dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Nazca said: Selamlar herkese, İsmim Nazca, meslek ne? ne gibi bi is ariyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Askerlik denildigi gibi en onemli sart. O kadar ki ars. Gor. Kadrolarinda bile kurcaliyorlar. Sacma sapan ama yapacak bir sey yok. Yuksegi dondur askere git hala gitmediysen. Ikinci olarak yabanci dilin ne alemde? Toefl vs. puanin var mi 80 90 ustunde? Bu sekilde belgelenmis yananci dil bilgisi de bayagi onemli. Mulakatlarda cok konusup gereksiz bilgi veriyor musun? Ben acemilikten bir iki kez yaptim mesela bu hatayi. Sorulmadigi takdirde handikaplarimi belirttim. Sonuc gg. Son olarak da kendine guven. Gereksiz bir guven olmasin bu tabii ama ne derlerse "kopeginiz olayim, yeter ki is verin" tadinda konusma. Ters etki yapiyor. Bayagi boktan bir surec is arama sureci. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 valla tanissiz, dostsuz is bulmak zor hacilar. tr'de hr denilen zamazingo oturup sohbet yapma yeri genellikle. hr'a kalmadan gercekten ise alacak olan adamlardan isi alirsaniz alabiliyorsunuz diye dusunuyorum. yoksa eglence icin hr'a gitmis oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 benim de gözlemlediğim HR sadece formalite. hele deneyimli adamı hr'ın elemesi gibi bir şey sözkonusu değil. dasaa'nın dediği gibi genellikle cv'yi el altından verip görüşüp bağlamak en başarılı yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 cogu firmada hr'a verilen gereksiz parayi bagislayarak dunyadaki acliga son verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 askerliğin abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 elesso said: selam benim heykelimi kaça yaparsın. 1/4 ölçekli olsun salona koyayım. gypsy said: malzeme ne olacak? mermer, ahşap, silikon, polyester ? mermer olsun olmuşken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 hr ne lan kurumsallar açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 HR human resources..insan kaynaklari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Ne kadar süredir iş aradığına bağlı. Bir de diplomana. Sektöre göre değişiyor iş bulma şartı ama hemen hemen her sektörde ciddi açı kvar. Yalnız dikkatimi çekti de "proje sorumlusu" tanımı altında nasıl bir ilana başvurdun bilmiyorum (şartları sağlıyorum diyordun) ama tecrübesiz adamdan proje sorumlusu olmaz. Minimum 4-5 sene lazım hakkını vererek proje sorumluluğu yapmak için. Birkaç tane 2 yıllık projede (tercihen paralel olarak) "sorumlu" olmadan çalışmış olmak lazım. Ek olarak askerlik denmiş, akademik kariyeri bırakıp iş arayanların elini ayağını bağlayan şeylerden biri de bu. Nasıl bir okuldan hangi bölümden mezunsun, yüksek lisansın ne üzerine, yabancı dil(ler) var mı ne seviyede onları bilmeden bu kadar yorumlanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 dana22 said: HR human resources..insan kaynaklari.. tamam güzelmiş kullanırım. sağol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 eyçar diye okuycan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 konuyu başlatan konuyu açtıktan sonra iş buldu herhal, bi ne mezunu olduğunu falan yazaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Troll mü nedir anlamadım, adam ortaya bir taş atmış kaçmış gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 ginaly said: eyçar diye okuycan ama. höyımin riuvsooovsiss diye okumayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 partiye kaydolmus namazdan namaza kosup belediyeden uygun bir kadro ayarlamaya calisiyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 bölümün ne bilmiyorum ama gel seni sap danışmanı yapalım her önüne geleni alıyor ztn şirket danışman adayı diye. 1 2 sene burnun sürtülür ama güzel. sora küfür etmek yok bana :D asdsadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Tahminimce arkadaş makina mühendisi , proje sorumlusu gibi şeylere boşuna başvurma toşi geçerler , paşa paşa 1-2 sene junior muhendis olarak 2000 lira maaşla takılacaksın milletten bilgi sömüreceksin ondan sonra ufak ufak seviye atlaya atlaya gidersin eğer süper geliştirirsen kendini 5 sene sonunda orta çaplı bir firmada teknik ofis sorumlusu olabilirsin , maalesef bu iş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 gemi inşaat mezununa iş var mı? istanbul dışı olur, hatta mükemmel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 megzununa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 tamam şimdi de gidip diğer topicte yanlış yazdığın da ekini düzelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 amacın nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 evet 2. mesajla çok ileri gitmiş. uzun bi süredir banlıydı, ondandır herhalde. al sen de ona her şey ayrı yazılır köylü de. https://forum.paticik.com/read.php?13,8421664,8432106#msg-8432106 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 İşsiz olmak 2 hafta güzel sadece. Daha sonra insan depresyona giriyor. İşsiz kalmayın amcanizin arkadaşının dükkanında başlayın gitsin. Gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar