Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fb taraftarı aziz yıldırım kafasında neyse parası veririz, oynasın bıdı bıdı yapmasın kafasında olduğu sürece aziz gitmez bir yere. şl'de oynamak ister, aziz'den baymıştır gitmek ister, türk hoca ile çalışmak ister, takımda hiç bir şey yapmayan adam iki katı fazla maaş alıyordur gitmek ister vs vs. her şey mutlak değer para değil yani. ücret farkı azaldıkça diğer koşullar ağır çekti mi başka takımda oynamak isteyebilir her oyuncu.

ha ayrıca o kadar fark yok arada zira imza parası veriliyor ve bu da sözleşme süresine bölünecek. fb'nin verdiğine yakın yıllık kazanca getiriliyor yani.
Mesaj tarihi:
Tyrion said:

Esh said:

Sen imza parasi oduyosun ama 2ser m €

anlamadım ? sen derken?

Besiktas imza parasi veriyo 2m gg ye ve topala.

O aradaki farkin 4 kati falan ediyo olmali
Mesaj tarihi:
şu iki adamın bize gelmesini o kadar çok istiyorum ki
sadece komşuma nasıl aldık ama ya demek için
adam tüm gün bu adamlar size niye gitsin ki beşiktaş kim ki
feneri niye bıraksınlar ki deyip deyip dururdu
Mesaj tarihi:
1,7 + 2m imza 3x 1,7m + 2m imza, yıllık 2,4 yapıyor, 12k galibiyet primi, e zaten fener 2,250 + maç başı 10k euro veriyor, üstelik galibiyete 12k(tl) verirken adam maç başı 10k(euro/33k TL) veriyor. 9 yıllık takımı bırakması için matematik açısından da bi motive durum yok ki? var da ben mi göremiyorum?

Herşey para değilmiş de bık bık bık. o zaman bu adamlar niye FB imza atmıyor da "para herşey değil aynı paraya BJK ye giderim" diyor? Profesyonel futbolcu bunlar. Kaldı ki şu anda bile FB maaş bütçesi olarak bjk de daha fazlasını veriyor.

Arka sayfalarda BJK nin maaş ödemeleri vardı liste halinde, FB'nin şu anda ki hali hazırda ki sözleşmeleri kadar ödediği kaç futbolcu var? Topal 2,6 + maç başı 10k euro alıyor, Sosa bu ıl 2m Euro Totalde almamış, şimdi kalkıp GG ve Topalı alıcaz diyorsun. E bende diyorum ki ; alabilirsin kardeşim de . öyle "fiko baba çok ölücü, 1.7m bitirmiş" hikayelerini bi zahmet geçin yani..
Mesaj tarihi:
birader halen neden bakkal hesabı yapıyorsun? adamlar net para olarak bakıyorlarsa caner neden inter'e gitti? gökhan yurtdışına gidemez diyelim hadi, o zaman neden fb'ye evet demedi şimdiye kadar en yüksek veren oysa? adamlara gidip yarı maaşları teklif edilmiyor yakın bir şey teklif ediliyor işte, ona göre kararlarını verirler.

bir de hala fb maaş bütçesi iyi kafasındasınız. bu sene ffp'ye uymak zorunda kalınca göreceğiz o bütçeyi.
Mesaj tarihi:
kardeş işte fenerli kafası her şey para gibi bakıyosun.

aziz yıldırım yıllardır canla başla mücadele eden gökhan gönül'ü medya ve taraftarın önüne attı. çakallara malzeme yaptı, ben olsam arkama dönüp bakmam bile. fenerbahçe taraftarında vefa denen bir şey yok, alex nasıl gönderildi, gökhan nasıl gönderilmeye çalışıldı, hakeza mehmet topal. FFP dersin bugüne kadar olan emeklerinden dolayı teşekkür eder yollarsın. Bir önceki senede yaptığın transferler yüzünden çıkan faturayı ikon futbolculara kesip kendin yırtmaya çalışmazsın.
Mesaj tarihi:
Caner zaten kafasında Fenerbahçe'yi bitirmişti hatta o karıdan sonra Türkiye'yi bitirdi. Mis gibi Milano'da takılacak işte. O ayrı bir durum.

Bir de BJK-GS-FB'nin maaş bütçesi bir değil ki? Sportif gelirlerde FB ve GS hala çok önde. NBA'deki gibi salary cap değil bu herkese eşit verilsin; o yüzden Fiko taraftarı gibi gaza gelmeyip, ayağını sağlam yere basarak ilerliyor. GS'nin geçen sene FB'nin de muhtemelen bu sene bu durumda olması kol gibi kontratlardan kaynaklanıyor. Bir de Töre ile oyuncu satışı geliri piyango olacaktı, o zora girdi Feghouli'ye dönünce Bilic

Selçuk ve Burak'ın kontratı uzatılırken 29-30 yaşında adama zam mı yapılır dedik biz Aysal'a çok. Aynısı şu an Topal ve GG için de geçerli oluyor her türlü, o yüzden Fenerbahçe bunu istemiyor. Ama Beşiktaş'a bakınca da GG'nin eski kontratının da Fener'in şu anki teklifinin de azını veriyor. Bu işin sonunda GG Fenerbahçe'de kalır
Mesaj tarihi:
calimero said:

aziz yıldırım yıllardır canla başla mücadele eden gökhan gönül'ü medya ve taraftarın önüne attı. çakallara malzeme yaptı, ben olsam arkama dönüp bakmam bile.

sırf şu olay güzünden bence bize geliyor zaten
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Ama Beşiktaş'a bakınca da GG'nin eski kontratının da Fener'in şu anki teklifinin de azını veriyor. Bu işin sonunda GG Fenerbahçe'de kalır

Nihayet Türk futbol piyasasından anlayan biri. tşkler.

ayrıca;

Fenerli kasfası / bakkal hesabı diyen adamlar , Töre'de Atiba'dan kaç para gelcek diye hesap yapıp burada "para önemli değil " diye duyar kasıyor. Futbol = para bu kadar basit, futbolcu için de herşey para, M.Topal'a FB 2,6 + maç başı 10k(euro) 4 yıl sözleşme teklif etmiş,herşey para değil BJK alır diyorsunuz. Alınca napcan? Sosa'ya Oğuzhan'a Q7'ye ne vericen 1,5? komik olmayın.

