Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 O paralel evreni onlar yapmadi bu arada. http://memory-alpha.wikia.com/wiki/Mirror_universe TOS'dan kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Bunu seyredeceğimize TNG yi seyredelim daha iyi. Bütün bölümler netflixde var zaten. DS9 bile daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 GERGE said: Su anda devam eden scifi dizileri arasinda ikinci siraya koyarim, The Expanse'in arkasinda. Star Trek olmasa da izlenirdi ama, kotu degil. Star Trek olmasaydı kimse izlemezdi, dizi bayağı vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 DA2019 said: Bunu seyredeceğimize TNG yi seyredelim daha iyi. Bütün bölümler netflixde var zaten. DS9 bile daha iyidir. Ne diyorsun sen? DS9 birak en iyi Star Trek dizisi olmayi, gelmis gecmis en iyi dizilerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Ben cok sevemedim onu ya. TNG benim favorim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 lan dizi daha ne kadar kötüye gidebilir derken her bölümde beni şaşırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ahaha eleman son of none cikti https://i.imgur.com/4mtOdMF.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 bu basrol hatunun saçma sapan aşırı dramlı bakmalıyım uzaydayım ama cok mutsuzum tribini nerden hatırlıyorum diyordum walking deadde ki gerizekalıymış lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Yahu iyi de bu son of none kacmamis miydi takip ettigi eleman oldurulunce? hatta starfleet gemilerinin enkazlari arasinda kaldiydi, oralarda saklaniyodu. ne ara geri dondu de tyler'in icine gomduler herifi? Kafamda deli sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 voyager nasıl beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Tim said: Yahu iyi de bu son of none kacmamis miydi takip ettigi eleman oldurulunce? hatta starfleet gemilerinin enkazlari arasinda kaldiydi, oralarda saklaniyodu. ne ara geri dondu de tyler'in icine gomduler herifi? Kafamda deli sorular. En son o L'rell miydi neydi dişi Klingon gemi enkazında bunu bulmuştu, son bir planımız var falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Iste plot twist yapicaz diye o arayi tumden atladiklarindan mutevellit mindfuck yasadim azcik. Bir de `bu muymus lan yapacaginiz` dedim ne yalan soyleyim. Pek etkilenmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 bu arada star trek yapıp 70s mini eteklerini koymamak ayıp ya. tulumlu startrek mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 doğru oturma odasından yönetiliyor hala gemiler, kadınların saçları kısa fönlü de değil. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Seru said: voyager nasıl beyler? Su sirada izle: TNG > DS9 > ENT > VOY TOS'u da aralarda izle yayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Tim said: Iste plot twist yapicaz diye o arayi tumden atladiklarindan mutevellit mindfuck yasadim azcik. Bir de `bu muymus lan yapacaginiz` dedim ne yalan soyleyim. Pek etkilenmedim :) Fan Theory olarak çıkmıştı zaten, o yüzden etkisi de azaldı bayağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Teori olarak cok onceden bilinmesinin disinda, zaten gecen bolumde epey belli edildi, biraz kafa yoran izleyici iki onceki bolumun sonundan da anlamistir. Bu bolumde acik olarak soylenmesi artik surpriz etkisi yaratmaktan ziyade dramatik etkisi acisindan onemliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 uuu 12. bolum sonu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 10 numara gazzzzz helallll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Açık ara en iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 iyi bağladılar konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 that plot twist. noldu la bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Cidden güzelleşti bir anda, bozmazlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 super bolumden sonra, gene dip. meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Ne dibi ya gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar