Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süperlig 2015 - 2016 Sezonu Şampiyonu Beşiktaş

calimero

Öne çıkan mesajlar

Maçları takip ediyordum da izlemedim hiç, güzel kutlama olmuş. Tekne olayıyla denizden gelmek cidden harika fikirdi onları izledim gerçi, kim düşündüyse aklına sağlık.

İçeriden gelen görüntüler, oyuncular vs. çok tatlı olmuş. İzlemediğime pişman değilim gerçi Elazığ maçı harikaydı koyduk dfafasd
Sosyal ağlarda paylaş

aboo iyi ki izlememişim. konserler falan aşırı sıkıcıymış, klasik saçma sapan taraftar şarkıcı çıkarıp eziyet çektirme organizasyonu olmuş daha önce her takımın yaptığı gibi. şu kafa değişmeli ülkede ya.

kutlamaya dair en güzel şeyler soyunma odasında geçen şeyler ve içip içip azıtan mario gomez'miş sdfdsfds
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

aboo iyi ki izlememişim. konserler falan aşırı sıkıcıymış, klasik saçma sapan taraftar şarkıcı çıkarıp eziyet çektirme organizasyonu olmuş daha önce her takımın yaptığı gibi. şu kafa değişmeli ülkede ya.

kutlamaya dair en güzel şeyler soyunma odasında geçen şeyler ve içip içip azıtan mario gomez'miş sdfdsfds

abi onu yapmasa neden 60dan 180e kadar değişen fiyatlarda bilet sattığını açıklayamaycak. şarkıcı getirdim ışık tuttum diyo adam ki şarkıcıların bedavaya geldiğinden de eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...