Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günaydın

Editor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benjani said:

https://pbs.twimg.com/media/Bp_vvpbCIAA63vJ.jpg

dun yuksekte calisma egitiminde yanimda oturan adam kime benziyor lan diyordum.

aha buymus!
polonyali bi elemandi ama. keske reiz olsaymis :/
Mesaj tarihi:
Koydugu kadin fotograflari yuzunden 48373636 tane konusu kitlenen 2737446262 tane mesaji silinen, baskasi aynisini yapinca altina "BIZ KOYSAK HEMEN KITLENIR" diye sitem edenin gelip su konuyu acmasi gerzeklik degil de nedir simdi?

Sikayet eden de yine ayni tipe konular ve mesajlar yuzunden banlanip gelmis biri. Bana actirmadiniz madem baskasi da acmasin diye abanmis heralde unleme. Saka gibi...
Mesaj tarihi:
Pardonda ne varmış bu resimde ciddi soruyorum nasıl bir cinsel hayatınız var anlamıyorum ki... Suratı güzel ünlü birisi hatta manken... yani her gazeteyi açtığınızda görüyorsunuz. Burda altta low profile olarak eklenmiş asıl konunun olayı "Günaydın" ve Garbage da duran bir resim.

Ha heryerde varsa burda olmasın diyeceksiniz bende gidip küçük resim koymadım hiç bir zaman en kaliteli Ultra High Quality koymuşumdur hep.

Yani bence saçma bu düşünce her bi kadın resimi görüldüğün bi irkilmemi oluo sizde anlamıyorum.

Ayrıca hadi memesi gözüktü çıplaklık olan bikinili fotolar anlarım banlansır uzaklaştırırsın da bi kendine gelsin diye... Ama şöyle fotolardanda ban istiyorsanız bişi demiyorum artik size ve ileri derece kadın düşmanlığınıza
Mesaj tarihi:
Editor said:

Pardonda ne varmış bu resimde ciddi soruyorum nasıl bir cinsel hayatınız var anlamıyorum ki... Suratı güzel ünlü birisi hatta manken... yani her gazeteyi açtığınızda görüyorsunuz. Burda altta low profile olarak eklenmiş asıl konunun olayı "Günaydın" ve Garbage da duran bir resim.

Ha heryerde varsa burda olmasın diyeceksiniz bende gidip küçük resim koymadım hiç bir zaman en kaliteli Ultra High Quality koymuşumdur hep.

Yani bence saçma bu düşünce her bi kadın resimi görüldüğün bi irkilmemi oluo sizde anlamıyorum.

Ayrıca hadi memesi gözüktü çıplaklık olan bikinili fotolar anlarım banlansır uzaklaştırırsın da bi kendine gelsin diye... Ama şöyle fotolardanda ban istiyorsanız bişi demiyorum artik size ve ileri derece kadın düşmanlığınıza

daha ne istiyorsunuz karı düşmanları
Mesaj tarihi:
itici. Verse olayına gircekseniz coğu karıya okeyizdirde yani itici arkadaşın tipi. Flatchest bir de geç, Çöp olmaya aday. Kaşları çok güzel ama. Düze yakın hatta dümdüz Burun üstünden başlayıp kulaklara doğru Yukarıdan aşşağıya giden kalın kaş hastasıyımdır kızda dünyadaki en güzel kaş o herhalde. İnce,Oval kaşlılardan uzak durun iğrenç bi bakışları oluyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...