Stringray Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 matej mitroviç kimdir ya onu mu aldık şimdi ismi güzelmiş fos çıkmaz herhalde ya sdfsdf başka bilgi yok hakkında yorum yapabileceğimiz
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Stringray said: babel 2016-17 1,2m 2017-18 2,1m 2018-19 2,1m 1,5m imza parası üç yıla bölünmüş galiba yine de biraz yüksek olmuş gibi, umarım ilk devredeki deportivo performansını devam ettirir. ayrıca umarım bu 5,5m'luk bonservis hakkımızın düzgün bir stoper transferine harcanacağı anlamına gelir. Ooo Bjk de başlamış saçma sapan işler yapmaya. Bide Ahmet Çalık 4m bonservis ve 2m euro yıllık +25k euro maç başı maaş verdi mi tamamdır. Asdf.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 DarKRideR said: Gerçi düşününce cidden TR'ye artık adam getirmeyi geç, eldekileri tutmak bile bu kadar zorken bilmiyorum. Bugün konuşuluyordu Saran Medya'da bir çalışanımız var bizim, orada duymuş eleman. Fenerbahçe'nin sadece 6 transfer görüşmesi Reina'dan sonra menejerler tarafından iptal edilmiş. Hal böyle olunca Babel için bile para dizmen gerekiyor. Böyle bakınca bir şeyde diyemiyorsun... gidip muslumbord alirsin o zaman sow gibi
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Kaç tane Sow bulacaksın tabii o havuzda o da ayrı.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 gerci muslumbordun ilk tercih etmesi gereken yer fransa olur heralde
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 sow musluman kategorisinden gelmedi ki. gol krali olarak geldi ve dunyanin parasina geldi. artik bu islerin oluru amrabat. tabii ki yine ederinden fazla vererek.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Stringray said: matej mitroviç kimdir ya onu mu aldık şimdi ismi güzelmiş fos çıkmaz herhalde ya sdfsdf başka bilgi yok hakkında yorum yapabileceğimiz Napoli ile kapışıyormuşuz. 5 milyon euro bonservis biçmiş Rijeka işte oyuncu ile anlaşan kapar diyorlar. Bu arada ben bunu Hırvat milli takımından biliyorum. İzlediğim 2-3 maçında da net derim Vida'dan iyidir. Zaten bu seneki maçlarda Vida'yı kesip, Corluka ile tandem olması bekleniyor. Geçen sene Lazio, Torino ve Milan kovalamış ama kulübü 3 milyondan bir kuruş inmeyince üçü de vazgeçmiş. Bu sezon kapıyı 5'ten açıyorlarmış işte. Bizim firmadakilerde bayağı övüyor. Düzenli takip eden bölge sorumlusu fark yaratır şuan ki hali ile bile diyor ama beklentiye girmeyin dedi herkese adsfdsfsda Gelme ihtimali düşük, ama olursa allah utandırmasın derler işte. Öyle olur. Bence alamayıp Çalık'a veririz o parayı sadfsadfasdfsd
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 SG ben sezon basinda ebubekir alinirken de pivot santrafor istiyordum, hala da oyle istiyorum, eto'o iyi golcu ama asil istedigim tip oyuncu degil demis. hayaller pratto hayatlar fiko ne alirsa. sdfg.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 DarKRideR said: ] Napoli ile kapışıyormuşuz. 5 milyon euro bonservis biçmiş Rijeka işte oyuncu ile anlaşan kapar diyorlar. Bu arada ben bunu Hırvat milli takımından biliyorum. İzlediğim 2-3 maçında da net derim Vida'dan iyidir. Zaten bu seneki maçlarda Vida'yı kesip, Corluka ile tandem olması bekleniyor. Geçen sene Lazio, Torino ve Milan kovalamış ama kulübü 3 milyondan bir kuruş inmeyince üçü de vazgeçmiş. Bu sezon kapıyı 5'ten açıyorlarmış işte. Bizim firmadakilerde bayağı övüyor. Düzenli takip eden bölge sorumlusu fark yaratır şuan ki hali ile bile diyor ama beklentiye girmeyin dedi herkese adsfdsfsda Gelme ihtimali düşük, ama olursa allah utandırmasın derler işte. Öyle olur. Bence alamayıp Çalık'a veririz o parayı sadfsadfasdfsd abi tamam da bizim ihtiyacımız olan ayağı iyi, hızlı ve kesici bir sol stoper mi bu? bana marcelo'nun benzeri gibi geliyor. napoli ile kapışıyorsak zor o iş orayı seçer herif. çalık olayı yok abi fiko o konuları aştı artık neyse ki. bir de şu güney amerika olayını aşsa tamamdır. hadi kanat felan neyse de stoper alacaksan beyni olacak en başta, sonra iyi altyapısı olacak. çöp toplamanın anlamı yok türkiye'den kolombiya'dan felan.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Fiko o konuları aştı mı? adam daha dün babel'e 2.5 milyon euro senelik bağladı. kulübünde primlerle 1.5 milyon euro kazanan adamı kiralayıp senelik 3.5 milyon euro verdi. Gayet para saçıyor, saçma işler yapıyor. Öyle transfer dehası falan değil bu adam. Geçen senelerde Erdal Torunoğulları olmasaydı bu kulüp transfer bütçesi konusunda hiç kazanım elde edemeyecekmiş bu sene o belli oldu fazlasıyla.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Ayrıca; https://pbs.twimg.com/media/C1RyykGVQAAZdDm.jpg 4 milyon euroya BJK'de demiş Hırvat basını ve https://www.youtube.com/channel/UCoX4oS_cq6oPqXeCJdEBVMg şu linkte full maçlar var. Rijeka maçları da var burada hırvatistan ligi açık zaten. buradan maçlarını izleyip görebilirsiniz hiç izlemediyseniz Mitrovic'i. edit: Misal Zagreb maçı, ligin ilk iki sırası. https://www.youtube.com/watch?v=OL_9MOg0PCU