Fener taraftarında vefa diye bişey yok diyen arkadaş, başkan Alex'i gönderdiğinde yoğurtçu parkına heykelini dikti o vefasızlar ve hala da o vefasızlar maçlarda Alex diye tezahürat yapar,ama siz daha 3-4 ay evvel kendi kalecilerinizi 2gol yedi diye hep bi ağızdan "Ana bacı/ kanser" çekiyordunuz.
Mesaj tarihi:
kardeş sıkıntı mı var sende cidden, disleksi felan mısın? yönetim futbolcunun düşündüğü ederini teklif etmiş işte, ister kabul eder ister etmez adamlar, sen neyin derdindesin? oyuncuya teklif götürmek de mi yasak? senin dediğin kadar basit olsa iş şimdiye otuz kere imzalamışlardı zaten fenerle. her neyse bjk almasa bile umarım 100k daha azına bir yere gider şu adamlar da şu tipleri daha az görürüz etrafta.
Mesaj tarihi:
BJK az mı veriyor ? 2M imza parası var diyorlar. 3 yıllık imzalasa yıllık 700k maaşa katkı sağlar.

GG salak mı efsane olabileceği takımı daha az para için bıraksın. Daha çok para için bırakıyor açık ve net. Aziz de bu yüzden yükleniyor.

GG baştan fazla parayı FB den alsaydı ne aziz sallardı bu kadar ne de konu bu kadar uzardı.
Mesaj tarihi:
Fener'in efsanesi olamaz abi kimse Aziz düzeninde, tek efsane Aziz'dir. Alex bile sizin gibi aklı başına adamlar tarafında efsane mertebesinde artık. Ben imza parasını duymamıştım, aynı hesap ediyor, hatta sıcak para giriyor daha adımını atmadan Beşiktaş'a. GG hayırlı olsun

Ayrıca şöyle bir durum var. Gökhan Gönül 2 senedir iyi bir sağ bek sadece, ondan önce özellikle Ersun zamanı adam sağ bek-sağ kanat-forvet vs. inanılmaz bir adamdı. Topal'ın piyasası hala çok yüksek ama GG olayında Fenerbahçe'nin çok diretmemesi de mantıklı
Mesaj tarihi:
imza parasını da taksit yapacaklar işte abi. mantık maaş uyumlu görünsün takımla, bonservis yerine de yarı parasına imza parası vermiş olalım. yine 2.7 felan etmeyecek ama fb teklifiyle makası az tutuyorlar işte totalde, hemen hemen aynı hesap.

gg beşiktaş için iki yönden iyi, birincisi 4+4 türk olayı. türklerin çoğu gurbetçi bizim, bu nedenle bu koşulu sağlamak için en azından rotasyona direk girecek kalitede türk lazım takıma. yoksa zaten 23 kişilik kadro 15 kişiye düşüyor.

ikincisi ne olursa olsun göreceli olarak risksiz transfer. biz de isteriz avrupa'dan 23-24 yaşında geleceği parlak bir sağ bek ama bunun tutup tutmayacağı belli değil, kesin tutacakların da bonservisleri uçuk zaten. bonservissiz, tecrübeli ve ne performans vereceğini bildiğin bir sağ bek bulmak kolay değil. hep diyorum ama gg alınacaksa genç bir gurbetçi de alınmalı arkasına ve yetiştirilmeli.
Mesaj tarihi:
Tyrion said:

1,7 + 2m imza 3x 1,7m + 2m imza, yıllık 2,4 yapıyor, 12k galibiyet primi, e zaten fener 2,250 + maç başı 10k euro veriyor, üstelik galibiyete 12k(tl) verirken adam maç başı 10k(euro/33k TL) veriyor. 9 yıllık takımı bırakması için matematik açısından da bi motive durum yok ki? var da ben mi göremiyorum?

Herşey para değilmiş de bık bık bık. o zaman bu adamlar niye FB imza atmıyor da "para herşey değil aynı paraya BJK ye giderim" diyor? Profesyonel futbolcu bunlar. Kaldı ki şu anda bile FB maaş bütçesi olarak bjk de daha fazlasını veriyor.

Arka sayfalarda BJK nin maaş ödemeleri vardı liste halinde, FB'nin şu anda ki hali hazırda ki sözleşmeleri kadar ödediği kaç futbolcu var? Topal 2,6 + maç başı 10k euro alıyor, Sosa bu ıl 2m Euro Totalde almamış, şimdi kalkıp GG ve Topalı alıcaz diyorsun. E bende diyorum ki ; alabilirsin kardeşim de . öyle "fiko baba çok ölücü, 1.7m bitirmiş" hikayelerini bi zahmet geçin yani..

sex kasedi ile tehdit ediyormus fikret başkan o yüzden
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...