Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 beko show sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 canım hiç öpmiyim ŞAMPİYONUM da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 halkın polisi sadasfas https://twitter.com/yukselbesiktas/status/733350797447180288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 sıkıldım yahu hiç atraksiyon yok artk ha böyle kutlamamı olur keşke vapurla gezmeye devam etselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 taraftar şimdi stadı boşaltıp tomalara müdale edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 ahahahahahahaa ligtv sesi kıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 aziz yıldırıma lafı bile kıstı : ) bu kadar olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 https://twitter.com/maykoq/status/733357839108952064 Videosu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 gercekleriii tarih yazar tarihi de galatasaray. calmasaydiniz iyiydi sdjfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 olum adam yemek mi yiyor sevişiyor mu ne yapyıor sesi kıstılar gelen sese bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 applev0dka said: halkın polisi sadasfas https://twitter.com/yukselbesiktas/status/733350797447180288 Yalnız burada görüntülendiği için saldırmamış polis, görüntülenirken hiç sallamadan yürüyor, "hiçbiriniz adam değilsiniz" deyince sinirlenip dalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 applev0dka said: ahahaha ulan ya https://twitter.com/HaberKartali/status/733337087857025025 skdjfhsd çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Rewendor said: applev0dka said: halkın polisi sadasfas https://twitter.com/yukselbesiktas/status/733350797447180288 Yalnız burada görüntülendiği için saldırmamış polis, görüntülenirken hiç sallamadan yürüyor, "hiçbiriniz adam değilsiniz" deyince sinirlenip dalıyorlar. Polis haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 adam olmama konusunda haklı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Maçları takip ediyordum da izlemedim hiç, güzel kutlama olmuş. Tekne olayıyla denizden gelmek cidden harika fikirdi onları izledim gerçi, kim düşündüyse aklına sağlık. İçeriden gelen görüntüler, oyuncular vs. çok tatlı olmuş. İzlemediğime pişman değilim gerçi Elazığ maçı harikaydı koyduk dfafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 aboo iyi ki izlememişim. konserler falan aşırı sıkıcıymış, klasik saçma sapan taraftar şarkıcı çıkarıp eziyet çektirme organizasyonu olmuş daha önce her takımın yaptığı gibi. şu kafa değişmeli ülkede ya. kutlamaya dair en güzel şeyler soyunma odasında geçen şeyler ve içip içip azıtan mario gomez'miş sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Takım semte gelmeden kutlama yaptılar. Bunu da gördü bu gözler.. Hala inanamıyorum. Mümkün olan en kısa yoldan, taraftarla en az muhatap olarak geldiler stada resmen. teşekkürler fiko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Güvenlik sebebiyle emniyet istememis abi başkan ne alaka. adamlar gaza boğdu yine semti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 ya bu yerdeki beytaz yere hani bir şeyler yansıcaktı dün yarıda bıraktım izlemeyi hiç bir atraksiyon yok şimdi bakıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 applev0dka said: Güvenlik sebebiyle emniyet istememis abi başkan ne alaka. adamlar gaza boğdu yine semti polise etmediğim küfür kalmadı zaten, allah belalarını verir, uzun ve acılı bi ölüm yaşarlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 DarKRideR said: aboo iyi ki izlememişim. konserler falan aşırı sıkıcıymış, klasik saçma sapan taraftar şarkıcı çıkarıp eziyet çektirme organizasyonu olmuş daha önce her takımın yaptığı gibi. şu kafa değişmeli ülkede ya. kutlamaya dair en güzel şeyler soyunma odasında geçen şeyler ve içip içip azıtan mario gomez'miş sdfdsfds abi onu yapmasa neden 60dan 180e kadar değişen fiyatlarda bilet sattığını açıklayamaycak. şarkıcı getirdim ışık tuttum diyo adam ki şarkıcıların bedavaya geldiğinden de eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Abi bi dakka fiko yine oluculugun kralini yapmis, futbolcunun karisini cikarmis. Web sitesini de ogluna yaptirir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 fizban said: Abi bi dakka fiko yine oluculugun kralini yapmis, futbolcunun karisini cikarmis. Web sitesini de ogluna yaptirir bu. yalnız en iyisiydi yine o, memleketteki bütün beiktaşlı şarkıcılar bi araya gelse bi futbolcunun silikonlu karısı etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 bonservis yok, yılda 750k euroya oynuyor. şampiyonluk maçlarında çok iyi performans, etkisi var. karısı da şampiyonluk kutlamasında beleş şarkı söyledi. NET FIRSAT TRANSFERİ Yılın en iyi fırsat transferi ödülü adayım, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar