souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Vizyona bak ya. Oğuzhan'ın idolü Selçuk İnan'mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Hahahhahaahha..Abi idolüdür o, futbolcu anlamında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 butun ulke naftalin kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Aiko said: applev0dka said: apple sen daha önce şampiyonluk görmüş müydün ? 3. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Olcay oyun okuma ve pozisyon bilgisi bakımından Barcelona seviyesinde ama yetenek ptt 1.lig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 3. eywallah ta..Milat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 olm ne biçim de güzel uyudum ya uzun zaman olmuştu oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 seneye 3. yıldızı takarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 öbür senede 3cü şampiyonluğu kutlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CilXPhxUYAAinF8.jpg 1453 kartalları şükür namazına gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 yabancı transferi bitmiş 1 tane açıkladı şimdi albayrak. iskeleti koruyup 2-3 transfer yapıcaz diyor. töre yolcu sanırım. boyko beck(yeni bek)-rhodolfo-yeni stoper-ismail ozzy-atiba(mümkünse buraya yedek) yeni sol kanat-sosa-quaresma gomez(cenk ve mümkünse +1 transfer, gomez giderse +2 transfer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 2-3 transfer yeterli olmaz bjk için.bir kere bekleri banko yenilemeli.atiba ayarında bir oyuncu daha almalı.q7 ise yedek olmaya devam etmeli.tam bir saatli bomba adam hiç bir zaman güvenilmemeli ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=xljRn9089qU günaydın şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Fakat Beşiktaş'ta baya abarttik da pati özelinde cok sakin geçiyor kutlamalar. 1-2 aglak dışında ortalık durgun. Bütün sezon "bunların şampiyonluk şansı oldu böyle böyle oldular, şampiyon olunca nolur" diyenler de haksız çıktı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 yaa kimse kabullenemiyor kanımca ya da şokta.. nereyi açsam fenerin ikinciliği basketbol hakemleri konuşuluyor. adamlar kupayı alsa belki ne olacaktı kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 applev0dka said: Fakat Beşiktaş'ta baya abarttik da pati özelinde cok sakin geçiyor kutlamalar. 1-2 aglak dışında ortalık durgun. Bütün sezon "bunların şampiyonluk şansı oldu böyle böyle oldular, şampiyon olunca nolur" diyenler de haksız çıktı lel haksız çıkartmayayım garibanları :p +18 https://www.youtube.com/watch?v=2FkyCKxZHDQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Lig tv batar artik onumuzdeki sezon sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 ligtvye güzel kapak oldu yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 gs - fb toparlamazsa batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Şimdi ekşide gördüm, cevabı burada olabilir :D https://eksisozluk.com/besiktasin-sampiyonlugunun-siklenmemesi--5110413?a=popular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Bence de enteresan çok gündem olmaması. 3 Temmuz ve Pasolig'den sonra futbol rating'leri belli ölçüde düştü ama sonuçta şampiyonluk ayrı bir parantezdir. Galatasaray olsa hadi diyecem 3 Temmuz'dan sonra 3 kere şampiyon oldu kupa mupa bırakmadı, Fener'i bir şekilde ok'lersin beklenen onların olmasıydı zaten de. Beşiktaş'ın şampiyonluğu baya manşet haberdir ya. Herhalde geçen hafta şampiyonluk garanti gibi birşey olunca bu haftaya çok birşey kalmadı gündem olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 applev0dka said: yabancı transferi bitmiş 1 tane açıkladı şimdi albayrak. iskeleti koruyup 2-3 transfer yapıcaz diyor. töre yolcu sanırım. boyko beck(yeni bek)-rhodolfo-yeni stoper-ismail ozzy-atiba(mümkünse buraya yedek) yeni sol kanat-sosa-quaresma gomez(cenk ve mümkünse +1 transfer, gomez giderse +2 transfer) Şu buraya da linklediğim Ascacibar'ı keşke alabilsek. Ben o adamı 1 haftadır bayağı takip ediyorum, araştırıyorum falan da cidden yüksek potansiyelli bir çocukmuş ya. Yani patlama ihtimali de gerçi yüksek ama ŞG neleri adam etti, onu da parlatırsa ve en azından üstüne koyup fazlasıyla kar ederek satabilirsek fena olur. Bu arada Chibuike söylentileri de dolanıyor. Rotasyon için 10 numara adam olur, ben bayağı beğeniyordum Antep'te de burada da yazdım kaç defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 He bir de buraya da yazmıştım zamanında ama bulamadım postu; https://twitter.com/confortistefano/status/732252839389614080 Yani çok iyi bir adam değil bana kalırsa ama tecrübesiyle her şekilde şimdiki alternatiflerin üstünde olacağı kesin, fiyatına göre gayet iyi transfer denilebilir. Bakalım zaten pahalıysa almaz Fiko asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Bırakın transferi şimdi kayfinize bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 şu versiyonu da var onun sadfafsd http://www.youtube.com/watch?v=mCC_GsgoASs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar