Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

Sanirim ya alexi ya taliscayi izlemediniz siz. Alex hep oyunun icindeydi, talisca oyunun icine arada bir hatali pas vermek icin giriyor o kadar.

Kalite olarak kıyaslamıyoruz zaten de, oyuncu tipi olarak direk aynılar. Gayet alexin gezindigi yerlerde geziniyo talişka da.
Mesaj tarihi:
Besiktas vitesi arttirdigi zaman su an TR'deki en iyi takim. Mesela bugun su Adana'yi guc bela yendik de hallac pamugu yapardi Besiktas filan acik konusayim. 2. Lig seviyesindeydi Adana.

Bence abartiyorsunuz SG hamlelerini, elde buyuk bir oyuncu toplulugu var ve belli denemeler/rotasyonlar cok normal. Mesela biz de yedekten girecek oyuncu belli yapacaklari belli.
Mesaj tarihi:
veli'ye karşı soğuk duruş gözden kaçmıyor sdfds
talisca'nın mental eksikliği net var zaten olay onu geliştirip geliştiremeyeceği. geliştirebilirse bir alex olma ihtimali var. alex fener'e 30'a yakın geldi, zaten iyi bir oyuncuydu. fb'de de standart bir 10 numara olarak oynamadı 10.5 gibi oynuyordu hatta forvet çıktığı maçları da hatırlıyorum. bu adamı oynatıp olmasını beklemekten başka çare yok. bu yaşta bu adamın olmuşu türkiye'ye tatile blie gelmez zaten.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Besiktas vitesi arttirdigi zaman su an TR'deki en iyi takim. Mesela bugun su Adana'yi guc bela yendik de hallac pamugu yapardi Besiktas filan acik konusayim. 2. Lig seviyesindeydi Adana.

Bence abartiyorsunuz SG hamlelerini, elde buyuk bir oyuncu toplulugu var ve belli denemeler/rotasyonlar cok normal. Mesela biz de yedekten girecek oyuncu belli yapacaklari belli.

Katılıyorum, ve de bizde zaten sorun rotasyon değil oyun yapısının değişmesi geçen seneye göre, bu da oturur yavaş yavaş. Önemli olan bu oturmama döneminde çok puan kaybetmemekti

Onu da az biraz yaptık. Sakatlıklar kötü etkiler özellikle talisca ama işte kalan oyuncular da geçen seneki e daha yakın oyun oynar diye düşünüyorum.

Rotasyon ve hatta oyun sırasındaki rotasyon güzel bir şey. Bilic fix dakikalarda aynı tip oyuncuyu alıp aynı top oyuncuyu sokardı mesela. Bildiğin otomatiğe bağlamıştı. Ondan kurtulmamız güzel bir şey, bir de geçen seneki oyuna yaklaşırsak çok tatlı olur. Açık konuşayım ben bu sene en çok basaksehirden çekiniyorum.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

talisca'nın mental eksikliği net var zaten olay onu geliştirip geliştiremeyeceği. geliştirebilirse bir alex olma ihtimali var. alex fener'e 30'a yakın geldi, zaten iyi bir oyuncuydu. fb'de de standart bir 10 numara olarak oynamadı 10.5 gibi oynuyordu hatta forvet çıktığı maçları da hatırlıyorum. bu adamı oynatıp olmasını beklemekten başka çare yok. bu yaşta bu adamın olmuşu türkiye'ye tatile blie gelmez zaten.
elbette alex olma ihtimali var, daha iyi olma ihtimali de var cunku fizigi buna uygun. fakat alex top fenerbahcedeyken asla oyundna dusen bir adam degildi (hurriyet savundugu zmanlar haricinde lol). tabi bi de alex'i 22-23 yaslarinda izlemeidk hicbirimiz, bilmiyoruz. fenerbahceye geldiginde ya 26 ya 27'yid.
Mesaj tarihi:
gençler oynasın artık şu maçlarda. atiba falan koyar şimdi bu ŞG..

FB Amed ile geçen senede oynamamış mıydı gruplarda? Aziz Yıldırım Diyarbakırlı değil mi?? hmmm asdf
Mesaj tarihi:
gs erzincan ve elazığ çekmiş sdfsd bizden daha kötü yolculukları
biz direk reserve ile çıkalım zaten bir zahmet. utku, gg, atınç, tosiç, beck, inler, necip, olcay, frei, cenk, ömer yeter oraya. hatta oğuzhan aydoğan vardı onu çıkarsınlar a takıma herif alt takımda şov yapıyor olay okuma yazmayı bilip birinci sınıfta tembelliğe alışan öğrenciye dönmesin.
Mesaj tarihi:
bu top class kadro zaten kayseri deplasmanına böyle çıkarız sdfsd
eslem ve hamza'yı alıyor arada galiba bir de amokachi'nin mi ne çocukları vardı onlar oynasın iki koşsunlar valla
Mesaj tarihi:
GS'nin yolculuğu kolay olur da kışın oynanacak maçlar, iklim vs. bayağı etkiler. As kadro giderse sakat verme ihtimali de yükselir. Riekerink mal değildir ama ona göre kadro götürür çomarların aksine.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...