Akşam antremanında Tolga sakatlanmış diyollar, detaylı bilgisi olan var mı ?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma
hafta sonu iç sahada protesto olacak. sakatlanmaması zaten mucize olurdu.
Bıktım artık ya güncelde "ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma" diye görünce Galatasaray diye giriyorum 2-3 post sonra Beşiktaş olduğunu anca anlıyorum. Kaç gündür istisnasız yaptığım şey. Bir ara nani falan geliyo sandım hatta bize sonrasında bakkal, şarküteri vb keywordler görmeyince anladım ki biz değiliz.
Alışsan iyi olur :)
hakket ha bak bu aklıma gelmemişti..
klasik tolga ya. antep ve karabük'te fabri oynar, en ufak hatası bir ton eleştirilir ilk deplasmanda cibiliyet reis kaleye geçer yine.
şampiyonlar ligi kadrosu belli olmuş
Kaleciler: Tolga Zengin - Fabricio Ramirez - Utku Yuvakuran
Defans: Marcelo Guedes - Luiz Rhodolfo - Dusko Tosic - Atınç Nukan - Gökhan Gönül -Andreas Beck - Caner Erkin - Adriano Correia
Orta Saha: Atiba Hutchinson -Oğuzhan Özyakup - Tolgay Arslan - Gökhan İnler - Necip Uysal - Olcay Şahan - Ricardo Quaresma -Kerim Frei - Anderson Talisca
Forvet: Cenk Tosun - Vincent Aboubakar
Kaleciler: Tolga Zengin - Fabricio Ramirez - Utku Yuvakuran
Defans: Marcelo Guedes - Luiz Rhodolfo - Dusko Tosic - Atınç Nukan - Gökhan Gönül -Andreas Beck - Caner Erkin - Adriano Correia
Orta Saha: Atiba Hutchinson -Oğuzhan Özyakup - Tolgay Arslan - Gökhan İnler - Necip Uysal - Olcay Şahan - Ricardo Quaresma -Kerim Frei - Anderson Talisca
Forvet: Cenk Tosun - Vincent Aboubakar
Tolga'dan ne kadar kötü olabilir mantığıyla konuşuyorsunuz fakat Fabri de çok parlak değil ya. Geçen yıl bir tane maça çıkmamış ve toplam kariyerinde 100 mü ne maç oynamış 28 yaşındaki bir adamdan söz ediyoruz.
Dark falan bilir o transferin hikayesini muhtemelen ama bence BJK'nin Deportivolu eski kaleci antrenörünün ittirmesi gibi duruyor Fabri
Dark falan bilir o transferin hikayesini muhtemelen ama bence BJK'nin Deportivolu eski kaleci antrenörünün ittirmesi gibi duruyor Fabri
Oly macinda ciplak gözle izledim beğendim
Tolgadan kotu kaleci yok zaten boyko da daha iyi.
Tolgadan kotu kaleci yok zaten boyko da daha iyi.
Tolga'dan ne kadar kötü olabilir mantığıyla konuşuyorsunuz fakat Fabri de çok parlak değil ya. Geçen yıl bir tane maça çıkmamış ve toplam kariyerinde 100 mü ne maç oynamış 28 yaşındaki bir adamdan söz ediyoruz.
abi fabri torunoğulları transferi, tam ihtiyaca göre aranıp bulunmuş nokta atış bir adam. ha alexis de öyleydi ama tutmadı pek o başka. sol ayaklı hamle stoperiydi tam şg'nin istediği tarz, birkaç maçta anadolu zencileri karşısında zorlandı hata yaptı, bileti kesildi. ayrıca fabri şg onaylı. sakatlık geçmişi kötü bayağı evet ama taraftarları adamı çok seviyordu, kamp ve hazırlık maçları performansı da gayet iyi. ayakları çok iyi, çizgiye yapışık kalmıyor, defansla iletişimi var. acayip çevik, birkaç saniyede sağa sola yatabiliyor. stoperlerin rahat oynadığı gözlerinden okunuyor.
cibiliyet artık kaleci felan olamaz. izlemişsindir gs maçını en azından, adam çizgiden ayrılmayım çıkarsam topu tutamazsam tepki gelir diye altı pasa çıkmayan bir herif oldu. banane defans uğraşsın diyor. önünde necip stoper oynuyor yokluktan lan çık al işte topu. degajları orta sahayı geçmiyor, hadi geçmesin rakibe gidiyor çoğu. karşı karşıya berbat bir kaleci, uğraşmıyor bile öylesine atlıyor sağa sola doğru. çevikliği hiç konuşmuyorum bile resmen ağır çekimde oynuyor.
şu noktada tolga'dan kötü kaleci olması imkansız çünkü artık hata yapmamak için aksiyon almıyor kalede öylesine bekliyor. utku oynasın sezonda 10 hatalı gol yesin umrunda olmaz kimsenin.
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar