Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Stringray said:

kime göre, neye göre? en büyük rakiplerinde orta sahalar selçuk / tolga / bitik sneijder / josue, topal / ozan / josef / salih. atiba, inler, oğuzhan, tolgay, talisca bunların karmasından bile iyi.

avckjdhas kıyamam ya kaç yıl oldu hala...
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Kac yil ile ne alakası var la sinaydir uzun zamandır aktif emeklilik yapıyor.

Bu sene yine biraz toparlandı geçen sene baya leşti

İlla kalecileri sağa sola yatırması gerekmiyor şu an Sneijder'in, tabeladan mı takip ediyorsunuz bilmiyorum ama. Galatasaray'ın Mancini ve Prandelli/Hamza sezonunda kilit adamdı, doğru, gollerine ihtiyaç vardı önünde Umut veya Burak yanlarında Olcan vb. oynarken. Fakat şu an gayet doğru kullanılıyor, hem mücadele adına kalite katıyor takıma hem de pas istasyonu oluyor özellikle sol iç oynayıp. Sadece şut tercihleri konusunda egosu yüksek, olumlu sonuçlanabilecek kaç atağı frenledi bu yüzden. Eren, Bruma, Podolski zaten direkt kaleye gidebilen adamlar; Sneijder'in false 9 oynamasına ihtiyaç duyduğumuz bir oyun yok şu an eskisi gibi
Mesaj tarihi:
E tamam ben de geçen sene kötüydü bu sene yine daha iyi diyorum zaten skor yapmasa da tabeladan takip ne alaka ?

Gecen sene formsuzdu salmisti koşmayı birak zor yürüyordu el freniydi cabuk sinirleniyordu ise yarar hareket yapamayınca.

Oyle geldiği sezon ile kiyaslamanin bile küfür sayilcagi bir sezon geçirdi hala eski sinaydir degil ama gs icin olmazsa olmaz değil bence
Mesaj tarihi:
Llama said:

topicleri siz açmayın uguru kaçırmayın yeter ki
yenilene kadar bende bu iş

https://pixabay.com/static/uploads/photo/2012/06/21/02/01/totem-pole-50437_960_720.jpg
ini yesinler senin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...