Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Esh said: Rewndor aglama abi Hah, işte buna verilmesi gereken cevap buydu :D
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Babel'i bitirmişler :( Transfer için Babel'i alıyor olmak, ben eksiğimin farkındayım demek. Kağıt üzerinde iyi transfer. Transfer dönemi başladığı gibi Babel'i almak büyük vizyonsuzluk, ben bu işi artık yapamıyorum demek... Geçen sayfalarda da uygun maliyetle olursa çok ses çıkarmamak demiştim şimdi "böyle demiştin zamanında reröererö" yapmayın da orada en son transferlerden biri olursa, kimseyi alamadık bari bunu alalım eksik kalacağına transferi olursa iyi iş olur da demiştim. Net kötü iş ya bu şekilde. Şuna bak N'tep falan beklerken direkt Babel ile açıyoruz transfer dönemini asdfsdfasd Ha bence min 5 gol 5 asist yapar orası da ayrı da işte... Erdal reis yerine Ahmet Bulut'a domalmanın cezasını bu sene şampiyon olamayarak çekmeyiz inşallah. Bu senede olalım da zaten bu zihniyetle bi beş sene daha göremeyiz. İnşallah bu transfer hayal ettiğim gibi rotasyona direkt alınmıştır. 11 olarak düşünmüyorlardır. Kaliteli bi kanat önüne gelsin de hemen rahatlayalım.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 1m imza parası yıllık 1,3m 0,5 + 2 yıl deniyor. yıllık ücretine ve bu seneki oyununa bakınca bedava transfer gibi görünüyor da umarım transfer olmaya kasmamıştır o oyununu. bizde 1,5 sene o performansı verse yeter artar bile, sonra çin'e itelenir. en azından şut atmaktan korkmayan bir oyuncumuz olacak herif yardırmış ceza alanı dışından içinden bir sürü. başka kanat beklemeyin bu arada artık sene sonunda töre gelir. daha da önemlisi şu haberin doğruluk payı var mı? rakitsky olmazsa ki bence hayal biraz bu gelse bari.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bu akşam ki maç nereden çıktı yahu ne gereksiz biletlerde satışa çıkmamış herkesin elinde beleşe bilet var
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Stringray said: 1m imza parası yıllık 1,3m 0,5 + 2 yıl deniyor. yıllık ücretine ve bu seneki oyununa bakınca bedava transfer gibi görünüyor da umarım transfer olmaya kasmamıştır o oyununu. bizde 1,5 sene o performansı verse yeter artar bile, sonra çin'e itelenir. en azından şut atmaktan korkmayan bir oyuncumuz olacak herif yardırmış ceza alanı dışından içinden bir sürü. başka kanat beklemeyin bu arada artık sene sonunda töre gelir. daha da önemlisi şu haberin doğruluk payı var mı? rakitsky olmazsa ki bence hayal biraz bu gelse bari. 0.5+2 yıl çok mantıklı imza parasını saymazsak. Şimdi bu transferi beğendim. Ama bir kanat daha alınmalı.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 imza parasız 1,7m diyorlardı önce, şimdi imza paralı 1,3m konuşuluyor. fiko dövizin artacağını düşünüyor olsa gerek sdfsdfs bir kanat daha imkansız bence hayatta almazlar. ffp'nin son dönemi ve ara transferde iyi oyuncu bulmak zaten çok zor. bunlara ek olarak sol ayaklı, oyun kurabilen ve hızlı bir stopere ve eto'o ya daha çok ihtiyaç var bence. al'de ilerlemesi lazım takımın biraz. tosiç ve atınç ile olacak iş değil o.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Abi kirala yani ne var. Zibil gibi kiralık alabileceğin kumaşı olan Zibil gibi adam var şans bulamayan. Kiralık sonrası satın alma opsiyonu olacak olan diye bir şey yok. Hatta 1 değil 2 tane al yani abartarak söylüyorum 1m maliyetle kiralayabilecegin yetenekli adam dolu piyasa.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 tamam da kiralamada da geçerli, toplam maaş bütçesi de ffp'de. ayrıca iyi opsiyon olmadan kiralama çok maliyetli hem kira parası veriyorsun hem oyuncuya para ödüyorsun. oynattığın yılı bonservisten düşemiyorsan ek masraf. iyi oyuncular da pek gelmek istemiyor böyle 6 aylığına top oynamaya.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Stringray said: tamam da kiralamada da geçerli, toplam maaş bütçesi de ffp'de. ayrıca iyi opsiyon olmadan kiralama çok maliyetli hem kira parası veriyorsun hem oyuncuya para ödüyorsun. oynattığın yılı bonservisten düşemiyorsan ek masraf. iyi oyuncular da pek gelmek istemiyor böyle 6 aylığına top oynamaya. Abi bizim maaş bütçesinde sıkıntı yok (diye biliyorum) O yüzden bas kiraligi gitsin
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 onu dark bilir valla. şg fırsattan istifade talisca'yı sahaya sürmüş ayağı çim görsün diye sdfds
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 teknik olarak bonservis bütçesinde de sıkıntı yok ama ileride sıkıntı çıkma ihtimali olmasın diye aşmıyoruz. maaş bütçesinde de başa baş kriterinin bayağı altındayız kadro geneli dengeli dağıtım yapıyoruz diye. %70'i mi ne aşmamak gerekiyordu sanırım gelirlere kıyasla bizim %55 mi ne. O yüzden halen 20 milyon eurluk falan bütçemiz var rahat rahat döşeyebileceğimiz. seneye mesela yine başa baş yaparak, aşma yapmadan bütçemiz artacak. stads geliri artacak, yeni sponsorlar gelecek. bir kez daha şampiyon olabilirsek borçlar bu gelirlerle 1/3 oranında falan düşme ihtimali var. O yüzden Fiko, zorunluluk olmamasına rağmen aşma yapmıyor. Takım düze çıktıkça zaten otomatik olarak artıyor barem. Yani yoksa önümüzdeki 3 yıl içinde tekrar kota yeme ihtimali vs. yok hukuken. Ben esasen başa baş olayından gayet memnunum. Hatta her sene min +5 milyon euro falan da kar yazmamız gerektiğini düşünüyorum. İdeali aslında 10 olur da Türk kulüpleri o kadarlık adam satsa yerini dolduramaz asdfsdfsad Gerçi devre arası Boyko, Alexis ve Aras transferlerine rağmen geçen seneyi sanırım +13 milyon euro da kapatıp şampiyon olduk ama güzel denk geldi Gomez reyiz falan :(
calimero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Abi bonservis konusunda ben de katılıyorum da, hani mayış söz konusu olunca bas gitsin diyorum ya ihtiyacın olan alana sadece yarim sezonluk adam kiralayacaksan. Çünkü o adam sana şampiyonluğu getirebilir. En basit örnek fener den lens, gerçi ne kadar veriyorlar bilmiyorum ama, epl futbolcu "çöplüğü". Bir ton alınıp oynatılmayan yıldız adayı var. Al oynat, çok para vermeden de alırız yani.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 onun da bir espirisi olmuyor abi. gelip bir sene sonra gidiyor, kadron yalan oluyor. yalnız ciddi şekilde rakitskiy ile görüşülüyor sanırım. net yılın transferi olur. sol ayaklı, hızlı, ayağı ve oyun görüşü türkiye'deki orta sahaların bile çoğunun çok çok üzerinde. bir hava topu çok iyi değil o da olsa 20m zaten.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 abi esprisi şampiyonluğa oynamak işte. seneye ffp kalkıyor istediğini al. baya bir esprisi var bence, ayrıca lens gibi mesela buradaki ortamı çok sever kimisi o da yanına kar kalır.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Bu arada eto Beşiktaşımıza hayırlı olsun.
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Stringray said: onu dark bilir valla. şg fırsattan istifade talisca'yı sahaya sürmüş ayağı çim görsün diye sdfds Al işte.. Ülen Dark da ben de FFP ile ilgili sayfalarca wot döşedik. Biriniz bile okumadı dimi? Adi herifler :( FeelsBadMan
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Stringray said: yalnız ciddi şekilde rakitskiy ile görüşülüyor sanırım. net yılın transferi olur. sol ayaklı, hızlı, ayağı ve oyun görüşü türkiye'deki orta sahaların bile çoğunun çok çok üzerinde. bir hava topu çok iyi değil o da olsa 20m zaten. 8 milyon euro bonservis istiyorlar. zor o iş sdfsd
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 calimero said: Bu arada eto Beşiktaşımıza hayırlı olsun. said: Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Eto’o şu anda mutlu ve çalışıyor. Takıma daha fazla şeyler vereceğine inanıyorum. Eto’o’nun gitmesinden yana değiliz" açıklamasında bulundu. Geliyor sanırım harbi sdsadf Normal şartlarda ne bileyim ilk tercihim olmazdı ama takıma lider gerek. Oturup ŞG sıçtığında takımı toparlasın yeter ki Antalya da zaten 1.5 senedir co-antrenörlük yapıyor resmen, maç içinde tüm kontrol onda. Gomez'de kaybettiğimizi o getirebilir. Şampiyon etse bu senede yeter zaten :(
mascio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 sene başında alınsın diye bi tarafımızı yırtıyorduk da kimse istemiyordu etoyu. gelsin kardeşim. gomez geri gelse daha iyi olur da eto gelecek gibi hakikaten bu sefer.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 caner ve talisca'nin sakatliklari, aboubakar'a harcanan para ve oyuncunun vasiflari paradigma degistirdi. kimse hicbir mevzuya sezon basindaki gibi bakmiyor. burun kivrilan babel free agent olunca kiymete bindi. cok bilirimden bildigim ata oynayayima geldiler.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 DarKRideR said: Stringray said: yalnız ciddi şekilde rakitskiy ile görüşülüyor sanırım. net yılın transferi olur. sol ayaklı, hızlı, ayağı ve oyun görüşü türkiye'deki orta sahaların bile çoğunun çok çok üzerinde. bir hava topu çok iyi değil o da olsa 20m zaten. 8 milyon euro bonservis istiyorlar. zor o iş sdfsd abi 3-4 yıldır pedro franco'dur, miloseviç'tir, alexis'tir kaç stopere 2-3m'ar bonservis verdik? dany bile geldi takıma bir ara ya. alayı çöp. şu 4-5m a alamadığımız kimdi sene başında, o da bir şey yapamadı. rakitskiy tam yaşında ve nokta atış bir herif, 8m değer zaten fiko 6m'a en azından çeker rahat. dört sene sözleşmeyi çaksan üç sene sonra rahat satarsın. valla eto'o'yu ben hep istedim, şu an gelse aboubakar'ın performansını bile yükseltir. uefa için de devre arasında yapılabilecek en iyi eligable santrafor zaten.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 bir de allah aşkına şu güney amerika sevdasından vazgeçilsin, takımın halen sirke dönmemesi bile mucize.
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Babel çilek olarak mı alındı ?
Öne çıkan mesajlar