Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10 Şubat 2013 MİY - FB 0-1
14 Şubat 2013 Bate - FB 0-0
17 Şubat 2013 TS - FB 0-3
21 Şubat 2013 FB - Bate 1-0
24 Şubat 2013 FB - Kasımpaşa 3-1
27 Şubat 2013 FB - 1461 TS 2-3

Fener maçı izlemekten iflahımız kesilmiş, cebimizde para kalmamıştı anasını satim. Siz de artık şu şoparlığınızı bırakmaya çalışın, şöyle büyüğüz böyle büyüğüz deyip duruyorsunuz görelim büyüklüğünüzü.
Mesaj tarihi:
büyüklükle alakası yok. o dönemde siz de itiraz etmiştiniz, gs de aynı fikstür itirazını yapmıştı geçmişte. tff digiturk'e ligi peşkeş çektiği için müdahale edemiyor. avrupa'da oynayan her takım için mümkünse ayarlama yapmak gerek buna osmanlı, konya vs de dahil.
Mesaj tarihi:
Kusura bakmayın ama o kadar aptalsınız ki olayin 3 günde ya da 4 günde bir mac oynamak olduğunu sanıyorsunuz.

Ordaki mac programinda neyin sorunlu olduğunu gormeyecek kadar kör ya da fanatiksiniz

Size laf anlatmak ZORYA
Mesaj tarihi:
gayet yerinde ve makul bir şikayet.

yayıncı kuruluş çıkarları uğruna ülke futbolu ve klüplere zarar vermek eskiden de yanlıştı hala da yanlış. hangi takıma karşı yapılırsa yapılsın yanlış. yapan da düpedüz şerefsiz. hakaret etmek için demiyorum. bu hareketin sözlükte karşılığı, dengi sıfat bu.

düzgün bir ülkede politik gündem, hatta adli vaka olur.
Mesaj tarihi:
Aynen bence de saçmalık da asıl belirtmek istediğim bu saçmalık bize de oldu cimboma da oldu hep, inşallah düzeltilir bu salaklık ama beşiktaşa mahsus bir durum değil yine gereksiz gözyaşı dökmeyin tff başarılı olmamızı istemüür diyerek
Mesaj tarihi:
Anlamamışsın ayni sey degil

Avrupa kupalarinda olmayan gs'nin pazar oynamasi bizim cumartesi oynamamiz sorun.

3 gunde bir mac elbet oynucaz zaten tr kupası baslayinca ki senin örneğinde tr kupasi var. Daha once de oynadik.

Ama haftada 1 oynayan gs pazara konulurken bizim macin cumartesi ye konmasi "adaletsizlik" senin gibiler buna "aglamak" dedigi icin ulke bu halde
Mesaj tarihi:
al şunu da daha konuşup rezil olmazsın umarım

24 şubat pazar günü fb- kp

http://www.mackolik.com/Match/Default.aspx?id=998116

25 şubat pazartesi günü gs-ordu efsane fatih terimli maç

http://www.mackolik.com/Match/Default.aspx?id=998118
Mesaj tarihi:
Nen niye rezil olayim ki ?

Aglama diyen sensin. Basina gelmesine ragmen baskasina bu sekilde yaklasan adam rezil olmali asil.

Haksızlığa karşı ses çıkarmak mi rezil olmaktir
Yoksa haksizliga ugramis olmasina ragmen haksızlığa karşı ses cikaran başkasına sus ses cikarma diyen mi rezil olmalidir ?

Sence ?
Mesaj tarihi:
zaten haksızsınız, hakkınızı aramayın da demedik. bu haksızlık senelerdir yapılıyor tff tarafından gördüğün gibi, sadece bireysele çekip yine mağdur edebiyatı yapmaya çalışmayın dedim. neyse vesileyle yine appleın ağzına vurmuş olduk sdsfds
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Nen niye rezil olayim ki ?

Aglama diyen sensin. Basina gelmesine ragmen baskasina bu sekilde yaklasan adam rezil olmali asil.

Haksızlığa karşı ses çıkarmak mi rezil olmaktir
Yoksa haksizliga ugramis olmasina ragmen haksızlığa karşı ses cikaran başkasına sus ses cikarma diyen mi rezil olmalidir ?

Sence ?

