Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek: Discovery (2017) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GERGE said:

Su anda devam eden scifi dizileri arasinda ikinci siraya koyarim, The Expanse'in arkasinda. Star Trek olmasa da izlenirdi ama, kotu degil.

Star Trek olmasaydı kimse izlemezdi, dizi bayağı vasat.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Bunu seyredeceğimize TNG yi seyredelim daha iyi. Bütün bölümler netflixde var zaten.

DS9 bile daha iyidir.

Ne diyorsun sen? DS9 birak en iyi Star Trek dizisi olmayi, gelmis gecmis en iyi dizilerden biridir.
Mesaj tarihi:
bu basrol hatunun saçma sapan aşırı dramlı bakmalıyım uzaydayım ama cok mutsuzum tribini nerden hatırlıyorum diyordum

walking deadde ki gerizekalıymış lul
Mesaj tarihi:
Yahu iyi de

bu son of none kacmamis miydi takip ettigi eleman oldurulunce? hatta starfleet gemilerinin enkazlari arasinda kaldiydi, oralarda saklaniyodu. ne ara geri dondu de tyler'in icine gomduler herifi?

Kafamda deli sorular.
Mesaj tarihi:
Tim said:

Yahu iyi de

bu son of none kacmamis miydi takip ettigi eleman oldurulunce? hatta starfleet gemilerinin enkazlari arasinda kaldiydi, oralarda saklaniyodu. ne ara geri dondu de tyler'in icine gomduler herifi?

Kafamda deli sorular.

En son o L'rell miydi neydi dişi Klingon gemi enkazında bunu bulmuştu, son bir planımız var falan diyordu.

Mesaj tarihi:
Iste plot twist yapicaz diye o arayi tumden atladiklarindan mutevellit mindfuck yasadim azcik. Bir de `bu muymus lan yapacaginiz` dedim ne yalan soyleyim. Pek etkilenmedim :)
Mesaj tarihi:
Tim said:

Iste plot twist yapicaz diye o arayi tumden atladiklarindan mutevellit mindfuck yasadim azcik. Bir de `bu muymus lan yapacaginiz` dedim ne yalan soyleyim. Pek etkilenmedim :)

Fan Theory olarak çıkmıştı zaten, o yüzden etkisi de azaldı bayağı :)
Mesaj tarihi:
Teori olarak cok onceden bilinmesinin disinda, zaten gecen bolumde epey belli edildi, biraz kafa yoran izleyici iki onceki bolumun sonundan da anlamistir.

Bu bolumde acik olarak soylenmesi artik surpriz etkisi yaratmaktan ziyade dramatik etkisi acisindan onemliydi.
  • Yeni Oluştur...