Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Break (2017) - FOX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Repostumsu o zaman:

Trailerda maşallah bütün sezon var.

Sara ölmeden son bir cesedini bile görmemiş, gizli kaçırıp gizli hapse atmışlar ama genpop'ta yatıyor ve ziyaretçi alıyorlar, bunlar gelene kadar bizimki zerre kıpraşmamış, T-Bag heralde ıslah falan olmuş, öbürü imam mı olmuş ne olmuş, meeh.

Bir diğer ihtimal "hiçbirinizi rahat bırakmayacaklardı, fake edip gittim teslim oldum kaçmayacağıma söz verdim" falan diye drama kasabilir, e yine meh.

Tatmin edici şekilde ölmüş ve dizisi bitmiş adamın geri gelmesi her türlü meh. Cash cow.

Sucre ve Mahone yok zaten, kaputt.
Mesaj tarihi:
Malesef Baggio, trailer sezon gibiydi.Nasıl bağlarlar bilmiyorum ama son 10 yılda gelen rebootlar, gidiş hat, bilmem neler vs. yüzünden takmıyorum ben, izler geçerim.
Mesaj tarihi:

Son 2 sezonu idare eder tadındaydı. Bakalım yeni sezon nasıl olacak. Allahtan karakterleri değiştirmemişler. True Detective S2 tam fiyaskoydu ya. (Bana göre.)
Mesaj tarihi:
+1 Esasinda birinci sezon da 12 yada 13 bolum planlanmis. Sonra lastik gibi uzattilar, zaten sezon ortasinda fark anlasiliyor. 13 bolum yapip bitirselerdi, efsanenin onde gideni olurdu.

Baggio +1. Fox iste, ne beklersin adamlarin butun guduleri finansal. Bari 24 te sicip sivamasalar.
Mesaj tarihi:
Abi aynı anda iki ANTİK diziyi resliyor adamlar, hele 24'te Kiefer kabul etmiyor ama yine de resliyorlar bir ihtimal adından faydalanmak için. Patır patır patlar inşallah ikisi de :p
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...