Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ersan'ın satışından gelen bonservis bu seneye aktarılamıyormuş. Adam satmazsak alabileceğimiz kimse yok yani.

Şu sene de şampiyon olursak o zaman düzlüğe çıkacağız işte. Uefa'yla olan anlaşmanın son senesi diye hatırlıyorum.
Mesaj tarihi:
cenk tek forvet olmaz zaten zira yedeği de pektemek. gomez bence kalacak. pektemek'i okutup genç istekli bir eleman alsak iyi olacak.

fiko transfer konusunda şöyle de dedi yalnız.

FİKRET ORMAN: "UEFA'nın getirdiği bu kurallar olmasa, belki daha çok gaza gelip daha yüksek paralar harcayabilirdik. FFP bizim için şans."

FİKRET ORMAN: "Önümüzdeki sezondan itibaren FFP konusunda daha rahat olacağız. Bir çok kısıtlamamız kalkmış olacak."

FİKRET ORMAN: "Ama şimdiden söylüyorum, önümüzdeki sezonlarda da çalışmalarımızı sanki FFP devam ediyormuş gibi yapacağız."

FİKRET ORMAN: "Bunu kesinlikle bozmamalıyız. Yoksa bu kadar borç aşağı çekilemez. Tek yolumuz ve felsefemiz şımarmamak olmalı."

DarKRideR said:

ben güvenemiyorum ya sanki iyi dönmeyecek gibi geliyor hep. miloseviç ve franco da kirada pek oynamadılar sanırım, onları da tutmazlar kadroda. ahmet çalık'ı maksimum 2m'a alsak iyi transfer.
Mesaj tarihi:
4 istiyorlarmış çalık'a, pazarlık yapılmış ama alınırsa da yaz sonuna falan bırakılmış.

FFP bu sene aslında bitti ama tedbiri var. Üstüne çıksak da 2 sene içinde yaptırım yeme olayımız yok diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim ya da yönetim sanki ceza varmış gibi davranıyor olabilir. İkincisi benim hoşuma gider. Göt kalkıklığına gerek yok. Transfer bütçesi maaşla birlikte 20 milyon euro civarında çünkü yanılmıyorsam. Geçen sene yarısı yoktu bu zamanlarda.

Rhodolfo döner bence, mental meziyetleri ön planda olan bir oyuncuydu. Formsuz başlasa bile toparlanır. Geçen yıl Brezilya da tam sezon oynayıp, hiç ara vermeden burada başlamıştı ve fizik olarak çökmüş olmasına rağmen o kadar iyiydi. Bu sene temiz başlangıç ile ben inanıyorum.

Bir de KAP gelecek deniyor, vaziyet alın.
Mesaj tarihi:
Çalık'ta da bayağı iyi potansiyel var da işte şu haliyle cidden 4 etmez. Umarım vermek gibi bir hata yapmayız ama diğer yandan yetişme yerli oyuncu transferi yapmamız gerekiyor en az bir tane daha. Kadro kalitesini arttırıp, yedekte oturmayı da dert etmeyecek bir elemanı TR içinden bulmak bayağı zor olacak.

Kerim'i bir sene önce alabilseydik keşke sorun kalmayacaktı sdfsdf
Mesaj tarihi:
çalık'ı 1 sene kira + opsiyon ile almak en doğrusu görünüyor şu an oyuncu satmadığımız için zaten. hem büyük takıma nasıl uyum sağlayacak onu da görmüş oluruz ama pek yanaşmıyor buna anadolu takımları. serdar aziz bizim için 3-4m ederdi o da türk oyuncu almak zorunda olduğumuzdan ama gs için gereksiz bir transfer oldu bana göre, semih ya da hakan'dan ne farkı var anlam veremedim. hele bonservis açığına dikkat edilmesi gereken bir dönemde.

kap kime nereye geldi? twitter'da bir şey yok ama.
Mesaj tarihi:
Fiko oyuncu satışı olmazsa 6 milyon olarak açıklamış bütçeyi maksimum FFP tedbiri sebebiyle. Bunun 1.250'si zaten Marcelo'ya gitti kaldı 4.75

Gomez'in bonservis, kaleci, 2 stoper, 1 sağ bek falan nasıl alınacak yahu
Mesaj tarihi:
gomez'e bonservisini getir yıllığını 4-5m yapalım felan diyecekler.

kaleci fabri işte bonservissiz, 1,1m 3 yıllık. fikret orman'ın dediğine bakılırsa boyko / fabri / tolga kalacak ve yılda 3,2m kaleye veriyoruz bakalım. saçma oldu bayağı bence ama yapacak bir şey yok, ospina'yı bıraksa wenger iti boyko satılıp o alınacaktı.

stoper n'koulou alınacak sanıyorum, yıllık 1,5-2m arası olur imza parası yıllığa eklenir. gustavo gomez kira + satın alma opsiyonu ile gelecek seneki bütçeyle alınır. gelecek sene ffp yok ama fiko varmış gibi transfer yapacağız artık dedi.

sağ bek gg, 1,7m 3 yıllık. imza parası ya yıllığa eklenecek.

bunların dışında o kalan parayla orta seviye homegrown türk topçu alınacak zira elimizde sadece tolga, ismail ve gg var şu an, zira pektemek <-> kiradan gelecek ömer şişmanoğlu değişimi yapılacak ve ömer de homegrown değil. ahmet çalık, 1461'in sol beki felan çıktı haberler getirirler birkaç genç.

töre'ye ısrarla 12m pound istiyor fiko, satılırsa gustavo gomez alınır ve mario gomez'e bonservis verilir diye düşünüyorum.

muhtemel uefa listesi. liste dışı kalanlar ligde oynayabiliyor elbette.

said:

01-) Club-Trained (1): Necip Uysal
02-) Club-Trained (2): Veyse Sapan (ya da Hüseyin Yılmaz)
03-) Club-Trained (3): Eslem Öztürk (ya da Enes Durmuş)
04-) Club-Trained (4): Furkan Yaman (ya da Hamza Küçükköylü)
05-) Association-Trained (1): Tolga Zengin
06-) Association-Trained (2): İsmail Köybaşı
07-) Association-Trained (3): XXX (TRANSFER)
08) Association-Trained (4): Gökhan Gönül (TRANSFER)
09-) Fabri (TRANSFER)
10-) Stoper (TRANSFER)
11-) Sol Bek (TRANSFER)
12-) Rhodolfo
13-) Oğuzhan Özyakup
14-) Atiba Hutchinson
15-) Jose Sosa
16-) Andreas Beck
17-) Olcay Şahan
18) Ricardo Quaresma
19-) Kerim Frei
20-) Cenk Tosun
21-) Tolgay Arslan
22-) Gökhan Töre (AYRILIRSA ARAS ÖZBİLİZ)
23-) Mario Gomez (AYRILIRSA TRANSFER)

LİSTE DIŞI KALANLAR: Boyko, Günay, Serdar (sözleşmesi bitti), Pedro Franco, Alexis Delgado, Milosevic, Marcelo (sözleşmesi bitti), Tosic, Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek. (Gökhan Töre ayrılmazsa, Aras Özbiliz de liste dışı kalıyor).
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Fiko oyuncu satışı olmazsa 6 milyon olarak açıklamış bütçeyi maksimum FFP tedbiri sebebiyle. Bunun 1.250'si zaten Marcelo'ya gitti kaldı 4.75

Gomez'in bonservis, kaleci, 2 stoper, 1 sağ bek falan nasıl alınacak yahu

Fikolar Gomez'e tek kuruş bonservis ödenmeyecek vs. diyorlar paso, menajeri de zaten bonservissiz koparmaya çalışıyormuş ama sanmıyorum. Bize gelmezse Fiorentina da oynamak istemediğinden Almanya'ya falan satılır tahminen işte oradan gelirin %60'ını falan biz alıyoruz yanılmıyorsam. En kötü 10'a satsa Fiorentina zaten 6 milyon falan daha kasaya girecek.

Töre de satılırsa zaten sıkıntı kalmaz, Gomez'e de gerekirse para verilir.
Mesaj tarihi:
Pazdan ne ya, Sabah'ın sıkışı bizimkiler ilgilenmiyordur bile %99 falan. Zaten sıkan ve ardından sürekli iddia eden tek yayın organı da Sabah ve ATV/Aspor ki başka yerde geçmiyor bile isim asdfadsfasd

Ki gayet sıradan adam Pazdan.
Mesaj tarihi:
glik çok pahalı bizden iyi teklifleri var, n'koulu ile de anlaşamadılar bir türlü, sanırım imza parasını sağlam istiyor. şg de sol ayaklı bir stoper tercih ediyormuş. almanya maçında da iyiydi bayağı pazdan. bunlar arasından gelmesi en muhtemel n'koulu ama bence.
Mesaj tarihi:
kaleci fabri yalan olmus sanirim. umarim oyledir.

stopere de gliki napip edip alsinlar. gt7'yi versinler olmadi 15e torinoya ustune glik ve 5 kagit atsinlar bize ya da bi sag sol bek fln versinler yaninda. :P

kaleye de o ospina gelecekti, beceremedi gerizekali yoneticiler. senol'un da tolga tribi yuzunden senol da bastirmiyor yonetime kaleci icin. gene sl'de hazir olun gene efsane jeneriklik yiyecegimiz gollere tolga ile.

forvet de gomez giderse tek alternatifi dzeko bence. torres de plase olabilir. bu ikisi disindaki isimlar gomez'i mumla aratir. ki torres de aratabilir aslinda.
Mesaj tarihi:
GG sonunda KAP'a bildirildi. Yaklaşık 1.5 ay önce buraya yazdığım rakamlara sonunda evet demiş ama +1 yıl kurtarmış.

İlk teklif 3 yıllıktı. Eğer duyumcular vs. sıkmıyorsa 4 yıllık imzalamış. Bu konu bende işte nötr olan transferi biraz negatife çevirdi ama öyle ya da böyle TR de önemli bir figürü takıma alıyoruz. Tahminen bu 4 yılın en az 2 yılında kulübenin bir parçası olacak ama kenarda durması bile önemli olabilir.

Neyse sağlık olsun, hayırlı da olsun. Benim için halen kapalı kutu verebileceği performans ve Beck'ten de ekstrem bir katkı vermeyecek ama en azından BJK'nin geri savunma beşlisinde ikinci bir mevkiide de sezon boyu tek bir sıkıntı yaşamayacağız. Bu çok iyi oldu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...