyor. BJK'ye işte en temizi aynı yılda Ba'dan 6 milyon kar edip, üstüne Atınç yollayıp 5 de oradan kasaya koymasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 calimero said: cicibeybe said: Abi ofsayttan yedigin golu de cikar hadi gene 2-1 yenildin Kaleciyi cikart gol atabilecegin kesin degil Kalecinin kavga cikartacagina mi guvenecek ayrica her sene bjk? ahaha olm böyle bi mantık mı var. biz galatasaray'ı 1-0 yendik onlar bursa'yı 5-0 yendi biz bursa'yı 6-0 yenicez. haksızlık kaç maçtır var. hem kendi hatanı koyacaksın ortaya hem hakem hatalarını. çünkü bugün buna karşı çıkmazsan yarın daha feci domaltırlar afedersin. Abi benim soyledigim hangi kisim sana bursa galatasaray benzetmesini yaptirdi gercekten anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bazen beşiktaşlı kafası çok ayrı oluyor. 0-0 iken 1-0 olan gol olsa bütün maçın gidişatını etkiledi falan dersin ama 1-0 iken 2.yi hakem hatası ile yediğinde gerçekte o kadar çok şey değişmiyor yani. hele bjk hiç top oynamamışken yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 la olum sporcu psikolojisi denen bir şey var sen 1 0 iken 3 dk içinde gol yiyon sonra zaten şoklanıyon hop 3 geliyor maç bitiyor.. o maç ikinci gol o kadar erken gelmese idi çevirirdi beşiktaş. ama ogün de ap ayrı bir futbol izledik manyakca bir takım vardı ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 cicibeybe said: calimero said: cicibeybe said: Abi ofsayttan yedigin golu de cikar hadi gene 2-1 yenildin Kaleciyi cikart gol atabilecegin kesin degil Kalecinin kavga cikartacagina mi guvenecek ayrica her sene bjk? ahaha olm böyle bi mantık mı var. biz galatasaray'ı 1-0 yendik onlar bursa'yı 5-0 yendi biz bursa'yı 6-0 yenicez. haksızlık kaç maçtır var. hem kendi hatanı koyacaksın ortaya hem hakem hatalarını. çünkü bugün buna karşı çıkmazsan yarın daha feci domaltırlar afedersin. Abi benim soyledigim hangi kisim sana bursa galatasaray benzetmesini yaptirdi gercekten anlamadim. abi 2. golü yemen seni moralman çökertiyo yani o açıdan. hani bir gol eksik yesek 2-1 bitmeyecek maç, belki 6-3 yenecek başakşehir ama 2-1 bitmeyecek edit: ya da bitecek ama 2-1 bitmesinin garantisi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bursa'ya bahanesiz fark atilmasi lazim. aksi sonuc cikarsa bir seyleri yanlis yapiyoruzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 sabonis said: bazen beşiktaşlı kafası çok ayrı oluyor. 0-0 iken 1-0 olan gol olsa bütün maçın gidişatını etkiledi falan dersin ama 1-0 iken 2.yi hakem hatası ile yediğinde gerçekte o kadar çok şey değişmiyor yani. hele bjk hiç top oynamamışken yani.. hmmm, dedi zaman mekan bükücü. nereden biliyorsun? 3-0 ile 4-0 arasında bile çok fark var. beşiktaş top oynar oynamaz orası ayrı mevzu. belki 2. gol oldu diye futbolcular saldı aga bu yorgunlukla çeviremeyiz artık diye? böyle saçma bir yorum yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 he saldılar şampiyonluktaki en büyük rakiplerine yenilirken. kafalar kafalar. şurada bir tarafınızı yırtarak korduğunuz futbolcular saldılarsa daha da kötü, yazık taraftarlara yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 calimero said: abi 2. golü yemen seni moralman çökertiyo yani o açıdan. hani bir gol eksik yesek 2-1 bitmeyecek maç, belki 6-3 yenecek başakşehir ama 2-1 bitmeyecek edit: ya da bitecek ama 2-1 bitmesinin garantisi yok yani. Zaten bende yenerdik yenilirdik de degilim abi totaline bakarsan o yazdiklarimin, belirsiz oldugunu anlatmaya calisiyorum. Belirsizlige birakilacak