Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beşiktaş'taki geleceğini kulübün politikası belirleyeceğini ifade eden Gomez, daha güçlü bir Beşiktaş istediğini açıkladı: "Şampiyon oldum, yine olmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde en az 6 maçımız var, ben 6 kez yenilmek istemiyorum. Umarım kulüp doğru karar verir" dedi.
Mesaj tarihi:
bliksem said:

6) Sen 25 milyon pound harcadıktan sonra Beşiktaş 3 milyon euro'yla şampiyonlar ligine gidince, kıskandın. Korkma, Fikret.

Korkma, Fikret mi? asduhfasoıudfhasdıufa
Mesaj tarihi:
Hırvat, asdjadshd

O değilde yayın gelirleri uçmuş haldeyken ve senelerdir yapamadığı çıkışı bu sezon yeni stadıyla yapmış hedefli West Ham tam gidilecek takım. Bilic parayı gömdükten sonra tüm eski öğrencilerini toplar
Mesaj tarihi:
said:
MARTIN KIND (Hannover 96 Başkanı): "Beşiktaş, Marcelo'yu anlaştığımız opsiyon ücretinin altında almaya çalışıyor. Böyle bir şey olmayacak."

MARTIN KIND: "Marcelo bize açıkça Beşiktaş'ta kalmak istediğini iletti. Onlar da bu durumu koz kullanmak istiyor ama indirime gitmeyeceğiz."

Opsiyonu 1.2 milyon euroydu. Fiko iyice ölücüye bağladı ya dssdfds
Mesaj tarihi:
ölücülüğe devam ettiğini görmek güzel ya
korkuyordum saçma sapan adamlara saçma sapan paralar verme döneminin geri geleceğinden
artık eminim gene ölücü pazarlığıyla kapıcaz milleti :P
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

said:
MARTIN KIND (Hannover 96 Başkanı): "Beşiktaş, Marcelo'yu anlaştığımız opsiyon ücretinin altında almaya çalışıyor. Böyle bir şey olmayacak."

MARTIN KIND: "Marcelo bize açıkça Beşiktaş'ta kalmak istediğini iletti. Onlar da bu durumu koz kullanmak istiyor ama indirime gitmeyeceğiz."

Opsiyonu 1.2 milyon euroydu. Fiko iyice ölücüye bağladı ya dssdfds

SAFSDFADFAS hayır ne diyor ki acaba ya beyler tamam anlaştık o fiyata ama herif bir sene geçirdi eskidi, servis parası çok tuttu felan mı?

neyse şu haberleri aldıkça gidip gg'ye yıllık 3m felan vermeyeceği için seviniyorum eheh.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...