arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 oyle paket olmaz. holosko nerdeyse onu da alip yanina bedava verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 tolgay'ı da satarsak orada kim oynayacak? tolgay düzgün oynamaya başlayacaksa satılabilir ama ben güvenemiyorum o adama şahsen. 15m'dan yukarı da vermiyor ibneler ya ispanya'dan felan alsalar 25m verirlerdi. sonraki satıştan pay ya da genç bir eleman kapsak oradan iyi olur bayağı. ayrıca sattığımız her türk lisanslıya karşılık bir tane almamız da gerekiyor sınırdayız şu an. orta saha bayağı kalabalık zaten de bir sağ bek ya da kanat rotasyonuna türk alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Fabregas oynar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 bundan fabregas'ın haberi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 15milyon Oğuzhan'ın yeri dolmaz. 1 sene daha kalsa iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 oguzhan gitmesin takimin baska yerlerinde cok eksik var birde ortasahayi kaybedersek dinamit koymus oluruz resmem. Taliscayi almak artik tamamen hayal oldu. 30unda belki gelir bize. Kanat,stoper ve forvet almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 DarKRideR said: / bugünkü uefa ffp açıklaması nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Bilmiyorum abi hiç takip etmiyorum son zamanlarda, yoğunum bayağı 1.5 aydır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 cezayi kaldiracak kadar sartlara uyulmamis, uzerine ekleyecek kadar da tutumsuzluk yok diye algiladim. uefa gelirlerine dair bir sey dememisler, onunla avuturlar bizi. The settlement agreement covers the sporting seasons 2015/16, 2016/17, 2017/18 and 2018/19. - Beşiktaş JK (Beşiktaş) undertakes to reach full break-even compliance by monitoring period 2018/19 (i.e. reporting periods 2016, 2017 and 2018). - Beşiktaş agrees to report a maximum break-even deficit of €20 million for the financial year ending in 2016 and €10 million for the financial year ending in 2017. - Beşiktaş agrees that for the financial year ending in 2016 and for the financial year ending in 2017 the employee benefit expenses to revenue ratio is restricted and that the amortisation and impairment of the costs of acquiring players’ registrations is limited. http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/OfficialDocument/uefaorg/ClubFinancialControl/02/24/67/76/2246776_DOWNLOAD.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 tam okumadım da anladığım kadarıyla yeni taahhütte bulunulmuş bunu geçmeyeceğiz diye, ceza veya yaptırımdan bahsetmiyor. bu standart olarak her kulübe uygulanıyor sanırım avrupa kupalarında oynayan veya o sene oynayacak olana. BJK'nin her şekilde Avrupa potası garanti olduğu için şimdiden imzalamış olabilir. Buna uymazsan ceza yiyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Bütçenin negatif olmaması gerekiyor ok. Ama transferde sattığın kadar al devam ediyor mu? 17/18 sezonunda bu sınr kalkıyo gibi okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 sattığın kadar al geyiği olmasa bile 20 milyon 10 milyon euro açık ver demiyor mu işte? zaten kimi alacağız o kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 iki hafta üst üste kazansakda lig de bitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Ankaragücü hakkında mı bu başlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 https://twitter.com/MarceloGuedes02/status/856897353328058368 marcelo'nun çocukları tribünde tezahürat yapıyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Beşiktaş, Mario Gomez’in transferi için Wolfsburg’tan 525 bin euro bonservis bedeli alındığını açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 O zaten bilinen bisey asil internette dolanan bonservis ucretinin(7 milyon euro olan) ispatlanmasi lazim ama paranin izini sürmesini becerebilecekler mi onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Fiko sözleşmenin vergi matrahına, damga vergisine kadar kovalar; yedirir mi ya o parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 bariz düşük gösterdiler o sözleşmeyi de parayı iyi sakladılarsa hayatta bulamazsın. fiko alman kulübü diye iyi avrupai takılmış ama türk gibi el altından anlaşma yapmış wolfsburg sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 fiko'nun aziz'e 1.5 milyon euro yedirmisligi var karsiliksiz. bizim taraftarin en gereksiz meme'i isini hesabini bilen fiko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 oldun said: O zaten bilinen bisey asil internette dolanan bonservis ucretinin(7 milyon euro olan) ispatlanmasi lazim ama paranin izini sürmesini becerebilecekler mi onu bilemem. bunlar için dava açıldı da bakalım sonuçlancak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Stringray said: bariz düşük gösterdiler o sözleşmeyi de parayı iyi sakladılarsa hayatta bulamazsın. fiko alman kulübü diye iyi avrupai takılmış ama türk gibi el altından anlaşma yapmış wolfsburg sdfs ersan ba atınç : ) herkes yapıyor fiko bilir işini lobiye takılmazsa bulur o parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ligi koparma maçımızda yine cüneyt gelmiş.. yenilgi hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Fırat aydınus, mete kalkavan, cüneyt çakır sanırım kesin istemedikleriniz. Tam olarak hangi hakem gelirse hakemden dert yanmayacaksınız merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Aynen cücü iyidir. Ben palabiyik o istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar