Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İkinci çıksalar Barça çıkacaktı kesin, dolu tarafından baksınlar. Ama bu sene Avrupa'da her takımı içerde dışarda sorgusuz sualsiz tokatlayacak takım eksiği var. En formda ekip Real gibi ama Aykut Kocaman takımı gibi oldular, dominasyon çok yok maçlarda. Barcelona'nın defans ve bekler sıkıntılı. Bayern direkt düştü Pep sonrası. Arsenal baya formda, Chelsea'yi bile yendiler ki adamların resmen kabusuydu; feci güven geldi. Bu sene gittikleri yere kadar gitmeliler çünkü yüksek ihtimal seneye Mesut,Alexis,Bellerin falan tüyer
Mesaj tarihi:
Son 6 senedir top-16'da eleniyorlar abi. 4'ü de Bayern ve Barça. Ondan önce Barça'ya elendikleri çeyrek var. Invincibles kadronun kaybettiği final var Barcelona'ya yine. Adamların 21. yüzyıl Avrupa tarihi bu iki takımdan ibaret
Mesaj tarihi:
Atınç ve Rhodolfo'nun tandem kalitesi (y)

Yenilen tek golde de Inler'den doğan pozisyon, ekstra bir gol falan yapacak bir şeyleri yoktu. Onun dışında zaten hataları yoktu.

Eslem harbi iyi çocuk, Süper Lig de falan da forma giymesi şart artık. Geçen yıl sezon kapatmasa ŞG zaten yavaş yavaş ısındıracak diyorlardı ama bakalım.
Mesaj tarihi:
atınç ve rhodolfo iyiydi evet gerçi adamların forveti umut bulut idi sdfsd. atınç'ı son 3 maç oynatır bence tosiç'in yerine.

marcelo ön liberoda fena değildi, ayağı iyi zaten adamın net şekilde. çok zorda kalırsak sırıtmaz oynar.

inler'deki sıkıntı yavaş çekim gibi oynuyor. bizim çoğu futbolcuda bu var neden anlam veremiyorum açıkçası. kayseri'ye bile saçma sapan bir sürü top kaptırdık gerçi iyi pres yaptı adamlar maç boyu.

eslem'in tek pas olayı çok iyi cidden kesinlikle sırıtmıyor bu tip maçlarda. kupada full oynasın. fatih de fena değildi sağ bekte golün pasını da o verdi galiba. gg yetiştirsin bir zahmet şu çocuğu 3 sene daha bizde nasıl olsa. keşke oğuzhan aydoğan da girseydi yedekteydi.

aboubakar cidden şaka gibi bir herif yalnız. basit topları gol yapamıyor, gidip gomez vuruşu çakıyor. süper çalım atıyor 5 saniye sonra 10 metre ötesindeki adama pas veremiyor. güven vermiyor adam yani bir şekilde. fb maçını izledim sırf eto'o için hala keşke şu adamı alsaydık diyorum.

ahmet bulut kanalı açılmış galiba twitter'da başladı millet yine. var mı kulüpten bir haber? son ffp senesi ve ara dönem olduğundan ben çok iyi transfer beklemiyorum açıkçası ama ryan babel felan da almasınlar bir zahmet ya. uefa ciddiye alınacaksa iyi bir kanat, stoper ve forvet şart.
Mesaj tarihi:
babel geliyor harbi yalnız dsfsad

alternatif olarak düşünülüyormuş hem forvet hem kanat oynayabiliyor diye. önüne bir kanat bir de stoper alınacakmış. orta sahadan vazgeçilmiş ama kovalanan 1-2 genç varmış uygundan yakalanabilirse alınıp kiralanabilirmiş aras gibi.
Mesaj tarihi:
abi yok ya, yarım sezon iş görsün diye almaya bile değmez.

babel de şimdi kötü vs. esasen bakınca ama hani aradığımız her şeyi karşılıyor kağıt üstünde. tek sıkıntı yani devri bitmiş, gelecekte hayır göremeyeceğin bir adama kontrat bağlayacaksın.

devre arasında gerçi seni sezon sonuna kadar çıkarsın diye transfer yaparsın öncelikli ama tolgay gibi fırsatlarda yakalayabiliyorsun. o tip işler kovalamamız gerekirken direkt babel alınırsa saçma olur.

hiçbirini yapamadın, son alternatif olarak babel'i aldın yani kabul ederim ama direkt gidip almak saçmalık. aynı şekilde direkt gidip eto'o, rodellega falan da saçma.
Mesaj tarihi:
Abi bahsettiğin adam rodallega, 31 yaşında ve en az 3-4 sene daha top oynar hadi eto'o yu anladım da.

herif leblebi gibi gol attı, golün de her türlüsünü attı. bizim kazma ebubekir'in attığı-atacağı golx5 atmazsa bir şey demiyorum.

1-1.5m Euro'ya kapatabilirsen kapatırsın, adam zaten sezon sonu boşa çıkacak bedavadan gidecek.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Babel de 6 yıldır Türkiye'ye geldi gelecek yazılıyor, her takımla adı çıktı herhalde.

Abi adam zaten 2 sene öncesine kadar Türkiye'deydi.

Beşiktaş'ın 8-0'ı gören kadrosundan kimse kalmamıştı, tersten de bunu telafi etmiş olurlar hem sjdfjsdf. Onun dışında iyi adamdır Babel ya, ŞG bu tip hücumculardan her zaman istediği verimi alıyor; Olcay ve Kerim'e yüklediği rolü verir
Mesaj tarihi:
o tutan bir kumardı rotasyona alınmıştı, bir de almanya'dan gelmişti sonuçta. son maç defansif orta saha oynadı pek sırıtmadı da. babel direk kötü olarak bilinen biri sdfsd

uefa'da final hedefleniyorsa yüksek kalite stoper, sol kanat ve forvet şart. bu sene idare etsin deniliyorsa bile babel saçma. denildiği gibi oğuzhan, tolgay gibi transferler yapmaya çalışsınlar. hayır babel denilen herifin kerim ve aras'tan ne farkı var onu hiç anlamadım.
Mesaj tarihi:
Allalla neden küçük düşünüyorsunuz abi. Beşiktaş bursaspor değil artık feda dönemi de geçmek üzere.alacaksak sağlam bir adam. Alalım gerekirse okuturuz başka takıma 1-2 sezon sonra.
Mesaj tarihi:
ffp'nin son dönemi bu işte hala geçmiş değil. uefa'da final hedefler arasındaysa babel performans verecek felan bekleyecek zamanımız yok, hali hazırda oynadığı takımlarda iyi performans veren ve uefa eligable adamların transfer edilmesi lazım. bunlardan da çok yok elbette mantıken, ara transferde genellikle sezonu idare etsin işleri yapılıyor. töre de artık yalan olduğu için ucuz maliyet diye babel getirecekler yüksek ihtimalle.

bana kalırsa babel felan salla. aboubakar gönderilemeyeceğine göre (fiko 4 yıllık anlaştık demişti) kendisini kanat / ikinci forvete atıp sağlam bir santrafor ve şl 30+ maç görmüş, geriden oyun kurabilen klas bir stoper alınması yeterli. idareten transfer yapılacaksa da eto'o gelsin ara dönemde yeter.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...