Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tosiçi çıkart oradan, beck'i listeye al. Sağ bek yeseği koymamışsın, stoper 3 tane şdare efer, en en kötü kazmayı koyar gene.

Bu tolga'dan da çekilcek derdimiz varmış, ama aldığım duyumlara göre çarşı onu vodafone'a gömecek karabük maçında, az kaldı. Aranızdan maça giden varsa sizde ağzınızdan çıktığı kadar ıslıklayın bu cibiliyetsizi.
Mesaj tarihi:
Stringray said:

yok bizde kaldı. eto'o ya karşılık kiralanması söz konusuydu o iş yatınca kaldı takımda.

kiralanma olayı yoktu ya, antalya teklif onu da bizimkiler reddetmiş zaten bizi pfdk'ya şikayet eden kulüple hiç resmi iş yapmayız diye.

serbest kalırsa ocak da alırlar artık geçenlerde konuştuğumuz gibi.
Mesaj tarihi:
valla bu kadar olaydan sonra antalya ne yapıp edip öder eto'o'nun maaşı diye düşünüyorum ben. başkan da sanıyorum ocak'ta serbest kalacağına güvendi, aboubakar'ın performansa göre devre arası alırız diye düşündü.

bu arada 5m civarı artıdayız, ara transferde takım hala avrupa'da devam ediyor olursa bir stoper alırlar diye düşünüyorum. gerçi alsan da kadroda koyacak yer yok şu 23 kişi olayı çok pis koyuyor cidden, bir an önce kurtulmamız lazım. yedek eksik kalıyor ne yaparsan yap.
Mesaj tarihi:
Spiegel said:

Tosiçi çıkart oradan, beck'i listeye al. Sağ bek yeseği koymamışsın, stoper 3 tane şdare efer, en en kötü kazmayı koyar gene.

Bu tolga'dan da çekilcek derdimiz varmış, ama aldığım duyumlara göre çarşı onu vodafone'a gömecek karabük maçında, az kaldı. Aranızdan maça giden varsa sizde ağzınızdan çıktığı kadar ıslıklayın bu cibiliyetsizi.

tolgaya noldu ki
Mesaj tarihi:
said:
Alman kulübünün Beşiktaş'a yapacağı bu ödemenin sebebine ulaştık. Bundesliga ekibinin, Atınç Nukan'ın 750 bin Euro'luk maaşına katkı olarak bu ödemeyi yaptığı bildirildi.
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

Spiegel said:

tolgaya noldu ki

Daha ne olsun tolga'ya...
Mesaj tarihi:
Stringray said:

valla görünüşe göre çarşı bayağı karşı duruş aldı tolga'ya ki bu sezon öncesine kadar ADAM GİBİ ADAM DOKUNMAYIN KAPTANA!1!!!1 modundalardı. karabük maçına çıkarsa bayağı protesto gelecek. fabri de bugünkü hazırlık maçında çok iyiydi felan diyorlar. umarım artık kale fabri'ye verilir bu iş kansız halledilir.

Kapalı üstün göbeği cezalı, protesto olmaz. Yine hatalı bi gol yiyip takımın emeğini çalmalı protesto için
Mesaj tarihi:
Spiegel said:

sonraki maçta bunu açarlar

http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/0x0/55ea4509f018fbb8f87518dd.jpg
Mesaj tarihi:
yok bu sefer fena bilendiler artık kimden talimat geldiyse.

boyko'nun bugün yazdığı şeylere bak. bu adam cibiliyetsiz yüzünden neler çekti.
https://www.facebook.com/denysboyko/photos/a.1521769134783146.1073741827.1521767828116610/1608606299432762/?type=3&theater
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Cumartesi günkü hazırlık macinda kombine geçerli sanirim ?

Kapalidan maca gitmeyecek varsa kombinesini tek maclik aktarabilir bana. Bir de yeni kapalida mac izleyeyim.

aktarma açılırsa aktarırım ben, tc no yaz özelden.
Mesaj tarihi:
Bıktım artık ya güncelde "ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma" diye görünce Galatasaray diye giriyorum 2-3 post sonra Beşiktaş olduğunu anca anlıyorum. Kaç gündür istisnasız yaptığım şey. Bir ara nani falan geliyo sandım hatta bize sonrasında bakkal, şarküteri vb keywordler görmeyince anladım ki biz değiliz.
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

Akşam antremanında Tolga sakatlanmış diyollar, detaylı bilgisi olan var mı ?

Tolga ne zaman "ürkse" sakatlanıyor zaten, şaşırmamak gerekli
Mesaj tarihi:
şampiyonlar ligi kadrosu belli olmuş

Kaleciler: Tolga Zengin - Fabricio Ramirez - Utku Yuvakuran

Defans: Marcelo Guedes - Luiz Rhodolfo - Dusko Tosic - Atınç Nukan - Gökhan Gönül -Andreas Beck - Caner Erkin - Adriano Correia

Orta Saha: Atiba Hutchinson -Oğuzhan Özyakup - Tolgay Arslan - Gökhan İnler - Necip Uysal - Olcay Şahan - Ricardo Quaresma -Kerim Frei - Anderson Talisca

Forvet: Cenk Tosun - Vincent Aboubakar
Mesaj tarihi:
Tolga'dan ne kadar kötü olabilir mantığıyla konuşuyorsunuz fakat Fabri de çok parlak değil ya. Geçen yıl bir tane maça çıkmamış ve toplam kariyerinde 100 mü ne maç oynamış 28 yaşındaki bir adamdan söz ediyoruz.

Dark falan bilir o transferin hikayesini muhtemelen ama bence BJK'nin Deportivolu eski kaleci antrenörünün ittirmesi gibi duruyor Fabri
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Tolga'dan ne kadar kötü olabilir mantığıyla konuşuyorsunuz fakat Fabri de çok parlak değil ya. Geçen yıl bir tane maça çıkmamış ve toplam kariyerinde 100 mü ne maç oynamış 28 yaşındaki bir adamdan söz ediyoruz.

Dark falan bilir o transferin hikayesini muhtemelen ama bence BJK'nin Deportivolu eski kaleci antrenörünün ittirmesi gibi duruyor Fabri

abi fabri torunoğulları transferi, tam ihtiyaca göre aranıp bulunmuş nokta atış bir adam. ha alexis de öyleydi ama tutmadı pek o başka. sol ayaklı hamle stoperiydi tam şg'nin istediği tarz, birkaç maçta anadolu zencileri karşısında zorlandı hata yaptı, bileti kesildi. ayrıca fabri şg onaylı. sakatlık geçmişi kötü bayağı evet ama taraftarları adamı çok seviyordu, kamp ve hazırlık maçları performansı da gayet iyi. ayakları çok iyi, çizgiye yapışık kalmıyor, defansla iletişimi var. acayip çevik, birkaç saniyede sağa sola yatabiliyor. stoperlerin rahat oynadığı gözlerinden okunuyor.

cibiliyet artık kaleci felan olamaz. izlemişsindir gs maçını en azından, adam çizgiden ayrılmayım çıkarsam topu tutamazsam tepki gelir diye altı pasa çıkmayan bir herif oldu. banane defans uğraşsın diyor. önünde necip stoper oynuyor yokluktan lan çık al işte topu. degajları orta sahayı geçmiyor, hadi geçmesin rakibe gidiyor çoğu. karşı karşıya berbat bir kaleci, uğraşmıyor bile öylesine atlıyor sağa sola doğru. çevikliği hiç konuşmuyorum bile resmen ağır çekimde oynuyor.

şu noktada tolga'dan kötü kaleci olması imkansız çünkü artık hata yapmamak için aksiyon almıyor kalede öylesine bekliyor. utku oynasın sezonda 10 hatalı gol yesin umrunda olmaz kimsenin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...