Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 abi o saydiklarin 5 sene oncesinin adamlari deil mi ya? hepsi cop oldu o adamlarin
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 25 yaşında ibra tier biliyorsan söyle de alalım takıma sdfsd
calimero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Stringray said: abi bu adamın gomez positioning / finishing'lisini alamayız zaten hayal görmeyin sdfs o özellikte adamlar direk 40-50m. gomez bu iki noktada çok iyiydi evet ama aboubakar modern forvet özellikleri daha iyi. 15 şl maçında penaltı kullanmadan 9 gol 1 asist yapmış 24 yaşında bir adam bu, twitter'da felan saçma sapan eleştiriliyor. bu adamın gomez positioning ve finishing'lisi gerekmiyor bize. positioning ve finishing sahibi bir adam gerekiyor. CF eksiğimiz var, kanat forvet olarak da ihtiyacımız olan aboubakar değil Stringray said: top kontrolü on numara. kaleciden ya da stoper / beklerden gelen uzun topları çok iyi yumuşatıp kenarlara ya da orta sahadan gelenlere aktarabiliyor. stoperler hep sırtında kalıyor ve geçit vermiyor onlara. gomez bu konuda eh işteydi. kontrolü 10 numara ona eyvallah. ama dağıtabiliyor mu her zaman o topları? eh işte. bu konuda emekli oyuncu dostluk maçlarındaki futbolcular gibi, yetenek var ama göt kalkmıyor. 2 metreye top atamadığı çok oluyor. kaç tane pozisyonda dün bile topu kontrol ettikten sonra, pası aldıktan sonra ezdi bıraktı sağda solda bir ton boş adam olmasına rağmen Stringray said: fiziği ve dribling zaten efsane. topla rakibin üzerine üzerine giden siyahi forvet özlemimiz dindi. bu adam topla benim üzerine gelse korkup kaçarım yeminle. preslerde de bu özelliğini çok iyi kullanıyor karşı defans direk vuruyor topa korkup. gomez bu konuda vasattı. çalımları o cüsseye göre ilginç şekilde çok iyi. çok rahat çalım atıp hızlanabiliyor. gomez de bu hiç yoktu. Fiziği efsane falan değil ya da dribbling'i. Fiziği gereksiz şişirmiş kanımca yoksa uzun mesafede bu kadar yardırabilip, kısa mesafede bu kadar hantal kalmasını başka bir şeyle açıklayamayız. yani 8-pack olması bir futbolcuda o futbolcunun fiziğini mükemmel yapmıyor. Misal atınç da bu salaklığa girmiş, fiziği bronz yunan tanrısı fiziği ama hızlı mı? ı ıh, aşırı yavaşlatmış o fizik atınç'ı. kaleci volkan da aynı hataya düşüp sonra o hatadan dönüp 1 yıl kaybetmişti mesela. çok iyi fizik =/= futbol ya da belirli pozisyonlar için iyi fizik. dribbling'i efsane falan değil, bazen çok iyi çalım atabiliyor bazen de atamıyor. ayakları aşırı yavaş kalıyor bazı pozisyonlarda, ya da beyin-motor koordinasyonu düşük hızlı karar veremiyor. hangisi bilemiyorum. gomez de gayet çalım atıp hızlanabiliyordu bu arada. Aboubakar kadar pres yapmayan bir forvetimiz olduğunu uzun zamandır hatırlamıyorum, presle falan gelmeyelim pls. Stringray said: pes etme gibi bir olayı yok. son golü izleyin mesela 10 saniye önce aboubakar sağ taraftan orta açan adam. top oğuzhan'a dönünce direk ortaya koşmaya başlıyor ve quaresma ortasında golü atıyor. küsme vs yok maç içinde hep yüksek morali. gomez kaddar winner değil henüz bu yaşta olması da imkansız. Allahallah o pes etmemek mi abi? adam gol atmak istiyor