Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

tolgay'ı da satarsak orada kim oynayacak? tolgay düzgün oynamaya başlayacaksa satılabilir ama ben güvenemiyorum o adama şahsen. 15m'dan yukarı da vermiyor ibneler ya ispanya'dan felan alsalar 25m verirlerdi. sonraki satıştan pay ya da genç bir eleman kapsak oradan iyi olur bayağı.

ayrıca sattığımız her türk lisanslıya karşılık bir tane almamız da gerekiyor sınırdayız şu an. orta saha bayağı kalabalık zaten de bir sağ bek ya da kanat rotasyonuna türk alabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

cezayi kaldiracak kadar sartlara uyulmamis, uzerine ekleyecek kadar da tutumsuzluk yok diye algiladim. uefa gelirlerine dair bir sey dememisler, onunla avuturlar bizi.

The settlement agreement covers the sporting seasons 2015/16, 2016/17, 2017/18 and 2018/19.

- Beşiktaş JK (Beşiktaş) undertakes to reach full break-even compliance by monitoring period 2018/19
(i.e. reporting periods 2016, 2017 and 2018).
- Beşiktaş agrees to report a maximum break-even deficit of €20 million for the financial year ending
in 2016 and €10 million for the financial year ending in 2017.
- Beşiktaş agrees that for the financial year ending in 2016 and for the financial year ending in 2017
the employee benefit expenses to revenue ratio is restricted and that the amortisation and impairment of the costs of acquiring players’ registrations is limited.

http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/OfficialDocument/uefaorg/ClubFinancialControl/02/24/67/76/2246776_DOWNLOAD.pdf
Sosyal ağlarda paylaş

tam okumadım da anladığım kadarıyla yeni taahhütte bulunulmuş bunu geçmeyeceğiz diye, ceza veya yaptırımdan bahsetmiyor. bu standart olarak her kulübe uygulanıyor sanırım avrupa kupalarında oynayan veya o sene oynayacak olana. BJK'nin her şekilde Avrupa potası garanti olduğu için şimdiden imzalamış olabilir.

Buna uymazsan ceza yiyorsun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

bariz düşük gösterdiler o sözleşmeyi de parayı iyi sakladılarsa hayatta bulamazsın. fiko alman kulübü diye iyi avrupai takılmış ama türk gibi el altından anlaşma yapmış wolfsburg sdfs

ersan ba atınç : )
herkes yapıyor fiko bilir işini lobiye takılmazsa bulur o parayı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...