Liebe said:

Aynen bence de saçmalık da asıl belirtmek istediğim bu saçmalık bize de oldu cimboma da oldu hep, inşallah düzeltilir bu salaklık ama beşiktaşa mahsus bir durum değil yine gereksiz gözyaşı dökmeyin tff başarılı olmamızı istemüür diyerek

kardeşim çok haklısın, dediğin gibi öyle adamlar rezil olmalı hatta ağzına sıçayım ben öyle yapan adamların.
Mesaj tarihi:
Kendin calip kendin oynuyorsun. Hic bir yerde sadece bize demedi kimse.
Ama hakli cikmak icin yazılmayan şeyleri yazılmış gibi gösterip onların üstünden yargiya variyorsun. Yazik haline acıdım
Mesaj tarihi:
Liebe said:

10 Şubat 2013 MİY - FB 0-1
14 Şubat 2013 Bate - FB 0-0
17 Şubat 2013 TS - FB 0-3
21 Şubat 2013 FB - Bate 1-0
24 Şubat 2013 FB - Kasımpaşa 3-1
27 Şubat 2013 FB - 1461 TS 2-3

Fener maçı izlemekten iflahımız kesilmiş, cebimizde para kalmamıştı anasını satim. Siz de artık şu şoparlığınızı bırakmaya çalışın, şöyle büyüğüz böyle büyüğüz deyip duruyorsunuz görelim büyüklüğünüzü.

Ilk mesajin bu. Bunu yazan sen değilsin gibi konuşuyorsun
Burda ne yaziyor açıklasana ?
Önünüze konana ses cikarmayin yazmiyor mu burda ?

Sonra gelip ama herkese oluyor siz de haklisinizbtabi ben sizi de destekliyorum diye kivirmakla olmuyor
Mesaj tarihi:
ahahaha helal valla, fenerle bizimki aynı şey değil tabiki de şahsımıza yapılan bir şey bu der gibi konuşup sonrasında hani virgülüne noktasına kadar aynı şey olduğu yüzüne çarpıldıktan sonra böyle kıvırmak da sana yakışır =) ben kimseye şahsi olarak ağlıyorsunuz demedim, fener de cimbom da bunlarla uğraştı, eminim trabzonun da bursanın da başına gelmiştir ki geçen sene sizin de başınıza geldi diye hatırlıyorum. yurtdışında durum nasıldır tam incelemedim ama yılda 70 tane maç yapan ingiliz takımlarının hali bizimkinden daha iyi değildir diye düşünüyorum. bizim gerizekalılar da ağladı bunun için geçen senelerde, büyük camialar böyle küçük şeylerle uğraşmak yerine kadrosunu ona göre ayarlayıp önüne gelene haftada 1-2-3 artık kaç maç yaparsa yapıp çakıp geçmek için uğraşmalı, ya ama 3 saat az uyuduk peşinde koştuğunu düşünsene realin barçanın manunun falan...
Mesaj tarihi:
3gunde 1 mac olayina takılan yok ki.
Gecen sene 8 gunde 3 mc yaptik. Programda yer olmayınca olmuyor çözümü zaten.

Ama Avrupa'dan cezali gsnin pazar oynayip bizim cumartesi oynamamizin açıklaması yok bunu bile savunuyorsun sacma sacma orneklerle kosup savunma mekanizmanın temeli de "biz oynadik siz de oynayın buyuk takimsiniz ya görelim büyüklüğü "

Edit: fenerle alakasi yok sahsimiza yapilan bisey demedim işte yazılmayan seyleri yazilmis gibi yapıyorsun. Koyduğun ornekte iki takimin da avrupa maclari var kupa maclari var. Bu olay baska olay bi takimin sadece lig mavi var hala ayirt edemiyorsun
Mesaj tarihi:
Her sene mi bir takım kendine karşı oyunlar oynandığını düşünür yahu :). Nasıl bir paranoya belli değil... Federasyon başkanı Aziz Yıldırım olsa demekki intihar edecekler Demirören yerine...
Mesaj tarihi:
Oyun oynaniyor diyen 1 kişi yokken bunu yazmak ya türkçe bilmemektir ya art niyettir.

Is yerinizde size baska çalışanla ayni işi daha kisa bir deadline ile versinler sonra ama bu adaletsizlik dediğinizde ağlamayın desinler.

Cunku konu futbol olunca fanatiklik beyin damarlarının tikanmasina neden oluyor anlaşılan bu kadar basit konuyu bile nereye getirdiniz
Mesaj tarihi:
sıkıntı haftada 1 gün maç yapan takımı pazar günü oynatıp, hafta içi maç yapmış takımı cumartesi günü oynatmaları. Çok zor değil bunların planlanması, planlanmıyorsa insan kasıt arıyor. Aynısı GS FB için olsa yine aynı yorum yapılır.

Oh Wait, GS için olamıyor, Konya Osmanlı diyelim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...