gol kaçar, senin arkadaşın topu almışsa bir zahmet sen de ortaya geçersin. bir zahmet de küsmesin yani, bokum gibi oynamasına rağmen hala kredi veriyor taraftar, aboubakar kim yoksa. Bir de eğer pes etmemek diyorsan dün onu cenk yaptı aboubakar değil. Stringray said: son olarak karakteri atiba gibi kusursuz. kaç maç oynadı bir kere arkadaşlarına el hareketi yaptığını görmedim. mesela benfica maçı sonrasında soyunma odasında ne konuştunuz dendi, söyleyemem orada kalır dedi. sürekli performansı soruluyor adamın röportajda orası sizin bileceğiniz iş diyor. daha liglerin 3'te biri oynanmadı porto'ya asla dönmeyeceğim diye köprüyü yakıyor. bu karakter olayı cidden çok önemli ki adriano da böyle kaliteli bir adam çıktı. Atiba gibi kusursuz karakter, atiba gibi oyun oynayan adamda parlar. o zaman kalede adam gibi adam tolga oynasın, sağda solda adam gibi adam başka vasat futbolcular alıp oynatalım. ayrıca abi adamın karakterini daha görmedik, çünkü bu kadar kötü oynamasına rağmen! hiç yuhalanmadı. e zaten az biraz insanlık biliyorsa o da bunun karşılığını verir insani anlamda, herke verir. senede bonuslarla 5m'a yakın para alacak bu adam. Porto'ya dönme olayı da, porto'da kaç para alıyormuş? porto'da böyle oynasa kaç maç sonra kadro dışı kalırmış? falan gibi soruları sormak lazım. Dediğim gibi fenerbahçe'de lens mesela fener'de kalmak istiyorum diyor, ona saygı duyarsın para pul olsa da ortada çünkü adam bu sene tanrı performansı verdi. ama aboubakar porto'ya dönmek istemiyorum dediği zaman, ne diyon lan sen değişik denir. ne oynadın ki zaten porto seni geri istesin. Stringray said: ha ben yine 433'te sol uçta oynamasını isterim ama şg kolay vazgeçmiyor geçen seneki formasyondan. son vuruşları biraz yukarı çekerse world class bir forvet kazanmış oluruz bana kalırsa uygun bir bonservisle. son vuruşlarını baya baya yukarı çekmesi lazım ayrıca biraz da bence futbolcudaki asıl adamlık olan "azim" özelliğini kazanması lazım. yürüyor ya bu arkadaş yürüyor. lan son 10 maçta 20 tane pozisyon sayarım bunun önünden top tıngır mıngır geçiyor lan arkadaş bir kay ya bir müdahale etmeye çalış o topa. dün cenk'in vurduğu topta azeriler bile dedi aboubakar neçin atlamiyr diye. ki o pozisyon zor bir pozisyondu. bunun çok daha kolaylarında atlamıyor adam. gol attı falan diyoruz ya bizim forumda halı saha oynayan çoğu kişi şu adamın attığı golleri o pozisyonlarda kaçırmaz. hatta kaçırdıklarını da atar. farklı özellikleri var elbet ama gol vuruşları açısından söylüyorum. o mevkide oynayan bir topçu için çok daha iyi olması lazım gol vuruşlarının, biraz daha iyi değil. Ayrıca dediğim gibi yırtması lazım kendini, 24 yaşında genç futbolcuysa bu kadar şans veriliyor ona. Kısacası, 1.5 milyon avro falan veririz bonuslarla 2m kalırsa kalır abi kalmıyorsa devre arası yollanabiliyorsa yollansın, olmazsa da işte ligler bitince yollansın.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 abi bir de buna 10m + bu sene verdiğimiz 2.5 m veriyorsak kapatalım kulübü gidelim. hele yıllık ücret de benzer olacaksa vay anam vay. sonra porto'ya dönmek istemiyorum demiş. Avrupa'da buna kim kemiksiz 2 m'dan fazlasını verecek?
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Abi diger özellikleri bence de iyi ama finishing kötü olunca santrforda sırıtıyor, ha daha yaşı genç sayılır, 25ten sonra parlayan çok santrfor var dünyada.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 bu kadar wot gerek yoktu bence ya adam bir gomez degil ama takıma alıstıkca daha da iyi olur daha cok pozisyona girer hale gelir dolayısıyla gol sayısıda artar bitiricilige yapacak bişey yok ama bundan cok daha kötü bitiriciligi olan bir sürü forvet besiktasdan cok daha iyi takımlarda oynuyor. Bkz napoli ahahahahahahahahahahaha
calimero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Katılmıyorum abi. Zaten bundan önceki forvetleri higuain,tartismaya gerek yok. Şimdiki asıl santraforlari da milik, adam 9 maçta 7 gol 1 asistle oynuyordu. Gabbiadini yi sayma yani. Aboubakar in 14 maçta 5 gol 1 asisti var. Ki attığı goller hatta kaçırdıkları da ortada. Geçen sezon ligin en çok gol atan takımına geliyorsun. Ha ben demiyorum ki İlla gitsin. 3 milyon euro ya falan gelecekse bir de üzerine yıllık 1.5-2 m bandında yıllık ücret alacaksa tutalım. Ama yıllık bonuslarla birlikte 5m alacak paşam bir de 12m civarı bonservisi olacak. Yok abi sorry. TLDR; o paraya öküz alırız
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Soyledigin parayi fiko vermez zaten raad ol
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 bir geyik dönüyordu Aboubakar geldiğinde, yıllık 3M olarak anlaşılmasının nedeni FFP diye. aslında paranın büyük kısmı klübe gidiyor da Aboubakara 1M falan kalıyor olabilir. Şubatta ucuz bir paraya transfer edilmiş gibi gösterilecekti. İnşallah bu adamı transfer etmeyiz. Ya da beni utandırır susarım :)
mascio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 mario gomez'i geri alıp aboubakar'ı salalım gitsin ya.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 36 yasinda adami alip 24lugu satmak ne kadar mantikli olabilir ki? ancak 1 sene belki
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Gomez bu sezon bizde olsaydi, simdiye coktan gol kralligini garantilemisti.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Gomez 31 yaşında zaten de o soruyu cevaplamaya bile gerek yok. İlla gomez olacak diye bir şey de yok zaten.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Olsa olmasa gelse gitse dediğimiz adam da çağın en büyük 10 golcusunden birisi sdfaf
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 geldiğinden beri diyorum bu adamda finishing yok. almeida da tam olarak bu kadar golcü. şimdi ben de sizin gibi 11'e yazar hale geldim cenk sağ olsun. başka meziyetleri var, katılıyorum. ancak gol lazım bize gol. olmaz bununla. bu + cenk ile de olmaz. takviye yapılmazsa rakiplerin kötü performansından medet umuyorsun demektir o da sakat iş. adamın gol sayısı pektemek kadar. hem de iki misli zaman bulmuş. bırakın artık neymiş 12 milyon euroymuş. yersen öyle. hep portekiz'den yediriyorlar. adamın youtube videosunda bile golü yok AHAHA
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Abu nun yanına gerçek bir golcü alınca değerini ancak ozaman katlar
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 4-4-2 forveri abu 4231 de sadece on alan pressi ise yarıyor
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Türkiyede Beşiktaş i yenecek takım şuanda yok demiştim. Avrupada da yok ahaha. Şaka bi yana fb ve Başakşehir zorlar gerisi tir suanda
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Özür diliyorum tüm Fenerbahçeli arkadaslardan
calimero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 http://www.ntvspor.net/futbol/gomez-e-kemer-sikma-soku-5835768b8112b933043234bf Şu da şurada dursun lafi geçmişken
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Yoktum sabahtan beri de Aboubakar'ın neresi kötü ya? Attığı golün atağında yaptığı tek bir hatalı hareket yok. Top class iş yaptı orada 1 dakikalık baskıda, her adımı doğruydu. Bitiricilik yok, zaten en büyük zaafı o da onun dışında adamın tek bir zaafını söyleyebilecek olan var mı? Ona rağmen maç/gol oranı ciddi anlamda yüksek bi adamdan bahsediyoruz. Daha uygun bir sistemde belki bu haliyle de yine deli gol atardı. Şu çaplarda, şu kadar fazla olumlu özelliği olup da şu yaşta ülkeye gelip oynamayı kabul edecek kaç adam tanıyorsunuz cidden de 10 milyon euro fazla diyorsunuz? Gomez sonrası bayağı bayağı şımarıklık bu yapılan Aboubakar'a karşı, ha keza Porto da sorunlar yaşamasaydı ve menejeri şuan bize çalıştığı için yüklü para tırtıklama adına bize takmış olmasaydı bu kalitede bir adamı da bulamayacaktık. Onu da hesap edin. Kaçırdıklarında elbet çok sövüyoruz, söveceğiz de çok şımarıkça bi ezme mekanizması geliştirildi adama karşı, yapmayın etmeyin... Şu konuda gelse aynı şeyleri yazsa mesela Bonjo tamamen haklı derim.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 http://www.sahadan.com/Mac-Plus/2644196/Besiktas-Benfica beşiktaş benfica maçının istatistikleri. Isı haritasına dikkat kesilelim öncelikle. ha orta sahaya kadar gelmiş aboubakar'a top gelmemiş ilerideyken diyelim. orta sahaya bu kadar gelmesine rağmen topla buluşma sayısı en az futbolcu neredeyse dakikaya vurduğun zaman en az topla buluşan oyuncu, 32 kez topla buluşmuş 90 dakika sahada kalarak. 18 pas atmış, 3 de şut çekmiş. yani 32 topun da 11 tanesini kaptırmış, ya da faul yapılmış kendisine ama ben maçta aboubakar'a yapılan faul hatırlamıyorum. bunun dışında gol olan şutu dışındaki 2 şutu kaleye gitmemiş engellenmiş defans tarafından, birinde ayağına dolaştırdı zaten ceza sahasında. takımdaki en düşük yüzdeyle pas atan oyunculardan biri. topu çok iyi kontrol ettiği konusunda katılıyorum ancak gelen toplarda ne iyi pas attı ne de iyi dribbling yaptı bu maç öznelinden konuşuyorsak. maç gol oranı yüksek falan değil 3 maçta 1 golü var. yani bu maç iyi maçlarından da değildi, bir ara ümitlendik bir şey olabilir diye ama olacak gibi de değil. örneğin cenk girdikten sonra çok daha fazla katkı verdi kısıtlı sürede. bu adam yıllık 3.5-4 m civarı para alıyor. Cenk Tosun alıyor 1.5 m euro. Ha genç Aboubakar ya, Cenk de 25 yaşında, saçının kelliği cüssesi falan sizi aldatmasın. dediğim gibi aboubakar 1.5 m euro'ya ok'im ben diyor ise, toplamda 4 m euro gibi bir paraya da gelecekse gelsin oynasın başımız üstüne ama bu paralarla alınırsa cidden yazık.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Abi tamam da Cenk top ayağındayken verimli bir oyuncu, Aboubakar topsuz oyunda verimli bir oyuncu. Tarz farkından doğan istatistiklerle futbolcu eleştiremezsin ki? Aboubakar'ın Porto istatistiklerine bakın mesela aynısını görürsünüz büyük ölçüde. Onun yaptığı zaten rakip savunmaları oyunda olduğu sürece yıpratmak ve atılan uzun toplarla pozisyona girmek ya da takımı sokmak. Bunu zaten başarılı şekilde yaptı? İlk yarı kötüydü mesela tamam ama takım olarak rezaletti. Zaten onla buluşturulamadı. İkinci yarı mesela yükselen formu Aboubakar'ın onu da konuşalım o zaman? http://twitter.com/Cartalete/status/801720315919421440 Mesela gol pozisyonu. En başından itibaren Aboubakar'ın ayak bastığı noktaları, yaptığı işlere bakalım. Hata yok resmen, her hareketi olumlu. Bu adam bu işte. Ben de çok fazla istatistikle konuşurum ama oyun tarzı gereği de bazı istatistikleri devre dışı bırakıp, bazıları devreye almanız gerekir.
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 no golü getiremeyen forvet bize yaramıyor yıllarca almeidaya katlandık bıkmadınız mı ya
Öne çıkan mesajlar