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 türk futbolcu konusunda aştı diyorum. türklere para bağlamıyor artık haklı olarak, özellikle beyin ve altyapı gerektiren pozisyonlar için. ancak bir sergen vs çıkacak da yeteneğiyle götürecek ya da gg, caner gibi yaşını alıp kendini kanıtlamışlar gelecek. diğer türlü türk futbolcular ne vücuduna iyi bakıyor ne de altyapıları düzgün. aboubakar'ın yıllık ücreti saçma yüksek ona katılıyorum. ben o adamı kanat forvet olarak görüyorum ve max aldığı 2,5 olmalı o pozisyonda. babel'e verilen para çok garip değil bana göre, 5m bonservis değerli liverpool, ajax görmüş bonservissiz bir kanat oyuncusu olarak. ilk yarı da iyi oynadı kesinlikle boşta kalmazdı. düşüncem 1,5 sene sonra fiko satacak zaten o adamı. mitroviç'i indirmeye çalışırlar. benim bildiğim 5,5m hakkımız var ve öncelikli eto'o. 2m + ömer gibi gidecek ona bonservis, kalanı da buna öderler.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 O_o mitrovici bitirmisiz, kapa da bildirmisiz
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 stoper ön libero sağ bek oynayabiliyormuş hayırlı olsun
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 tam aradığımız stoper değil ama çok yönlü oyuncu, yaşı genç, euro 2016'da oynamış. atiba'yı bile yedekleyebilir. anlaşma 4+ yıllık, bonservis 3 civarıysa yararlı transfer olabilir. ama sezon sonu tartışmasız bir sol stoper şart bence.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 eto'ya para bırakmışlardır umarım sdfsdf o da açıklansa da bir an önce şg önüne gelse şu transferler. geçen dönemki gibi beşinci haftada gelmesinler bir zahmet bu kez.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Eto gelse komple sistem yapmak lazim gibi bisiler soylemis sg
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 yılda 1 m alacakmış, çoğiyi transfer, de işte babel ebubekir falan nötrlüyor, gerçi ben babel konusunda o kadar kızgın değilim artık biraz düşününce. ancak daha ucuza bağlanabileceğini halen düşünüyorum.
oldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 valla suan bu ülkeye topcu getirmek baslı basına dert babel falnda daha önce oynadıgı ıcın geliyor olabilir hemde parası iyi diye tabiki. Suan sadece para için gelir yabancı oyuncu o da menajeri falan ikna ediyordur falan filan.Yoksa ayda ortalama iki patlamanın oldugu heleki bunların bazıları direk senin bulunma ihtimalin olan yere niye gelesin. O yüzden eldekiler kacmasın yeter diye dusunmeye basladım bile ben.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Abi onları geçelim ya, Adriano oynuyor Atiba oynuyor sow oynuyor sneijder kovuyorlar gitmiyor (onda da para etken olsa da). Elbette hadi diyelim alacağın futbolcuların %50 si by yüzden gelmiyor. Kalan %50den alırsın adamları. Bu bir bahane değil yani.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Aziz ne aglamissa uc mac ust ustte pazartesi maclarimiz
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mitrovic harbi çok büyük iş olmuş. Ben ihtimal vermiyordum ama güzel bağlamışız. Ama işte kağıt üstünde ihtiyacımız olan stoper değil. Hani ben gerçi stopere ihtiyacımız olmadığını da düşünüyorum ama Ersan modelinde bir stoper alacaksak işte Mitrovic o değildi. Rhodolfo'ya kulübe gözüktü yani. Mitrovic - Marcelo Tosic - Mitrovic Marcelo - Mitrovic şeklinde ancak oynayabilir verimli. Rhodolfo ile birlikte ağır olurlar. Atınç - Rhodolfo'dan farkları olmaz. Rakibi kendi sahanda karşılayacağın bir sistemi benimsersek ama Rhodolfo ile birlikte harika iş yaparlar. Ona göre biraz daha seri ve hamleli gözüküyor benim izlediğim işte. Rhodolfo geride süpürüp, önde Mitrovic beklerden destek alırsa da güzel olur. Neyse iyi iş. Katma değeri olan bir adam aldık. Umarım zararına değil, kar edip tekrar satarız.
Öne çıkan mesajlar