WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Sabahtan beri kedi yok bu civarda olan gören duyan olursa.. Muhtemelen camdan düştü. Veterinerleri aradım yok sabahtan beri sokaktayım yine yok. Emniyetevler metro çıkışı yakınları dişi 3 yaş civarında sarı-beyaz http://i.imgur.com/Kr71YVS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Kıyamam ya, umarım bulursunuz. İlk gördüğü deliğe girip oraya sinmiş olma ihtimali çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Gecmis olsun Evin kokusunu bulup gelir. Bisim bi medi 1 ay sonra geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 bu mevsimde azıp kaçıyolar sanırım :) en kötü 1-2 güne evin yakınlarında dolaşırken bulursun bence, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 ya ev 4. kat, evde aramadığım yer kalmadı, sokakta da girebileceği potansiyel her yeri aradım dükkanlara falan sordum ama yok henüz :/ bakalım ilan çıkarıp asmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 abi evin çevresine bak ara ara. çok uzaklaşmaz oralardan. girebileceği kömürlük gibi yerlere falan bak çevrede. umarım bulursun : / bi de apartmanın oraya mama ve su bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Umarım en kısa sürede bulursun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 ilana para falan yazayım mı dikkat çekmesi için ne yazmak lazım miktar vs? girmediğim yer kalmadı biraz önce şuraya girdim, örümcek ağları bile bozulmamıştı http://i.imgur.com/vj0mRdo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Büyük bir ihtimalle yakınlarda bir yerdedir.Yakında olsa sesime gelirdi diye düşünme sakın, korktuğundan sana cevap vermeyebilir.Bu saatlerde etraf sessizleştiği için çıkabilir.Gece aramaya devam et.İşe yarar mı bilmem ama çok sevdiği oyuncağı falan varsa evin yakınına koy. 3 ay önce bizim kedi de 4. kattan düşüp kaybolmuştu.Gece etraf sakinleşince kendisi çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 umarım bulursun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 WaNTeD said: ilana para falan yazayım mı dikkat çekmesi için ne yazmak lazım miktar vs? girmediğim yer kalmadı biraz önce şuraya girdim, örümcek ağları bile bozulmamıştı abi yine gir oralara yarın. ben apartmanın kömürlüğünde bulmuştum benim piçi. dışarıya alışık olmadıkları için kafa gidiyor, gün içinde bak sürekli, kafa gittiği için miyavlamaları bile değişik oluyor. ararken seslen sürekli, sesini duyması önemli bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 arka balkona gelmiş kedi nasıl becerdiyse 4. kat ön cepheden çıkıp, hiç sorun yok bu aradai sadece biraz zayıflayıp tüyleri matlaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 iyi bari =) yalnız 4. kat mı? o nası oluyo lan? ashdfudahsuf bi fotoğraf çeksene balkondan aşağıyı falan, nasıl gelebilir merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Bence o kedi hep ordaydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 kir/tozdan o hale gelmiştir rengi, bi kaç güne düzelir. ev batmasın veya kedi rahat etsin diye düşünürsen ve kediyi yıkamaya kalkışırsan saç kurutma makinesiyle kurutma bari. ama havluyla iyice kurula, ağzınla veya ılık üfleyen sessiz bir fanla falan işini kolaylaştırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Çok geçmiş olsun sevindim.. Kedili evlere tel şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Editor said: Bence o kedi hep ordaydi... yaklaşık bi 10 kere kontrol ettiğim yerlerden 1 metrekare balkon zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 kısırlaştırmış mıydın? aynı balkona küçük sürprizler bırakablir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Kutu vardir kutu yan komsunun balkonunda kutu vardir kesin 😇 Benim arkadasim ayni seyi yasamisti ondan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 umarim bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Bi arkadasin kedisi camdan dusup olmus dun ya, baya uzuldum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 bizim 8 aylık dişi de balkondan düşmüştü. bütün mahalleyi arşınladık bulamadık. evin az ilerisindeki inşaattaki işçiler kapıcıya söylemişler şans eseri. meğer bütün gece orda saklanmış bir köşeye sinip. genelde aç ve susuz kalana kadar bir köşeye sinip bekliyorlar. bir süre sonra ortaya çıkar. evin yakınına sürekli mama su koyup oraya gelmesini bekleyebilirsiniz. mahallenin her yerine ilanlar asıp komşularla vs konuşursanız şansınız artar. kediler kendi başlarının çaresine bir şekilde bakıyorlar. daha önce de bir kedimiz kaçmıştı yine 50 metre ilerdeki bir dükkandan çıktı. benzer bir örnek, arkadaşımın kedisi evden kaçtı bir kaç hafta sonra evin kapısının önünde, arabalarının altında buldular. sonuç olarak biraz sinir yıpratıcı olsa da ümidi kaybetmeyin mutlaka evin çok yakınında bir yere sinmiştir. umarım en kısa sürede bulursun. edit: bulunmuş ya görmemiştim neyse hadi gözün aydın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Gözün aydın! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 sabonis said: iyi bari =) yalnız 4. kat mı? o nası oluyo lan? ashdfudahsuf bi fotoğraf çeksene balkondan aşağıyı falan, nasıl gelebilir merak ettim :D https://www.youtube.com/watch?v=HtQsaxpHZXQ Alayi deli lan kedilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 hahahaha hassiktir. şu duvara tırmananlar baya gerçek üstü. çok iyi ya. ama 4. kat diyor adam 1-2. kat olsa neyse de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar