Wispy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Abi Glik bize gelmez. Adamlar zenit'in 10+ teklifini reddettiler yeni.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Glik bence de gelmez, Zenit'in 14m neydi teklifi, bizimkiler de o kadar çıkamaz zaten, çıkmaları da mantıklı olmaz ayrıca
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 valla satılacak da ne zaman anlamadım. töre'nin euro2016'da oynamamsı da kötü oldu, gerçi çok iyi bir para harici satılması taraftarı da değilim ben. boyko da 11'de çıkmıyor felan sıkıntı yani. gomez'in 11 çıkmaması iyi mi kötü mü bilemedim, çıksa gol atsa hayatta bizde kalmaz ama çıkmayınca da bjk'de bu kadar iyi yıl geçirdim oynayamadım, demek daha iyi bir lige gitmeliyim kafasına girebilir. kamil glik'i izledim dün baya iyi bir adam ya gelse efsane olur cidden. gustavo gomez güzel bir yatırım olur iyi paraya düşerse. kadro ile ilgili 15+4+4'ün 4'ünde sıkıntı var galiba o yüzden bence tek yabancı stoper + serdar aziz'i almaya çalışıyoruz. şurada çok güzel açıklamış: https://medyabesiktas.wordpress.com/2016/06/13/uefa-a-listesi-sorunsali/
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Glik'in 14 olayını vs. biliyorum ya, zaten Sevilla falan da görüşüyor şuan Torino'yla hani piyasası da olan bir adam. Oyuncuyu ikna etmek elbet önemli ama böyle piyasası varken bize gelmek için Torino'ya atar gider yapmaz. O yüzden beklentim yok zaten benim de. Bir de niyeyse geçen sene Konoplyanka'nın GS ve özellikle BJK'ye yaptığını da yapıyor olabilirler gibime geliyor nedense. Kono bildiğin BJK'yi fiyat pazarlığında koz kullanıp Sevilla'nın istedikleri fiyatlara yaklaşmasını sağlamışlardı. Sanki öyle bir hava var ya. Götümüze çok kaçmadan ama iyi bir fiyata bir şekilde alabilirsek cidden harika olur ama. keşke ya...
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Abi Konop'un bonservisi elindeydi. Glik'in kafadan 15 milyon euro bedeli var. FFP'de mutlaka Töre'nin satışı ile gelir göstermeli bu miktarlara girecek ise Beşiktaş
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mümkün değil giremezler girmezler.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bu adidas sadece türkiyede ekzantrik forma yapmakla meşgul herhalde. gidip manchester utd'ye düz kırmızı forma olmadan koleksiyon çıkartabiliyor mu acaba? Çubuklu forma olmadan kreasyon yapmıyacaksın arkadaş satmak istiyorsan bu kadar basit. Çubuklu + düz beyaz'ı yap , 3. forma olarak istediğini yap. Millet 1 değil 2 forma alsın ama nerdeeeee
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Abi bizim formamız beyaz, şort siyah. Bu kadar basit. Ama ya full beyaz, ya full siyah giyiyolar. Altına siyah şort giyilecekse şu byeazforma da güzel aslında. Kendi evinde beyaz forma siyah şort giyeceksin. Bunu haricinde hepsi deplasman formasıdır. Deplasmanda düz siyah giy, düz kırmızı giy, düz pembe fuşya mor ne giyersen giy. Kendi sahanda kendi formanı giyeceksin. Düz komple beyaz bi forması yok Beşiktaş'ın.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 İsmail'in menejeri Radyo1903'e bağlandı. TR de başka kulüple görüşmedik, BJK ile de yıllık 1.4 milyon euroya anlaştık. Yurt dışından 3-4 kulüp teklif etti. Espanyol ile görüştük vs. dedi ama 2-3 güne kadar karar verecek dedi. İsmail de kalıyor güzel oldu.
totemic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 1.400.000€ ne abi İsmail'in hakkı ancak 600.000€.. O da yıllardır takımda oldugundan dolayı.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Saçma sapan hatalarından sonra çok güzel ıslıklarım İsmail'i artık.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ismail'i o kadar da öldürmeyin abi, türkiye'de sol bek mi var sanki doğru dürüst. bizim türkiye'de yetişme oyuncuya ihtiyacımız var yukarıya ilgili linki atmıştım. 1,4m full fiyatıdır umarım primler vs alayı dahil. yanına bir de tecrübeli defansif bek lazım ama, şl'de ismail ile olmaz o iş.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ismailin yanına bi bek daha lazım evet
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Vestam Feguli'yi almış. Yazık oldu 35 milyonluk Töre'ye. Yalnız teknik direktör olsam Feguli'ye çaycılıktan başka görev vermem. Biliç parayı bol bulmuş herhalde. Premiyer ligin verdiği paraları nerflemek lazım.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 10 yıl önce bugün, tarihi bir leke :(
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Aceace said: Vestam Feguli'yi almış. Yazık oldu 35 milyonluk Töre'ye. Yalnız teknik direktör olsam Feguli'ye çaycılıktan başka görev vermem. Biliç parayı bol bulmuş herhalde. Premiyer ligin verdiği paraları nerflemek lazım. bu sene özellike uçtu adamların gelirleri, berbat sezon geçiren unitedın %20 gelirinn artması falan nedir ya
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 töre gitti sanırım. meçhul Twitter'dan veda etti töre ye. yolun açık olsun hersey için Sağol tarzında
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Boyko'nun menejeri de Leicester'la görüşüyormuş. Alsalar ya güzel paraya keşke, kalacaksa eyvallah diyorum o eleman çok iyi kaleci kötü başladı sadece diye de gidecekse de iyi kazandıracak bir takıma gitsin. Marcelo'yu aldık bu arada, yıllık 1.2 milyon euro alacakmış 3 yıllık sözleşme.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Marcelo iyi oldu ya o paraya daha iyisini bulamazsın. Ben özellikle Osmanlı maçında çok beğenmiştim.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Gustavo Gomez ile anlaşma sağlamışız. Kulüpler arası pazarlık sürüyormuş. Edit: said: SON DAKİKA | Gustavo Gomez'in menajeri, Beşiktaş'ın Paraguaylı oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığını açıkladı. AUGUSTO PARAJA: "Gustavo için Beşiktaş'la prensip anlaşmasına vardık. Üç gün içinde anlaşmayı resmiyete dökmek için Türkiye'ye gideceğim AUGUSTO PARAJA: "İki taraf da fedâkarlık yapar, kulüpleri bir noktada buluşturabilirsek, bir hafta içinde bu transferi sonuçlandırabiliriz."
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 iyidir iyidir takım gençleşsin biraz. yıllık ücreti fazla değildir zaten bonservise 4-5m kaçacak artık yapacak bir şey yok.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ismail'e senelik 1.3 vermişiz
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 İsmailden iyisini bedavaya bulmak zor, bonservisler 5m euro dan başlar. bulsak bile min 2m euro yıllık isteyecektir.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 GG bize gelmesin diye Barça ya bile yolladi fener medyasi hatta en son fenerden ayrilirsan seni bosarim demis esi diye haber yaptılar
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Ismarlama haberler işte. Ozan Tufan'ın saç oynama tikini açıklamıştı bir gazete de.
Öne çıkan mesajlar