birsey yok halbuki. Bu takimin bu td ile bu kadro ile ligdeki diger kadrolari ezip gecmesi lazim hic olmadi TS maci gibi maclar cikarmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 sabonis said: he saldılar şampiyonluktaki en büyük rakiplerine yenilirken. kafalar kafalar. şurada bir tarafınızı yırtarak korduğunuz futbolcular saldılarsa daha da kötü, yazık taraftarlara yani. yazığı falan yok kardeş, önce aşağılamadan mesaj atmaya çalış ki aynı şekilde karşılık göresin. bak insan gibi açıklıyorum. bu maçtan 1.5 hafta önce 120 dakika bir lyon maçı oynanmış. avrupa'da hedeflenen kupa hayali bitmiş. futbolcular hem mental olarak hem de fiziksel açıdan son derece yorulmuş, takımın beyni atiba sakat. diğer tüm futbolcularda dediğim gibi mental olarak da silkinemedikleri bir yorgunluk var, ki ben bunu doğal karşılıyorum. olabilecek şeyler yani bunlar. evet erken 1 gol yersen dağılmazsın, şans dersin ama şanssız 2 gol yersen dağılabilirsin, 3 yersen ya da. ben dağılırsın demiyorum bak, dağılabilirsin. beşiktaş ne durumlarda 3-0'dan maç çevirdi sıkıntı o değil. ama 5-0'ken falan verilen hatalı gol falan etkilemez bi tek maçın kaderini. 1-0'dan 2-0'a getiriyorsa hatalı bir gol kararı maçı, sen de buna, yiğaa etkilemez kanka diyorsan şaka mısın kardeş denir yani kusura bakma. utku ilk paragraf sana da abi, yani yorgunduk, evet eze eze yenip geçmemiz lazım ama geçemedik yani. evet emenike'nin pozisyonuna kalmamalıydı maç, ama emenike'nin yaptığı faul'ü atlamamızı gerektirmez bu. bundan bahsediyorum. (ilk paragraf dediğim insan gibi açıkladığım paragraf sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 arcane said: bursa'ya bahanesiz fark atilmasi lazim. aksi sonuc cikarsa bir seyleri yanlis yapiyoruzdur. azıcık şu mentalitede olun. gidip hala yok ofsayttan gol yedik yol emenike faul yaptı bilmemne gibi saçma şeylere sığınmayın. ofsayt yetmedi şimdi faul çıktı, neyin faulü allasen. hep beşiktaşın sorunu bu "biz eziliyoruz hakemler bize kötü, şerefli ikincilik" vs. gören de kimseye hakem hatası olmuyor zannedecek ligde, bi beşiktaşa oluyor. yahu sal azıcık, sal. He zaten hakemler hep size karşı. 14 şampiyonluğu da 17 takım + hakemlere karşı aldınız. bütün maçlarını kazanınca şampiyon oluyorken, hala ne ufak hesapların, bahanelerin peşindesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 abi bide beşiktaşlı duruşu diye bir şey çıkarmışlardı oda var:) ? sanırım oda şerefli 2.3 lük falan oradan geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 sabonis said: arcane said: bursa'ya bahanesiz fark atilmasi lazim. aksi sonuc cikarsa bir seyleri yanlis yapiyoruzdur. azıcık şu mentalitede olun. gidip hala yok ofsayttan gol yedik yol emenike faul yaptı bilmemne gibi saçma şeylere sığınmayın. ofsayt yetmedi şimdi faul çıktı, neyin faulü allasen. hep beşiktaşın sorunu bu "biz eziliyoruz hakemler bize kötü, şerefli ikincilik" vs. gören de kimseye hakem hatası olmuyor zannedecek ligde, bi beşiktaşa oluyor. yahu sal azıcık, sal. He zaten hakemler hep size karşı. 14 şampiyonluğu da 17 takım + hakemlere karşı aldınız. bütün maçlarını kazanınca şampiyon oluyorken, hala ne ufak hesapların, bahanelerin peşindesiniz. Sabo, çok ilginç bir adamsın abi. Hakem kötü olunca yazmayalım hata yapınca yazmayalım yani Ok. Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Neyse maç başladı hadi gazamız mobarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Aciyorum bilgisayari , bi 5 gol atin ki actigima deysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar