Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. levent civarı kayıp kedi


WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

Büyük bir ihtimalle yakınlarda bir yerdedir.Yakında olsa sesime gelirdi diye düşünme sakın, korktuğundan sana cevap vermeyebilir.Bu saatlerde etraf sessizleştiği için çıkabilir.Gece aramaya devam et.İşe yarar mı bilmem ama çok sevdiği oyuncağı falan varsa evin yakınına koy.

3 ay önce bizim kedi de 4. kattan düşüp kaybolmuştu.Gece etraf sakinleşince kendisi çıkmıştı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

ilana para falan yazayım mı dikkat çekmesi için ne yazmak lazım miktar vs?

girmediğim yer kalmadı biraz önce şuraya girdim, örümcek ağları bile bozulmamıştı


abi yine gir oralara yarın. ben apartmanın kömürlüğünde bulmuştum benim piçi. dışarıya alışık olmadıkları için kafa gidiyor, gün içinde bak sürekli, kafa gittiği için miyavlamaları bile değişik oluyor. ararken seslen sürekli, sesini duyması önemli bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kir/tozdan o hale gelmiştir rengi, bi kaç güne düzelir. ev batmasın veya kedi rahat etsin diye düşünürsen ve kediyi yıkamaya kalkışırsan saç kurutma makinesiyle kurutma bari. ama havluyla iyice kurula, ağzınla veya ılık üfleyen sessiz bir fanla falan işini kolaylaştırabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim 8 aylık dişi de balkondan düşmüştü. bütün mahalleyi arşınladık bulamadık. evin az ilerisindeki inşaattaki işçiler kapıcıya söylemişler şans eseri. meğer bütün gece orda saklanmış bir köşeye sinip.

genelde aç ve susuz kalana kadar bir köşeye sinip bekliyorlar.

bir süre sonra ortaya çıkar. evin yakınına sürekli mama su koyup oraya gelmesini bekleyebilirsiniz. mahallenin her yerine ilanlar asıp komşularla vs konuşursanız şansınız artar. kediler kendi başlarının çaresine bir şekilde bakıyorlar.

daha önce de bir kedimiz kaçmıştı yine 50 metre ilerdeki bir dükkandan çıktı.

benzer bir örnek, arkadaşımın kedisi evden kaçtı bir kaç hafta sonra evin kapısının önünde, arabalarının altında buldular.

sonuç olarak biraz sinir yıpratıcı olsa da ümidi kaybetmeyin mutlaka evin çok yakınında bir yere sinmiştir. umarım en kısa sürede bulursun.

edit: bulunmuş ya görmemiştim neyse hadi gözün aydın : )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...