Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Oğuzhan'dan hep 10 numara hayalleri kurdu taraftar ama o tipte bir oyuncu değil. Önde o fizikle hep kayboldu.

Veratti gibi oynatıyor Şenol, daha geriden oyun kurduruyor. Bakmayın, bu sene savunmada da Atiba'ya iyi yardıma geliyor. 9 gole katkı vermiş ligde, Allah bereket versin.

Lakin şutu zayıf. Bir de konsantrasyon problemi var. Hakemle çok uğraşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

quaresma oynayamıyormuş? tek işe yarayacağı maçta yok off.

çoğu avrupa maçında çizgideki quaresma'ya atılan ters toplarla ve aboubakar'ı arkaya kaçırarak atağa çıkmış ya da oyunu dağıtmıştık. ikisi de yoksa çok pis sıçarız perşembe günü.

atiba - necip - tolgay orta sahasına hazır olun. adriano'yu ileri alıp arkasına oynayabilir durumdaysa caner, yoksa beck / tosiç bile koyabilir şg.
Sosyal ağlarda paylaş

sonradan düşündüm de muhtemelen baklava 442 oynatacak, zor durumda kalınca buna geçiyordu şg. talisca yerine tolgay ile başlayabilir belki. talisca kanatta bok gibi oynuyor oraya hayatta koymaz artık, 1-2 kez denemişti.

gg marcelo tosiç adriano
necip
atiba oğuzhan
talisca
babel cenk
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu maçta necip'i tercih ederim şahsen ve ne yazık ki. tolgay çok critical hata yapıyor asla yapılmayacak noktalarda, tosicvari hatalar diyeyim siz anlayın. bizim en vulnerable tarafımız ucuz goller sonrasında moralman çökmemiz, bu maçta tolgay'ın bu hatalarını kaldıramayız. hatta ben tosic yerine mitrovic'in oynaması taraftarıyım sırf bu yüzden, ya da şg tosic'e her aldığın topu atiba-marcelo'ya ver kısa oyna, hücuma çıkma koçero diyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

3-4-3 çok uygun aslında Q7 yokken ama ŞG hiç denemedi sanırım onu. Adriano da GG de 4'lü orta sahanın kanatlarına uygun hücum-savunma dengesinde. Talişka'yı da false 9 oynat Ertem, tadından yenmez; zaten 4-2-3-1 sistemi birkaç yıla tarihe karışır; Talisca muhtemelen kariyerinin ileriki yıllarında artık hangi takımda oynar bilmem ama forvete devşirilir
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...