aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Beşiktaş'taki geleceğini kulübün politikası belirleyeceğini ifade eden Gomez, daha güçlü bir Beşiktaş istediğini açıkladı: "Şampiyon oldum, yine olmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde en az 6 maçımız var, ben 6 kez yenilmek istemiyorum. Umarım kulüp doğru karar verir" dedi.
calimero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 applev0dka said: madem bu adamlar bu kadar superdi şampiyon yapsaymis Das
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ugruna tosunu kestigi peksimeti alabilir ama
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 bliksem said: 6) Sen 25 milyon pound harcadıktan sonra Beşiktaş 3 milyon euro'yla şampiyonlar ligine gidince, kıskandın. Korkma, Fikret. Korkma, Fikret mi? asduhfasoıudfhasdıufa
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Hırvat, asdjadshd O değilde yayın gelirleri uçmuş haldeyken ve senelerdir yapamadığı çıkışı bu sezon yeni stadıyla yapmış hedefli West Ham tam gidilecek takım. Bilic parayı gömdükten sonra tüm eski öğrencilerini toplar
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 chelsea, manchesterlar falan seneye sürprize izin vermez, westham daha da aşağıda bitirir seneye.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Aynen, bu sene bayağı şanslıydı Bilic'te daha zor. Altına aldığı 3 büyük takımda bu sene aynı hataya düşmez. Gerçi Everton bitik ya onu yine altına alır rahat.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 said: 13.5 Gbp ve 3.5 Gbp 'yi Evren Manchester söylesin :) Meçhul yazdı. Töre ilki zaten de ikinci de çok büyük ihtimal Atiba gibi duruyor. Hadi hayırlısı artık ne diyelim.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 biliç artık alsa bari sulandıklarını da adamları kaçırmasak. 30+ beklerdense şu gustavo gomez gelse iyiydi. 6m felan geçiyor bu kadar eder mi bilemedim tabi.
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 16 milyon pound 20 milyon euro falan ediyor. o parayla takıma adam gibi adamlar alırız umarım.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 ağlayarak şampiyon olmuşuz hakemler belirlemiş :(
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 haklı adam bişey denemez şimdi. hediye penaltılar, rakibin sürekli 10 kişi kalması falan filan. 26-27. haftada bitecek yarış hakemler ile 33 e kadar geldi
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Fiko uyanık ol Atiba gidiyorsa Mehmet Topal'ı al.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 stad diye ağlaya ağlaya şampiyon olurken ben (temsili değil)
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 beşiktaş agladı ve şampiyonu hakemler belirledi laflarını aynı cümlede kullandı adam, iyice kafayı yemiş
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Hedef 1milyon üyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 ugrasmayın la adamla.Yıllardır sürekli ucundan sampiyonluk kacırıyor bu sene zirve yaptılar.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 said: MARTIN KIND (Hannover 96 Başkanı): "Beşiktaş, Marcelo'yu anlaştığımız opsiyon ücretinin altında almaya çalışıyor. Böyle bir şey olmayacak." MARTIN KIND: "Marcelo bize açıkça Beşiktaş'ta kalmak istediğini iletti. Onlar da bu durumu koz kullanmak istiyor ama indirime gitmeyeceğiz." Opsiyonu 1.2 milyon euroydu. Fiko iyice ölücüye bağladı ya dssdfds
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 ölücülüğe devam ettiğini görmek güzel ya korkuyordum saçma sapan adamlara saçma sapan paralar verme döneminin geri geleceğinden artık eminim gene ölücü pazarlığıyla kapıcaz milleti :P
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Ölücülüğün yanında bıktırma taktiğini de iyi uyguluyo :D
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 atiba gitmese ya la cifkofteli dansozlu jubile yapariz valla ama giderse de saglam basan bi on libero/ortasaha almamiz lazim
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 forzada gördüm koptum http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160606/6c570249a3258749c7d2dc541d61c8bf.jpg
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 DarKRideR said: said: MARTIN KIND (Hannover 96 Başkanı): "Beşiktaş, Marcelo'yu anlaştığımız opsiyon ücretinin altında almaya çalışıyor. Böyle bir şey olmayacak." MARTIN KIND: "Marcelo bize açıkça Beşiktaş'ta kalmak istediğini iletti. Onlar da bu durumu koz kullanmak istiyor ama indirime gitmeyeceğiz." Opsiyonu 1.2 milyon euroydu. Fiko iyice ölücüye bağladı ya dssdfds SAFSDFADFAS hayır ne diyor ki acaba ya beyler tamam anlaştık o fiyata ama herif bir sene geçirdi eskidi, servis parası çok tuttu felan mı? neyse şu haberleri aldıkça gidip gg'ye yıllık 3m felan vermeyeceği için seviniyorum eheh.
Öne çıkan mesajlar