arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 en kırık dps bakalım ne kadar kırık gelecek. ekim sonu demiş. https://www.youtube.com/watch?v=LjqCydNGE2Y vidyo bok gibi bu arada. ability tanıtan bir vidyo hazırlamak bu kadar zor olmamalı. blizzort bile beceriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 yeter bu kadar sirius. özüme döndüm lucie oynuyorum. o da özüm sayılmaz ya 2. support tercihimdi eski oyunda. neyse mainler gelene kadar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 35 kutu açtım, tatmin edici içerikler çıkmadı :( video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 5-6k oyuncu fln ölü zaten oyun baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 şu an hem para veriyorsun hem de eline alıyorsun. releasede sadece elimize alacağız. o zaman sayarız. firmanın dünyadan birazcık haberleri varsa standart moba kadar popülerlik gibi bir beklentileri zaten yoktur. 5-6k oyuncu şu aşama için çok iyi. ama onların da 90%'ı quitler yakındır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 büyük bi firma yapsaydı akıyodu şu an, fps tarihinin kara lekesi overbıçı nası bliz yaptı diye oynanıyosa bunada aynısı lazımdı işte :p 5-10k gibi devam edicekse bari komünitiyi dinlerler diye bekliyorum. 1 minor balance patch harici birşey göremedik daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 street fighter temposuyla world of warcraft oynamak gibi. kokayin çekmiş tony montana gibi oluyorsun round ortasında. oyuncunun gelmesi ayrı zor, kalması ayrı zor. tabii umarım ben haksız çıkarım da geleceği parlak olur. o ufak balance patch sırf reddit'de AMA olduğu için geldi. hooop birader balance nerede denildiydi. aslında balance bunlara tek güvenebileceğim mevzu. ama geri kalan şeylerde ı-ıh. geçmişte yaptıklarından örnekler vereyim: > daha popüler oyunlara benzetmeye çalışmak > bütün ofis aynı anda tatile çıkıp uzun süre development durdurmak > sunucuları avrupanın yarısının kötü ping alacağı yere taşımak > çaktırmadan oyunun developmentını durdurup başka oyun üzerinde çalışmak bunda eleman diyor ki matchmaking önceliğimiz. ama hepimiz biliyoruz ki onu hakikaten fixlemenin tek yolu oyuncu sayısını arttırmak. sadece grade içi maç olursa herhalde queue 4'e katlanır. şu an çok erken konuşuyoruz. f2p release, turnuva ortamı (pro ilgisi) gördükten sonra karar anı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Oyunda rank sistemi cok garip ya. 3v3 giriyoruz karsisi bizden yuksek grade, +7 falan veriyor. bizden dusuk adamlar geliyor karsiya bakıyorsun +14 veriyor. Bir de benim grade 9 arkadslarin 10, onlara daha fazla puan veriyor oyun skorum nerdeyse 2 katiyken onların. Bu kadar maci dotada atsaydım bu win rate ile 6k olmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 f2p olduktan sonra da bişi olmaz. f2p moba oyunu early acces ile parayla satmaya calısmak = oyunu öldürmek normalde bu tarz saçma sapan cakallıklar peşinde kosan firmaların oyunu almam da gazımız geçsin diye aldık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Niye elimize alıyoruz anlamadım ya, 27TL miydi neydi ben alırkan. Altı üstü bir yemek parası. En kötü ihtimal bir bardak su içersin patlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 tüm dünya senin gibi zengin olsaydı f2p diye bi kavram olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 orada bir çelişki oldu zira f2p'de amaç en başta zenginlerden para kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 olm gelecekteki tum karakterleri beles verdiler ea ayagina. f2p olduktan sonra ciddi oynamaya baslayan olursa 5 kati para vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Zengin(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Yeni Patch geliyor 2 Yeni Hero geliyor. 1 tane yeni harita var Bir sürü de champion update yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 keşke ikisi birden gelmeseydi, biri geçen hafta gelseydi. balance da ayrı gelseydi. değişiklikler falan derken up-to-date olmak çok uzun sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 başta cok düz gelmişti yeni herolar ama RUHKAAN kardeşimizi cok tuttum, battleriteları cok daha dinamik, karşıya göre her maç farklı birşey yapmak zorundasın. cogu karakterin tek bi setupı var oyunda nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 ruh kaan'ın immaterialı vardı ormancıya vermişler jumango muydu jumanji miydi neydi adı sdfgdfg. eskiden öyle üç aşağı beş yukarı herkesin çok uzaktan atabileceği bir abilitysi yoktu. shadowbolt acayip önem arz ediyordu. artık öyle değil. kit ve steroid ult iyi tabii ama poke gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 şu adam en beğendiğim battlerite streamer. tavsiye ederim. hem iyi oynuyor hem de streami eğlenceli. süper bir video yapmış: https://www.youtube.com/watch?v=ySgq9dcjpHM cancel, juke, orb body block, mind tricks, clutch plays ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 gerçekten dota seviyesinde gerizekalı kaynıyor oyun saldım bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 10 kasım'da yeni hero geliyor. muhtemelen eski oyundaki stormcaller. rdps. starwars force lightning'i vardı ultimate olarak. çok eğlenceliydi. hatta ability adı da emperor's wrath'di yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 hype bitti herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 hype yoktu ki bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ben sildim bile oyunu hehe early access paralarını alıp kaçar artık stunlock :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar