ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konusunu açayım bari.formatlı olsun başlığı https://youtu.be/x9T-9fZn_oA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 incoming ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 inb4 müslümanlar kötü gösteriliyor ve/veya pozitif islam ayrımcılığı sjw günah çıkarması da ırkçılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Repostumsu o zaman: Trailerda maşallah bütün sezon var. Sara ölmeden son bir cesedini bile görmemiş, gizli kaçırıp gizli hapse atmışlar ama genpop'ta yatıyor ve ziyaretçi alıyorlar, bunlar gelene kadar bizimki zerre kıpraşmamış, T-Bag heralde ıslah falan olmuş, öbürü imam mı olmuş ne olmuş, meeh. Bir diğer ihtimal "hiçbirinizi rahat bırakmayacaklardı, fake edip gittim teslim oldum kaçmayacağıma söz verdim" falan diye drama kasabilir, e yine meh. Tatmin edici şekilde ölmüş ve dizisi bitmiş adamın geri gelmesi her türlü meh. Cash cow. Sucre ve Mahone yok zaten, kaputt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Malesef Baggio, trailer sezon gibiydi.Nasıl bağlarlar bilmiyorum ama son 10 yılda gelen rebootlar, gidiş hat, bilmem neler vs. yüzünden takmıyorum ben, izler geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Son 2 sezonu idare eder tadındaydı. Bakalım yeni sezon nasıl olacak. Allahtan karakterleri değiştirmemişler. True Detective S2 tam fiyaskoydu ya. (Bana göre.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bence ilk sezon basariliydi sadece sonraki sezonlar tirt prison break diyorsun adam hapisten kactiktan sonra 3 sezon daha cekiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 hatta ilk sezonu cekip biraksalardi bayagi efsane ve kult bir dizi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 +1 Esasinda birinci sezon da 12 yada 13 bolum planlanmis. Sonra lastik gibi uzattilar, zaten sezon ortasinda fark anlasiliyor. 13 bolum yapip bitirselerdi, efsanenin onde gideni olurdu. Baggio +1. Fox iste, ne beklersin adamlarin butun guduleri finansal. Bari 24 te sicip sivamasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Abi aynı anda iki ANTİK diziyi resliyor adamlar, hele 24'te Kiefer kabul etmiyor ama yine de resliyorlar bir ihtimal adından faydalanmak için. Patır patır patlar inşallah ikisi de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 BEYLER ÖLMEMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Jo5tKGkSSVM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar