Editor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Hayırlı sabahlar hayırlı işler herkese... Bu sabahta Yine başladık fulltime http://i.imgbox.com/Vu4i7CWa.jpg
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Sabah sabah.. Töbeleyyo. Nasıl bir ahlaksızlık bu!
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Ci4S6HZUoAMhfnv.jpg günaydın
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 beşiktAŞK... güne güzel başlarsın böyle böyle.
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Yasin diye bi arkadaşım vardı Ortaokulda, kız ona benziyo.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 KARDEŞ KARI ÇOK İYİYMİŞ ÇOK FENA AZDIM mı yazalım nedir topicin amacı
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Bp_vvpbCIAA63vJ.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 benjani said: https://pbs.twimg.com/media/Bp_vvpbCIAA63vJ.jpg dun yuksekte calisma egitiminde yanimda oturan adam kime benziyor lan diyordum. aha buymus! polonyali bi elemandi ama. keske reiz olsaymis :/
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 abi kizin memeleri yok. kadin maskesi takmis bir ilhan gibi duruyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 nasil bir yokluksa, yanindaki tuysuz ilhami'yi kadin saniyorsun.
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Koydugu kadin fotograflari yuzunden 48373636 tane konusu kitlenen 2737446262 tane mesaji silinen, baskasi aynisini yapinca altina "BIZ KOYSAK HEMEN KITLENIR" diye sitem edenin gelip su konuyu acmasi gerzeklik degil de nedir simdi? Sikayet eden de yine ayni tipe konular ve mesajlar yuzunden banlanip gelmis biri. Bana actirmadiniz madem baskasi da acmasin diye abanmis heralde unleme. Saka gibi...
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Pardonda ne varmış bu resimde ciddi soruyorum nasıl bir cinsel hayatınız var anlamıyorum ki... Suratı güzel ünlü birisi hatta manken... yani her gazeteyi açtığınızda görüyorsunuz. Burda altta low profile olarak eklenmiş asıl konunun olayı "Günaydın" ve Garbage da duran bir resim. Ha heryerde varsa burda olmasın diyeceksiniz bende gidip küçük resim koymadım hiç bir zaman en kaliteli Ultra High Quality koymuşumdur hep. Yani bence saçma bu düşünce her bi kadın resimi görüldüğün bi irkilmemi oluo sizde anlamıyorum. Ayrıca hadi memesi gözüktü çıplaklık olan bikinili fotolar anlarım banlansır uzaklaştırırsın da bi kendine gelsin diye... Ama şöyle fotolardanda ban istiyorsanız bişi demiyorum artik size ve ileri derece kadın düşmanlığınıza
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 şükrü baba noktayı koydu ama şükrü cips yerken editör su kaynaklarına bağış yapıyor şükrü haddini bil şükrü
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Cirkin geldi bana surati aslinda.
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Editor said: Pardonda ne varmış bu resimde ciddi soruyorum nasıl bir cinsel hayatınız var anlamıyorum ki... Suratı güzel ünlü birisi hatta manken... yani her gazeteyi açtığınızda görüyorsunuz. Burda altta low profile olarak eklenmiş asıl konunun olayı "Günaydın" ve Garbage da duran bir resim. Ha heryerde varsa burda olmasın diyeceksiniz bende gidip küçük resim koymadım hiç bir zaman en kaliteli Ultra High Quality koymuşumdur hep. Yani bence saçma bu düşünce her bi kadın resimi görüldüğün bi irkilmemi oluo sizde anlamıyorum. Ayrıca hadi memesi gözüktü çıplaklık olan bikinili fotolar anlarım banlansır uzaklaştırırsın da bi kendine gelsin diye... Ama şöyle fotolardanda ban istiyorsanız bişi demiyorum artik size ve ileri derece kadın düşmanlığınıza daha ne istiyorsunuz karı düşmanları
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 bu barbara, manken olan di mi? adı ne bunun beğenmedim gerçi de sorayım gene for academic purposes Shean said: lisanslı değil ondandır crit
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 40 yaşına geldi bu artık. artık komşu kızı değil komşu teyze.
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 itici. Verse olayına gircekseniz coğu karıya okeyizdirde yani itici arkadaşın tipi. Flatchest bir de geç, Çöp olmaya aday. Kaşları çok güzel ama. Düze yakın hatta dümdüz Burun üstünden başlayıp kulaklara doğru Yukarıdan aşşağıya giden kalın kaş hastasıyımdır kızda dünyadaki en güzel kaş o herhalde. İnce,Oval kaşlılardan uzak durun iğrenç bi bakışları oluyor.
Öne çıkan mesajlar