Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 konuşuluyor, firmadakiler söyledi bana TV de goygoy takip etmem ben. NTVspor'da ne döndü bilmiyorum da tahminen onlara da gitmiştir haberi. Üç kulüp bir araya gelmez dediniz de FB ile TS aynı masada 2 haftadır pazarlık yapıyor. BJK desen bonservisle adam bile aldı 3 sene içinde olmayacak şey değil ki görüşme var yani. kulüpler artık dışarıdan adam getiremiyor. ihtiyaçları karşılığında aralarında takas yapmak hem maddi olarak hem de buna bağlı olarak FFP'yi gayet rahatlatır.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Stringray said: fikret orman şg'ye sol stoper sözü verip ersan'ı geri kiralarsa büyük trollemiş olur. bu arada çin ligi bitti sanıyorum yani yarım sezon kiralanabilir kulübü bunu neden reddeder anlam veremedim. ersan gelirse de kadroda 8 stoper oluyor bu arada kiralardakilerle birlikte. aatıf çöp, ultra gereksiz. fb'den isteyeceklerim sow, lens ve hayvandao olurdu; sow ve lens zaten kira hayvan'ı da vermezler. belki stoch bir de. Hayvan'ı Çin'e göndermeye çalıştılar ama bonservis koparamadılar. Kadroda Emenike'den sonra istenmeyen ilk adamdı halen ayrılma ihtimali var. BJK'ye gelmesini fazlasıyla isterim zaten de kiralık dışında bir ihtimal olmaz. Çin'den 5-6 civarında bir şeyi reddetmiş FB çünkü, kalkıp rakibine daha altına vermez. Edit: Lens sezon sonu zaten gidecek, kalma ihtimali yok. Zati Çin kovalıyor menejeri, FB'nin sözleşmesinde de Ocak da Çin'den teklif gelirse kiradan şahsi karar ile dönme opsiyonu var. Yani kulübü onu satsın diye. En azından BJK ile masaya oturduğunda tek şartının bu olduğu söylemişti ve FB bizim elimizden kaptığında da tahmin ediyoruz aynı maddeyi de Fener'e de koydurtmuştur sdfsds Aatif da gayet iyi adam maliyetine oranla, FB şuan bile fazlasıyla katkı verdi. Böyle profesyonellere her takımda her zaman ihtiyaç var. Ayrıca yerel ligi de gayet iyi bilen ve ona göre oynayabilen bi adam. Sadece kupada oynaması için bile o maliyetinin altına girmeye değer. Tabii Olcay ile takasta kullanmam, büyük zarar olur o.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 fiko'nun 30 yaşında geçen sezon sivas'ta oynamış kanat getirme lüksü yok şu an ya millet babel'i beğenmedi sdfssda. bu arada budvidski midir nedir bunu alacak mıyız harbi? en azından pratto olaydı ya.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 torres newcastle'a gidiyormuş. erdal torunoğulları bunu getirmişti şimdiye umut güner tam anlamıyla boş bir adam ya. budviski peşinde koşuyor hala.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 erdal torunoğulları torres'e dönüp bakmazdı bile sadffdsa
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 DarKRideR said: Üç kulüp bir araya gelmez dediniz de FB ile TS aynı masada 2 haftadır pazarlık yapıyor. BJK desen bonservisle adam bile aldı 3 sene içinde olmayacak şey değil ki görüşme var yani. uclusu olmayacak sey. ts su anda fb ve bjk arasindaki butthurt rekabetini degerlendirmeye calisiyor. o sebeple uclu pazarlik daha da fantazi.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 aatif bonservisiyle alinacak oyuncu degil. kiralik olabilir anca. su an o bile riskli bence. aatif'i begenmeyip babel'i begenenleri anlayamadim. babel araplara gitmeden iyi bir sezonu vardi kasimpasa'da. onun disinda komple fail kariyeri. aatif ust uste akiyordu fener'e gelene kadar. sistem uyarsa, kendisi fitse akar yine. babel'e kumasi kaliteli dendiginde aatif pozisyon yaratmis, gol bulmus oluyor. olcay gecen sezon kotuydu. bu sezon da kotu. onumuzdeki sezon da kotu olmasi kuvvetle muhtemel. bunu kabullenirsek faydali olur. takas ihtimalini gercekci bulmuyorum. en basta oyuncular hicbir zaman kabul etmiyorlar. ayrica takas istekleri de gercekci olmuyor olcay + 1.5m euro... eeeh.
totemic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ya bu bizim abu son kur olayıyla 14.250.000,00-TL mi alıyor yıllık? yazık ya şu adama verilen paraya..
dhoward Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Ligin müptezeli Fiko Antalya'ya kızınca gelip Ekici transferine salça olmuş. Adam mahallenin delisi sanki, alakasız bir olaya sinirlenmiş gelip sana bıçak çekiyor
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 iyi de bjk ekici yi zaten istiyordu ki.hatta olcay takası konuşuluyordu
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Abi BJK ekici'yi hiç istemedi, en azından ŞG ve zaten açıklaması da yapıldı ilgilenmiyoruz diye. Hatta ŞG gelirse 5. alternatif olur, önündekilerden birini yollamadıkça istemem bile dedi. Medya goygoyu boş beleş haberler onlar. Gerçeklik ihtimali bile üzüyor gerçi, çöpün daniskası anılması bile üzüyor. Sezer Öztürk 10 kat daha iyi transferdi.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ekici tarzı bir oyuncu yok bjk kadrosunda o başka mesele de çok da gerekli değil bu adam bize bence. ekici bir sosa değil yani. fiko beleş kapatmaya uğraşıyor olabilir doğal olarak - bence iyi şartlarda yine de mantıksız transfer olmaz - ama sanmıyorum ki bize gelsin, fb daha iyi kontratı koyar önüne zaten adamın. ts fb'ye vermemek için bjk'ye yanlıyor olması da çok muhtemel. ha oldu geldi bu adamı 10 numaraya koyup talisca'yı forvete çekerler söyleyim şimdiden. bir sosa olmadığı için de yalan olur o sistem. bjk 433'e dönmeli acilen şu kadroyla.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Ekici tarzında adam nasıl yok ya? oğuzhan ve tolgay var, ikisi de üç klasman daha iyi adamlar en kötü zmanlarında bile. net menajer transferi, para cukkalamışlardır yine. rezil herifler ya... Olcay'ın gidişi onaylandı bu arada. Büyük rezalet cidden büyük rezalet... Ekici için Olcay'ı göndermek. Bu takım menajere domalan zihniyet ile bu sene şampiyon olamazsa zerre şaşırmam. Bekliyorum zaten bi şampiyonluk kaptırma hikayesi daha resmen Bilic'in ikinci sezonunu yaşıyoruz sezon başından beri, sonu da aynı olacak iyice inanmaya başladım.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Olcayi ber ekici yi al Daha kotuyu verip az kotuyu aliyoruz
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 olcay gitti, ekici gelirse üzülmem, olcay için de iyi olur belki parlar biraz trabzonda bizde iyice köreliyordu, sevdiğimiz bir futbolcu.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ekici fenere gideceğine bizde yedek beklesin sıkıntı yok. Ekici tam fenerin ihtiyacı olan adam.
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 DarKRideR said: Ekici tarzında adam nasıl yok ya? oğuzhan ve tolgay var, ikisi de üç klasman daha iyi adamlar en kötü zmanlarında bile. net menajer transferi, para cukkalamışlardır yine. rezil herifler ya... Olcay'ın gidişi onaylandı bu arada. Büyük rezalet cidden büyük rezalet... Ekici için Olcay'ı göndermek. Bu takım menajere domalan zihniyet ile bu sene şampiyon olamazsa zerre şaşırmam. Bekliyorum zaten bi şampiyonluk kaptırma hikayesi daha resmen Bilic'in ikinci sezonunu yaşıyoruz sezon başından beri, sonu da aynı olacak iyice inanmaya başladım. oğuzhan ve tolgay forvet arkası oynayamıyor, nasıl ekici ile aynılar dark yapma gözünü seviyim. 4-2-3-1'in 3 ortası oyuncusu yok beşiktaşın, aboubakar ve cenk gibi forvetin varken orası boş kalınca sezonun ilk yarısı gibi oluyor gol atamıyoruz. Ekici iç saha maçlarında 3-4 puan kurtarır iyi seviyede oynarsa
oldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Biz olcayı verdikde ekiciyi almadık sanki.Hatta fenere gitti diye haberler var anlamadım olcay niye gitti o zaman.
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 talisca forvet arkası değil mi abi? Ne ekicisi
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Ekici de forvet arkası değil ki normalde? Adam yokluğundan Ersun orada oynatıyordu. Orta sahanın ortasıdır onun yeri. İleride Tolgay'ı oynatmaktan farkı olmaz Ekici'yi oynatmanın. TS de gerçi Ersun bi boklar deniyordu ama çözemedik. Orta saha Bero sağ açık, orta saha Ekici forvet arkası. Sağ kanat Castillo, sol açık. Suk'u sol açık denedi bayağı bir maç falan... Ha Ekici yerine sabit bi odun diksen gerçi çarptırıp hücumda daha çok iş yapabilirsin. Zaten orta saha pas trafiğinde duvar olup, yana oynamak dışında da bi olayı yok.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Hep futbolcu transferleri konuşuluyor. ŞG ne durumda kalıcı mı var mı isteyeni? Yollayın Çin'e mine
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Arabistan'dan teklif gelmiş yazında gitmedi. Gitse keşke, emekliliğini düşünsün reyiz artık plx
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Avcı bjk ye gelmez. Gelirse ya gs gelir yada ibb de kalır.
Öne çıkan mesajlar