Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Oyun baya hoş gözüküyor, gördüğüm kadarıyla kontroller ve mekaniklerin çoğu dark souls dan alınmış (stat scaling , upgrade, class silahları 1h 2h kullanmak, parry, consumable lar, yerdeki player mesajları vs. Vaatinin videosunda da görebilirsiniz mekanikleri aşağıdaki linkte) artı olarak, şöyle bi skill tree var : http://store.steampowered.com/app/283640/ http://www.youtube.com/watch?v=hLkHA-W8KFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 2-3 ay önce youtube'da mı bi yerde görmüştüm, pc'ye daha çıkmadı yaza doğru düşünüyoruz diyorlar diye hevesim kursağımda kalmıştı. baya iyi review'lar almış. kesin alıcam ama tabii ki indirim bekliyorum sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 şunu aldınız mı 20 küsür tl 24 mayıs'a kadar steam'de ds diyince çok ilgimi çekti ki steam yorumları baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Oyun aşırı güzel ve sarıyor. Tek derdi tasarımlar benzediğinden çok yol kaybediyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Tekrar yazayım, oyun harika :D Mutlaka alıp deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Skill tree ana fikrini Poe den çakmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Oyunla ilgili bir kaç şey söyleyim dikkatinizden kaçar diye. Skill tree'de healt potion ve class skilleri hariç diğerlerine 3er tane verebiliyosunuz. Verdiğiniz skillin üstünde zaten 3 nokta var. Ben çok geç öğrendim siz de yanmayın. Bir de bazı silahların üstünde tek kırmızı çizgi oluyor. O da sadece two-hand silah demek, yani sen bunu kullanamıyosun gibisinden bi uyarı değil. Obeliskleri açmayı öğrendikten sonra mutlaka geri dönün haritada, inanılmaz lootlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Oynamaya başladım, oyun baya iyiymiş cidden ^^ ^ o silahları one hand kullanmak için skill requirement ın bi üstüne sahip olmak lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 quixef said: Skill tree ana fikrini Poe den çakmışlar Bütün oyunlar neden bu sisteme geçmiyor anlamıyorum zaten ben. Karakter progression olan her şeyi şu yapıya geçirmeliler falan. Gerçek anlamda karakteri inşa ediyorsun. Master race to the core. Büyük ihtimal carebearların gözü korkuyodur. Idiot seçeneği koysalar onlara class seçtirse falan mesela. Çok güzel olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Ben hala şu oyunlarda (DS3 ve bu) equip load tam çözmüş değilim. 50/75 bile olsa yavaşlıyor karakter. Heavy armor 4'e kadar geldim, elimde Onyx set var, giyince sallıyorum 65/75 oluyor ama hareket edemiyorum. Deliriciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Bu oyundaki yüzdeleri bilmiyorum ama % tresholdlar var dark souls da, %30 un altındaki deli gibi roll yapıyor , % 30-75 arası orta %75-100 üstü fat roll yapıyor , %100 üstü normal hızda ilerleyemiyor - roll yapamıyor edit: 1000. mesaj ! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 souls yeterince sinir bozmuyormuş gibi gidip bi de bunu aldım ya, aferin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 hayır bi de aşçı olarak başladım ya, neden abi neden aşçı başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 karnin acsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 bingildak said: hayır bi de aşçı olarak başladım ya, neden abi neden aşçı başlarsın Ahaha bende onunla baslamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 kılınç aldım, boss'a vuruyorum http://ih0.redbubble.net/image.12062126.7744/fc,550x550,white.jpg yapıyor resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 çok ilgimi çekti alıcam ben de kolla oynanır heral di mi kolla oynayasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ben ps'e aldım direkt koldur race boss u sonunda kestim ya, lvl 3 rank 0 upgradesiz silahın etkisi oldu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 yine bir kolla oynanıyor mu soruma kanuni yetişmiş. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 valla ne güzel oyunmuş dark soulsa girişmiştim bir süredir ama artık birinciden başlamamdan ötürü mü ne çok zor gelmişti tonlarca öğrenilecek şey boğucu atmosfer falan oynayamıyodum bi türlü. bu baya zevk verdi. bi salaklık yaptım yalnız oyunu bilmediğim için direk ilk bossa gittim 10 kere fln kesmeyi denedim. bak diyorum mekaniğini çözünce kesicen. meğer tabi öyle değilmiş. döndüm level atlayıp geldim kırdım ağzını sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ben level atlamadan kesmiştim sanırım çok iyiyim ha devamında bıraktım gerçi oyunu trash zor geldiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 trash nedir bana da zor gelmesin şu sırf str veren skiller var üçe kadar veriliyo sandım da 4 de oldu lan bunlar nereye kadar gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar