Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süperlig 2015 - 2016 Sezonu Şampiyonu Beşiktaş

calimero

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

Fakat Beşiktaş'ta baya abarttik da pati özelinde cok sakin geçiyor kutlamalar.
1-2 aglak dışında ortalık durgun.

Bütün sezon "bunların şampiyonluk şansı oldu böyle böyle oldular, şampiyon olunca nolur" diyenler de haksız çıktı lel

haksız çıkartmayayım garibanları :p

+18

https://www.youtube.com/watch?v=2FkyCKxZHDQ

Sosyal ağlarda paylaş

Bence de enteresan çok gündem olmaması. 3 Temmuz ve Pasolig'den sonra futbol rating'leri belli ölçüde düştü ama sonuçta şampiyonluk ayrı bir parantezdir. Galatasaray olsa hadi diyecem 3 Temmuz'dan sonra 3 kere şampiyon oldu kupa mupa bırakmadı, Fener'i bir şekilde ok'lersin beklenen onların olmasıydı zaten de. Beşiktaş'ın şampiyonluğu baya manşet haberdir ya. Herhalde geçen hafta şampiyonluk garanti gibi birşey olunca bu haftaya çok birşey kalmadı gündem olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

yabancı transferi bitmiş 1 tane açıkladı şimdi albayrak.

iskeleti koruyup 2-3 transfer yapıcaz diyor.
töre yolcu sanırım.

boyko
beck(yeni bek)-rhodolfo-yeni stoper-ismail
ozzy-atiba(mümkünse buraya yedek)
yeni sol kanat-sosa-quaresma
gomez(cenk ve mümkünse +1 transfer, gomez giderse +2 transfer)

Şu buraya da linklediğim Ascacibar'ı keşke alabilsek. Ben o adamı 1 haftadır bayağı takip ediyorum, araştırıyorum falan da cidden yüksek potansiyelli bir çocukmuş ya. Yani patlama ihtimali de gerçi yüksek ama ŞG neleri adam etti, onu da parlatırsa ve en azından üstüne koyup fazlasıyla kar ederek satabilirsek fena olur.

Bu arada Chibuike söylentileri de dolanıyor. Rotasyon için 10 numara adam olur, ben bayağı beğeniyordum Antep'te de burada da yazdım kaç defa.
Sosyal ağlarda paylaş

He bir de buraya da yazmıştım zamanında ama bulamadım postu;

https://twitter.com/confortistefano/status/732252839389614080

Yani çok iyi bir adam değil bana kalırsa ama tecrübesiyle her şekilde şimdiki alternatiflerin üstünde olacağı kesin, fiyatına göre gayet iyi transfer denilebilir. Bakalım zaten pahalıysa almaz Fiko asdfads
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...